Smartphones

Neffos X1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Neffos X1 της TP-Link με οθόνη αφής 5 ιντσών HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10, κάμερα 13 Megapixel με διπλό LED flash, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 2250 mAh, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μεταλλική κατασκευή.

Το Neffos X1 διατίθεται σε δυο εκδόσεις:
2GB RAM/ 16GB ενσωματωμένη μνήμη και τιμή 189 ευρώ
3GB RAM/ 32GB ενσωματωμένη μνήμη και τιμή 209 ευρώ

Αυτή την περίοδο μαζί με το Neffos X1 η εταρεία δίνει δώρο και ένα powerbank 5200 mAh της TP-Link. Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • τασο πιστευω να ξερεις οτι το σχεδιαστικο τμημα της χιαομι δεν αποτελειτε απο σχεδιαστες αλλα απο κατασκοπους....

  • Ωραίος ο Βλαχάκης και τίμιο το Neffos X1. Το lag του στον browser ίσως να λύνεται αν αντί για τον stock χρησιμοποιήσει κάποιος τον UC browser ( ο πιο smooth της αγοράς).

    Το πρόβλημα για τις εταιρίες ( όλες ) είναι όμως γνωστό : Λανσάρουν μια νέα συσκευή σε μια τιμή κοντά στην οποία πάντα θα βρεις μια περσινή καλύτερη συσκευή στα σκρουτζομάγαζα. Παράδειγμα : Huawei P9 lite 3GB στα 225€. Δεν ξέρω. Ίσως απευθύνονται καθαρά στον κόσμο που έχει απομείνει να αγοράζει συσκευές από μεγάλα καταστήματα και που δεν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει μια έστω ολιγόλεπτη έρευνα αγοράς ( ηλικιωμένοι άνθρωποι κυρίως). Εντωμεταξύ σε αυτό το επίπεδο αρχικών τιμών (200€), ακόμα και να περιμένεις, η τιμή δεν θα πέσει πολλά ευρώ ( όπως πχ με τις ναυαρχίδες ).

  • Κάτι μου λέει πως έχουν κάνει ωραία δουλειά και θα δίνουν patches μέσω του site. Ήδη έχει ανεβασμένο ένα update χθεσινό

  • Με επεξεργαστή p10 σε αυτή την τιμή δεν θα έπρεπε να λέγεται neffos αλλά taffos

  • Λόγω της παρθενικής εμφάνισης της tp-link θα έπρεπε η έκδοση των 2 GB με αυτά τα specs να στοιχίζει 150 με 160 ευρώ, όχι παραπάνω.

  • 140 θα έλεγα εγώ αλλά ξεχνάτε ότι δεν είναι τιμές εργοστασίου, υπάρχουν έξοδα εισαγωγής, ΦΠΑ, μάρκετινκ, κάποιο περιθώριο κέρδους φυσικά, το κόστος της εγγύησης..κτλ... Αυτό που δεν έχει λογική είναι η 2/16 έκδοση με λίγα ευρώ λιγότερα από την 3/32.
    Αν την έχουν για καροτάκι έτσι ώστε να πάνε όλοι στο πιο ακριβό..οκ.. αλλιώς ποιός ο λόγος, πραγματικά; Για να λέμε ότι λανσάραμε 2 μοντέλα στην ελληνική αγορά;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.