Motorola Z2 Force: Πιάνει 5G και έχει αμφίδρομη φόρτιση χάρη σε νέο mod

Motorola Z2 Force, Motorola Z2 Force: Πιάνει 5G και έχει αμφίδρομη φόρτιση χάρη σε νέο mod

Το Motorola Z2 Force είναι πάνω από δύο χρονών και όμως πλέον έχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα, χάρη σε ένα νέο mod που δημιούργησαν η Qualcomm σε συνεργασία με τη Motorola και τη Verizon.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο από τη Motorola. Παλαιότερα η εταιρεία παρουσίασε ένα ακόμη Mod το οποίο προσφέρει ακριβώς την ίδια δυνατότητα στο Moto Z3.

Το 5G Moto Mod που χρησιμοποιεί το Motorola Z2 Force κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, μαζί με την έναρξη λειτουργίας του 5G δικτύου της Verizon. Τότε το mod ήταν συμβατό με τα Moto Z3 και Z4, αλλά χάρη σε μία αναβάθμιση που έκαναν οι εταιρείες μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο Z2 Force.

Motorola Z2 Force, Motorola Z2 Force: Πιάνει 5G και έχει αμφίδρομη φόρτιση χάρη σε νέο mod

Επιπλέον, η Motorola τροποποίησε ελαφρώς το σύστημα ενέργειας του mod και πλέον χρησιμοποιεί μία αμφίδρομη φόρτιση μεταξύ της Moto Mod και της συσκευής. Αν η μπαταρία του mod πέσει κάτω από 14% τότε το smartphone θα την φορτίσει μέχρι να φτάσει το 15%. Αντίστοιχα, αν η στάθμη της μπαταρίας του Motorola Z2 Force κατέβει κάτω από το 14%, τότε το mod θα φορτίσει τη συσκευή μέχρι η μπαταρία να επανέλθει στο 15%.

Το 5G Moto Mod για το Motorola Z2 Force έχει 2.000mAh μπαταρία, και λειτουργεί ως ένα αξιόλογο power bank για το smartphone. Επίσης, χάρη σε μερικές τροποποιήσεις της εταιρείες το νέο mod έχει καλύτερη απόδοση σε 5G δίκτυα, αλλά ταυτόχρονα ενισχύει γενικά το σήμα της συσκευής.

Προς το παρόν το mod είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, μέσω της Verizon και αποκλειστικά στις πολιτείες και τις περιοχές όπου υπάρχει κάλυψη 5G δικτύου από την εταιρεία. Δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία στοχεύει να κυκλοφορήσει το mod και σε άλλες αγορές, αλλά αν μάθουμε κάτι θα σας το μεταφέρουμε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.