Motorola Z4: Δίερρευσε render, αποκαλύπτει μονή πίσω κάμερα, μικρά bezels και waterdrop notch

Motorola Z4, Motorola Z4: Δίερρευσε render, αποκαλύπτει μονή πίσω κάμερα, μικρά bezels και waterdrop notch

Τον Μάρτιο είχε εμφανιστεί ένα render του Motorola Z4 το οποίο αποκάλυπτε το σχεδιασμό του. Τώρα, έκανε την εμφάνιση της μία εικόνα που μας δίνει μία πρώτη γεύση της συσκευής από αρκετές οπτικές γωνίες.

Την εικόνα την έκανε leak ο Evan Blass και αποκαλύπτει ότι το μπροστινό μέρος του Motorola Z4 έχει waterdrop notch και μικροσκοπικά bezels. Στην πίσω πλευρά του Motorola Z4 μόνο μία κάμερα, το bat-wing logo και pogo pins της Motorola.

Επιπλέον, το Motorola Z4 έχει εξόγκωμα στην κάμερα, που σημαίνει ότι δεν θα έχει καλή επαφή με τις επίπεδες επιφάνειες, κάτι που σαφώς είναι κακό για το κρύσταλλο της κάμερας. σημαίνει ότι θα κουνιέται σε επίπεδη επιφάνεια.

Στην δεξιά πλευρά του Motorola Z4 υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης και το κουμπί απενεργοποίησης, ενώ η αριστερή πλευρά της συσκευής είναι εντελώς άδεια.

Στο κάτω μέρος του Motorola Z4 υπάρχει η θύρα USB type-C, θύρα ακουστικών 3,5mm και το μικρόφωνο. Στην πάνω πλευρά, η συσκευή έχει ένα δεύτερο μικρόφωνο, την υποδοχή της κάρτας SIM και ένα ηχείο.

Οι προδιαγραφές του Motorola Z4 διαρρεύσαν τον περασμένο μήνα και έτσι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι θα έχει Snapdragon 675, μέχρι 6GB μνήμη RAM, 48MP πίσω κάμερα και 25ΜP selfie κάμερα. Το Motorola Z4 θα διαθέτει 6,4 ίντσες OLED οθόνη, 3.600mAh μπαταρία με υποστήριξη TurboCharge και θα υποστηρίζει το 5G Moto Mod.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.