Το νέο Huawei P Smart 2019 είναι εδώ βελτιωμένο σε όλα τα σημεία

, Το νέο Huawei P Smart 2019 είναι εδώ βελτιωμένο σε όλα τα σημεία
Το HUAWEI P smart κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2017 με μεγάλη επιτυχία, το τελευταίο όμως μοντέλο της σειράς, HUAWEI P smart 2019 εμφανίζεται βελτιωμένο σε όλους τους τομείς ενσωματώνοντας στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας και ακόμα καλύτερο σχεδιασμό, καλύπτοντας τις πολυδιάστατες απαιτήσεις των σημερινών καταναλωτών.
Το νέο smartphone διαθέτει μια μεγάλη οθόνη HUAWEI Dewdrop και έναν νέο και ακόμα ισχυρότερο οκταπύρηνο επεξεργαστή, τον Kirin 710. Το HUAWEI P smart 2019 προσφέρει την γνωστή ποιοτική εμπειρία χρήσης της σειράς HUAWEI P smart όπως επίσης και κάμερες AI υψηλών επιδόσεων μπροστά και πίσω για να μοιράζετε περήφανα τις γιορτινές φωτογραφίες που θα έχετε τραβήξει.
Συγκρίνοντας το HUAWEI P smart 2019 με τα προηγούμενα μοντέλα, οι καταναλωτές θα καταλάβουν αμέσως το ευρύτερο πεδίο θέασης που επετεύχθη χάρη στην οθόνη HUAWEI Dewdrop των 6.21 ιντσών με λόγο διαστάσεων 19.5:9. Πέρα από τη μεγαλύτερη οθόνη, το νέο smartphone της Huawei, αντικαθιστά το επάνω μέρος του πλαισίου με ένα διακριτικό notch σχήματος μαργαριταριού που φιλοξενεί την εμπρός κάμερα ενώ καταργείται εντελώς το κάτω μέρος του πλαισίου. Αυτό επιτρέπει στην οθόνη να πετύχει μια μοντέρνα όψη, σχεδόν χωρίς πλαίσιο. Η μεγάλη πυκνότητα των pixels της οθόνης (415ppi), μπορεί πλέον να υποστηρίξει υψηλότερη ανάλυση FHD+ (2340×1080), που σε συνδυασμό με το 85% του χρωματικού εύρους NTSC, δημιουργεί μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία θέασης. Δεδομένου ότι οι καταναλωτές περνούν όλο και περισσότερο χρόνο με τα smartphones τους, το HUAWEI P smart 2019 διαθέτει τη λειτουργία Eye Comfort, εγκεκριμένη από το TÜV Rheinland, η οποία φιλτράρει ενεργά την έντονη μπλε ακτινοβολία για να αποτρέψει την κόπωση των ματιών κατά τις μεγάλες περιόδους χρήσης.
Εκτός από την αναβαθμισμένη οθόνη, το HUAWEI P smart 2019 είναι εξοπλισμένο με βελτιωμένες κάμερες εμπρός και πίσω. Στο εμπρός μέρος, η κάμερα για selfies, βρίσκεται στο notch σχήματος σταγόνας και είναι 8MP, ανοικτού διαφράγματος (f/2.0)1. Μαζί με το νέο της hardware, η νέα εμπρός κάμερα του HUAWEI P smart 2019, υποστηρίζει τις νέες δυνατότητες AI και AR και μια σειρά χαρακτηριστικών που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη όπως είναι ό έλεγχος του κινητού με χειρονομίες (gesture control). Η λειτουργία πορτραίτου επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόσουν εύκολα τα εφέ ωραιοποίησης μέσω του εικονικού viewfinder που είναι ένας φανταστικός τρόπος επεξεργασίας σε δεύτερο χρόνο. Η εμπρός κάμερα αναγνωρίζει και βελτιώνει επίσης 8 κατηγορίες υποβάθρου που συναντώνται πιο συχνά στις selfies2, ώστε οι χρήστες να φωτογραφίζονται ελεύθερα και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στα Social Media.
, Το νέο Huawei P Smart 2019 είναι εδώ βελτιωμένο σε όλα τα σημεία
Με την ηγετική της θέση στις φωτογραφικές δυνατότητες των smartphones, η Huawei είναι γνωστό πως εξοπλίζει με ισχυρές κάμερες όλη τη γκάμα των συσκευών της. Η διπλή κάμερα AI αποτελείται από μια πρώτη 13MP και μια δεύτερη 2MP. Η υψηλής ανάλυσης κύρια κάμερα είναι εφοδιασμένη με φακό πραγματικού διαφράγματος f/1.8 και εικονικού f/0.95-16, ενώ η δεύτερη συλλέγει πληροφορίες για το βάθος πεδίου με σκοπό τη δημιουργία εντυπωσιακών εφέ bokeh. Συνδυαστικά, το σύστημα καμερών μπορεί να παράγει πορτραίτα επιπέδου στούντιο. Η AI (Τεχνητή Νοημοσύνη), λειτουργεί στο παρασκήνιο ώστε να αναγνωρίζονται έξυπνα πάνω από 500 τύποι σκηνών και να παρέχονται βελτιώσεις σε πραγματικό χρόνο, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στον ερασιτέχνη φωτογράφο και στον επαγγελματία. Η έξυπνη σταθεροποίηση εικόνας AI της HUAWEI δουλεύει σε απόλυτη αρμονία με τον φακό ανοικτού διαφράγματος για φωτογραφίες φωτεινές, γεμάτες λεπτομέρεια, με χαμηλό θόρυβο τη νύχτα και χωρίς την ανάγκη για χρήση τριπόδου.
