MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Energizer Power Max P8100S, MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Η Energizer μετά από την παρουσίαση του Power Max P18K Pop, ενός κινητού με χωρητικότητα μπαταρίας 18.000 mAh, μας εντυπωσίασε με ακόμα μία συσκευή, το Power Max P8100S, ενός 5G foldable κινητού.

Το Power Max P8100S φαίνεται πως έχει μία μπροστινή οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης Full HD+ και μία μεγαλύτερη αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη 8 ιντσών με την ίδια ανάλυση. Το σχέδιο του θυμίζει το Galaxy Fold, το οποίο έχει 2 οθόνες, μια αναδιπλούμενη εσωτερική και μία εξωτερική.

Το κινητό παρουσιάστηκε στην έκθεση MWC 2019 που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη αλλά οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν μιάς και βρισκόταν σε γυάλινη θήκη. Επίσης, το εκθεσιακό κομμάτι έμοιαζε περισσότερο με ένα dummy κινητού παρά με λειτουργική συσκευή, καθώς η Energizer δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει όλα τα μέρη που χρειαζόταν για την κατασκευή του κινητού λόγω της προτεραιότητας που είχαν εταιρίες όπως η Samsung και η Huawei.

Energizer Power Max P8100S, MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Τα χαρακτηριστικά του Power Max P8100S είναι αυτά που βλέπουμε σε ναυαρχίδες συσκευές άλλων εταιριών με επεξεργαστή Snapdragon 855, 8GB RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου, διπλή κάμερα των 48MP και 12MP και μπροστινή κάμερα των 24MP. Ήταν, επίσης, αναμενόμενο η μπαταρία του κινητού να είναι μεγάλη, μιάς και μιλάμε για την Energizer, με χωρητικότητα 10.000 mAh κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο στους χρήστες όταν χρησιμοποιούν την 5G λειτουργία του.

Όσο για την τιμή του, είναι το φθηνότερο foldable smartphone που έχουμε δει μέχρι σήμερα, αφού θα κοστίζει 850 ευρώ και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνει και η Sammy όσο αναφορά την μπροστινή οθόνη. Μια συσκευή κόσμημα, την απαξίωσε με την μικρή οθονούλα που έβαλε μπροστά.
Όσο αναφορά την πρόταση της Energizer, καλή συσκευή φαίνεται, αν πρόσεχε και την ποιότητα
κατασκευής (εκεί που γίνεται η αναδίπλωση), θα ήταν ίσως η καλύτερη πρόταση κατασκευαστικά.

Tasos Spanos

Αυτές τις αηδιες τις παρουσίασαν για καινοτομίες και λοιπά στην έκθεση;
Έλεος

ΜakisReloaded

Energizer? Με τις μπαταριες? Δεν το ξερα οτι ασχολειται και με τα κινητα…

Petros

Energizer ιδιες πωλήσεις με την Sony θα κάνει με τέτοια συσκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με 28.000 mAh!

Smartphones Energizer MWC 2019

MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop είναι ένα power bank με ενσωματωμένο smartphone;

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer

Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer MWC 2019

Η Energizer θα παρουσιάσει συνολικά 26 κινητά στην έκθεση MWC 2019

Ακριβώς όπως και η Kodak και η Pepsi, η Energizer είναι η τελευταία γνωστή εταιρία που γίνεται σήμα μάρκας smartphone. Συγκεκριμένα σκοπεύει να παρουσιάσει 26 μοντέλα στο Mobile World Congress σε λίγες εβδομάδες, δύο από τα οποία θα έχουν αναδυόμενες κάμερες.