Νέες πληροφορίες για κυκλοφορία του foldable iPhone το 2022

foldable iPhone, Νέες πληροφορίες για κυκλοφορία του foldable iPhone το 2022

Η Apple εργάζεται ενεργά πάνω στη δημιουργία ενός foldable iPhone, το οποίο μάλιστα θα έρθει μέσα στο επόμενο έτος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Bloomberg ο σχεδιασμός συνεχίζεται, με την Apple να μένει στην κυκλοφορία της νέας της πρότασης μέσα στο 2022.

Ωστόσο, το Bloomberg σημειώνει πως ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί ο σχεδιασμός, καθώς η Apple δοκιμάζει αρκετά prototypes για να προχωρήσει στην παραγωγή. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τις μέχρι τώρα πληροφορίες για εσωτερικό έλεγχο. Mάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φαίνεται πως η Apple κοιτάει προς Galaxy Z Flip και Surface Duo μεριά, χωρίς να έχει καταλήξει.

Αυτό που επιβεβαιώνει και η εν λόγω πηγή είναι πως προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει κανένα working prototype και ακόμα προσπαθεί να αναπτύξει το τελικό form-factor με το οποίο θα ξεκινήσει την παραγωγή. Ωστόσο, η εταιρεία δε θέλει να μείνει εκτός παιχνιδιού για καιρό ακόμα, οπότε και αναμένεται η παρουσίαση του foldable iPhone το 2022. Πως θα θέλατε να είναι το νέο μοντέλο;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

ουαουυ..δεν υπάρχει αυτή η καινοτομία λέμε

AppleSheep

Αρχική τιμή 3Κ έτσι…

Oh hi Mark

Ετη φωτος μπροστα αυτη η εταιρεια. Ακου εκει, foldable smartphone… μα πως το σκεφτηκαν οι μπαγασες?
Αυτα να τα βλεπουν οι αλλες μαρκες που εχουν μεινει πισω.

daddy

https://www.youtube.com/watch?v=reBVZCq-3HA
Μαλλον εσυ εχεις μεινει λιγο πισω φιλε μου..

Π

Ειρωνικό σχολιο ήταν προφανώς.

SUPS 👨‍⚖️

Πολλοι θεωρουν οτι τα foldable ειναι το μελλον και ικανα να καλυψουν κ τις δυο αγορες smartphone-tablet…Νομιζω ειναι η ευκαιρια των εταιρειων μεχρι τοτε να προσφερουν φθηνοτερα foldable με χαρακτηριστικα ναυαρχιδας και να αφησουν την apple με μικρα κατα το δυναμει μεριδια αγορας οταν βγαλει το δικο της…Το 2007 αυτο εκανε ουσιαστικα h apple, εβγαλε ενα προιον ΠΡΙΝ απο ολους και ειχε προλαβει να αποκτησει σημαντικο μεριδιο αγορας ακομα και αν στη συνεχεια βγηκαν καλυτερες συσκευες απο τους αλλους ΟΕΜ…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πιστοί μου stay tuned, stay loyal , stay hungry για innovation από την Θεά μας
Ήδη το αμάξι μας ετοιμάζεται και σύντομα θα βγεί φήμη για ξερογκαζίές Πριμιουμ σε εργοστάσιο στην Νότια Κορέα κ για ζάντα αλουμινίου με το φωτεινό μαγικό δαγκωμένο μηλαρακι. ΑΑΑΑΧΧΧ μόνο η απολ , αμα θέλει αυτή τα παντα κάνει. Αλλά δε θέλει γιατι ειναι μεγαλόψυχη κ λυπάται τους άλλους , να μη τους κλείσει , να χουν κανα κλαουντ καμια ΑΙ , κανα ψευτομεριδιο να ζουν.
Στο θέμα μας. Αναδιπλούμενο με μια σπαστη οθόνη 1800 προ φόρων. Με 2 οθόνες 2200
Σε 1 μήνα τελική απόφαση , σε 2 αρχίζει το design , 3 για πρωτότυπο, δοκιμές ,μετά ετοιμο, μετά παρουσίαση κ storming αντικειμενικών αδέκαστων υπερειδικών αρθρογράφων τεχνολογίας , χαμός χαμός σοσιαλισ…. εε σορυ θυμήθηκα κατι παλιά. Απολ παίξε γερά , διπλωσέ το καλά και ο πιστός σου να χοροπηδάαα. Οε οε οε ρομποτάκηδες απ τον καναπέ
Έτσι θα γίνουν τα πράγματα. Μην ακουτε τα τομάρια που λενε πως ολα ειναι κολπα για την μετοχή μας. Όταν την άνοιξη θα δουν τα AR Glasses μας θα τρέχουν από την ζήλια τους στον οφθαλμίατρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.