Motorola ZN300, Επικοινωνία καθαρή σαν κρύσταλλο

Με το νέο Motorola ΖΝ300 θα έχεις την αίσθηση ότι χρησιμοποιείς μια ψηφιακή κάμερα καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένο με στοιχεία ελέγχου και χαρακτηριστικά για να μπορείς να αποτυπώνεις τις αγαπημένες στιγμές της ημέρας σου και να τις μοιράζεσαι οποιαδήποτε στιγμή. Τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο με την κάμερα 3.1 Megapixel η οποία έχει LED flash και 8x ψηφιακό zoom. Με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες social networking προ-εγκατεστημένες στην συσκευή, τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να συνδέεσαι στα αγαπημένα σου site και να μοιράζεσαι φωτογραφίες, βίντεο, postings με τους φίλους σου με μια μόνο κίνηση.

Φτιάξε την φωτογραφία στα μέτρα σου: Στο Motorola ΖΝ300 όλα τα στοιχεία ελέγχου που χρειάζεσαι φωτίζονται στο πληκτρολόγιο για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Μόλις στείλεις τις φωτογραφίες σου μπορείς να τις εκτυπώσεις χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία Stereo Bluetooth για εκτύπωση χωρίς καλώδια και συνδέσεις. Με την έως και 32GB εξωτερική κάρτα μνήμης μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια και αναμνήσεις στο τηλέφωνο σου.

Show Off: Οι πιο δημοφιλής social networking υπηρεσίες είναι προ-εγκατεστημένες στο ΖΝ300 ώστε να μπορείς να «ανεβάζεις» φωτογραφίες, βίντεο και posts με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου1. Μπορείς επιπλέον εύκολα να στέλνεις clips μέσο MMS στους φίλους σου ώστε να είστε συνεχώς σε επικοινωνία1.

Γίνε Αστέρι: Η εφαρμογή Video Mixer σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις ειδικά εφέ ήχου και εικόνας στα βίντεό σου1. Μπορείς αυτόματα να επεξεργαστείς τα βίντεο και τις φωτογραφίες σου προσθέτοντας ήχο για κλιπ με επαγγελματική ποιότητα!

Επικοινωνία Καθαρή σαν Κρύσταλλο: Κατασκευασμένη με την αποκλειστική τεχνογνωσία και κατάρτιση της Motorola, η τεχνολογία Crystal Talk εξουδετερώνει τον εξωτερικό θόρυβο του περιβάλλοντος και βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία, ώστε να μην παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσα σε εσένα και τον συνομιλητή σου.

Επεξεργάστηκε την 9 Σεπτεμβρίου 2009 12:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.