Το HUAWEI P smart 2019 είναι εξοπλισμένο με το νέο επεξεργαστή Kirin 710. Κατασκευασμένος πάνω στην αρχιτεκτονική των 12nm, ο νέος οκταπύρηνος επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2.2GHz. Ο Kirin 710 εγγυάται βελούδινη, φυσική απόκριση του συστήματος, καθηλωτικές επιδόσεις gaming και εξαιρετικά αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας. Οι επιμέρους επεξεργαστές image signal processor (ISP) και digital signal processor (DSP) του chipset επιταχύνουν όλες τις διεργασίες βελτίωσης των φωτογραφιών και ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος.
, Το νέο Huawei P Smart 2019 είναι εδώ βελτιωμένο σε όλα τα σημεία
Το EMUI 9.0 έρχεται προεγκατεστημένο στο HUAWEI P smart 2019. Το τελευταίο προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα της Huawei που βασίζεται στο Android 9 (Pie), φροντίζει για τη βέλτιστη κατανομή των διεργασιών με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της CPU σε όλο το φάσμα λειτουργίας της. Η GPU Turbo 2.0 είναι η τελευταία έκδοση επεξεργαστή γραφικών με AI της Huawei που κατεβάζει στο μισό την κατανάλωση ενέργειας της GPU και συγκεκριμένα στο HUAWEI P smart 2019, εξασφαλίζει 30% καλύτερη απόδοση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο HUAWEI P smart 2019 να παρέχει την εμπειρία ενός σταθερά υψηλού framerate, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σε ψυχαγωγία.
Ο αποθηκευτικός χώρος του HUAWEI P smart 2019 φτάνει τα 64GB. Επιπλέον, η μπαταρία των 3400mAh, επιτρέπει στους χρήστες να χαίρονται το κινητό τους όλη την ημέρα. Σύμφωνα με τα εσωτερικά τεστ της Huawei, η μπαταρία υποστηρίζει έως και 10 ώρες σερφάρισμα στο ίντερνετ μέσω 4G, έως 18 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο και το υπολογίσιμο νούμερο των 96 ωρών στην αναπαραγωγή μουσικής. Με την έξυπνη διαχείριση ενέργειας να «τρέχει» στο εσωτερικό του τηλεφώνου, εφαρμόζονται διάφοροι μηχανισμοί για τη σημαντική επιμήκυνση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας όπως συμβαίνει στην κατάσταση αναμονής που αναστέλλεται η λειτουργία των ελαχιστοποιημένων εφαρμογών και αυτό κάνει τεράστια διαφορά συνολικά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Έχει γεμίσει η Huawei την αγορά με παρόμοια κινητά, αυτό εδώ είναι ίδιο με το Honor 10 lite, μόνο που το Honor είναι λίγο φθηνότερο και έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα. Στο μεταξύ έχουν βγει σε προσφορές τα παλαιότερα μοντέλα.
Στα χρήματα που ζητάει πάντως το συγκεκριμένο 269 ευρώ θα προτιμούσα καλύτερα το Honor Play ακριβώς ίδια τιμή και πολύ καλύτερο επεξεργαστή Kirin 970.

Stauros

Πότε θα έρθει το unbox και το reveiw

George

Καλό κινητό σε καλή τιμή; Σίγουρα ΝΑΙ! Στην συγκεκριμένη όμως κατηγορία τιμής ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος. Μπορεί να σταθεί απέναντι σε άλλα μοντέλα της κατηγορίας, όπως το Xiaomi Redmi Note 6 pro, ή ακόμα και το “θυγατρικό” Honor 8X; Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα πια δεν χρειάζεσαι μια μικρή περιουσία για να αποκτήσεις ένα καλό κινητό, όπως χρειαζόταν πριν λίγα χρόνια, ενώ και η “απόσταση” από τα κορυφαία κινητά έχει μειωθεί αισθητά. Δεν βρίσκω λόγο να δώσει κάποιος 1.000 ή ακόμα και 1.700 ευρώ για αγορά κινητού, όταν υπάρχουν πια πολύ αξιόλογες προτάσεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Ανδρέας Ροδίτης

Πόσο κοστίζει?

ANΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ Η HONOR ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΙΑΟΜΙ

Χρήστος Δρόσος

Εξαιρετικό Huawei με τεχνητή νοημοσύνη στα super του 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.