Νέο Nokia event στις 22 Σεπτεμβρίου, δύσκολα θα δούμε το Nokia 9.3

, Νέο Nokia event στις 22 Σεπτεμβρίου, δύσκολα θα δούμε το Nokia 9.3

H HMD Global έστειλε προσκλήσεις για ένα νέο ψηφιακό event που θα πραγματοποιήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την πρόσκληση, το νέο event θα αφορά επερχόμενες συσκευές Nokia, ενώ οι ελπίδες για ένα νέο flagship έφυγαν σχετικά γρήγορα.

Η εταιρεία μας ετοιμάζει για ένα νέο κεφάλαιο για τα κινητά Nokia με έναν εκλεκτό καλεσμένο, ωστόσο δε μας δίνει περισσότερες πληροφορίες. Το event θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να δούμε τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Nokia 9.3 PureView, καθώς η ανακοίνωση του αναμένεται έως το τέλος του έτους.

, Νέο Nokia event στις 22 Σεπτεμβρίου, δύσκολα θα δούμε το Nokia 9.3

Σύμφωνα με την έγκυρη πηγή για τα νέα της Nokia, @nokia_anew, αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι ένα νέο mid-range, με την ονομασία Nokia 7.3, για το οποίο μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τίποτα. Η ίδια πηγή αναφέρει πως υπάρχει μία μικρή περίπτωση να δούμε έστω το Nokia 9.3, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο. Όπως και να έχει σε μία βδομάδα περίπου θα μάθουμε τι ετοιμάζει η HMD για το μέλλον της Nokia.

Πηγή
Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.