Νέα διαφήμιση της Samsung δείχνει στους επίδοξους αγοραστές iPhone 14 τι χάνουν

samsung, Νέα διαφήμιση της Samsung δείχνει στους επίδοξους αγοραστές iPhone 14 τι χάνουν

Την επόμενη εβδομάδα, η Apple θα ανακοινώσει τη νέα της σειρά iPhone και η Samsung ετοίμασε μια επιθετική διαφήμιση για να δείξει στους επίδοξους αγοραστές iPhone 14 τι χάνουν επειδή δεν έχουν μια συσκευή Samsung.

Η 31 δευτερολέπτων διαφήμιση φέρει τον τίτλο “Buckle Up” και εξυμνεί μόνο το Samsung Galaxy Z Flip4 και το Galaxy S22 Ultra, καθώς αυτά τα δύο είναι πιο κοντά στην φημολογούμενη τιμή για το iPhone 14 Pro.

Η μοναδική εμφάνιση του Z Flip4, η κύρια κάμερα 108MP του Galaxy S22 Ultra και οι λειτουργίες Super Zoom που διαθέτει προωθούνται στο σποτάκι με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο. Αυτό που μας κέρδισε ήταν το σημείο για τη φωτογράφιση του φεγγαριού.

Θυμίζουμε πως 7 Σεπτεμβρίου η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 14 και μένει να δούμε εάν το κλιπ της Samsung θα επηρεάσει το αγοραστικό κοινό!

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Έξυπνοι .
Βάζεις στη διαφήμιση σου το όνομα Apple και το I phone και έτσι θα την δούνε εκατομμύρια κόσμου !
Αλλιώς θα είχε την κατάληξη του event της Samsung για τα εν λόγο κινητά …

Καλός η κακός είναι το event της χρονιάς κάθε Σεπτέμβρη όποτε και παρουσιάζεται αυτό που οι περισσότεροι ποθούν και οι περισσότεροι μισούν .
Έτσι , ΟΛΟΙ το παρακολουθούν πράγμα που πολύ θα το ήθελαν να συμβαίνει ΟΛΕΣ οι εταιρείες …

Δημητρης

Βρε φτιαξτε τα προβληματα και την μπαταρια του S22 και θα το σκεφτω να σας αγορασω. Μου θετε (οπως λεει και ο θειος απο το χωριο) και αρνητικες διαφημισεις…η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση!!!
Ασχετο. Η καλυτερη αρνητικη διαφημιση που εχω δει ειναι της Pepsi με ενα παιδακι που ηθελε να την αγορασει απο εναν αυτοματο πωλητη αλλα δεν εφτανε και πηρε ενα κουτακι κοκα κολα για να φτασει το κουμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.