Έκθεση MWC 2012, Το Techblog πάει Βαρκελώνη

Για μια ακόμα χρονιά το Techblog θα παρευρεθεί στην ετήσια έκθεση Mobile World Congress 2012 (MWC) στη Βαρκελώνη για να καταγράψει τον παλμό της κινητής τηλεφωνίας. Κάντε like στο Fan Page μας στο Facebook (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) για να βλέπετε άμεσα ότι βλέπουμε και εμείς και subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε πρώτοι όλα τα βίντεο που θα ανεβάζουμε από τη Βαρκελώνη.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2012 και στο ταξίδι μας κάλεσε η Sony Ericsson Ελλάδας.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:38

Σχόλια

  • Θέλει χρόνο για να ολοκληρωθεί η αλλαγή, δεν γνωρίζω τις λεπτομέριες.

    Αυτό που μας ενδιαφέρει και πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι όλα τα κινητά που θα κυκλοφορούν από εδώ και πέρα θα ονομάζονται Sony.

  • Sony Θα λεγοντε ... την Ericsson την φαγανε ... αναμενομενο ηταν να γινει για να κερδιζει μονο η Sony ...!!! :/ Καλο ταξιδι παντως ... !!!

  • Να πεις συγχαρητήρια εκ μέρους μου στην Sony Ericsson! Μπορεί να μην βγάζει τα καλύτερα τηλέφωνα, αλλά τουλάχιστον στην Ελλάδα, έχει άξια στελέχη, τα οποία μπορούν να διακρίνουν σε ποιες ιστοσελίδες (βλέπε techblog.gr) γίνεται σωστή δουλειά και κάνουν, με πολύ απλές κινήσεις, την καλύτερη διαφήμιση!

  • Κώστα τι θα "αναβάζεις" . Μια μικρή διόρθωση σου κάναμε μην θυμώσεις! Πάντως ανυπομονώ για την κάλυψη της έκθεσης! Θέλουμε πολλά βιντεάκια και από τις κοπέλες που θα παρουσιάζουν τα προϊόντα!

  • ειναι ανοιχτη στο κοινο???
    Kωστα αυτα ονειρεομαι κι εγω για το δικο μου blog αλλα ειναι νωρις ακομα...

  • Περιμένουμε με αγωνία τα νέα smartphone και tablets!Α,και συγχαρητήρια στη sony ericsson!(sony τώρα πια....!)Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη χρονιά θα παρουσιάσει αξιόπιστα smartphone!Περιμένουμε εικόνες από Βαρκελώνη Κώστα!;)))

  • Κωστα θα κανεις ενα Hands-on στο Galaxy S3 αμα το εχουν στην εκθεση ???... Να το δουμε και πως ειναι ...!!!

  • Παιδιά οτιδήποτε ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2012 στη Βαρκελώνη, θα το παρουσιάσουμε. Αν ανακοινωθεί το Galaxy S III, φυσικά και θα το παρουσιάσουμε και αυτό.

  • κώστα βλέπω θα προτιμησεις να πας εκει παρα να πεταξεις χαρταετο...δεν μας τα λες καλα,χαχαχα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.