H HMD Global έστειλε προσκλήσεις για ένα νέο event που θα πραγματοποιήσει στις 22 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.
H HMD Global έστειλε προσκλήσεις για ένα νέο ψηφιακό event που θα πραγματοποιήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την πρόσκληση, το νέο event θα αφορά επερχόμενες συσκευές Nokia, ενώ οι ελπίδες για ένα νέο flagship έφυγαν σχετικά γρήγορα.
Η εταιρεία μας ετοιμάζει για ένα νέο κεφάλαιο για τα κινητάNokia με έναν εκλεκτό καλεσμένο, ωστόσο δε μας δίνει περισσότερες πληροφορίες. Το event θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να δούμε τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το Nokia 9.3 PureView, καθώς η ανακοίνωση του αναμένεται έως το τέλος του έτους.
Σύμφωνα με την έγκυρη πηγή για τα νέα της Nokia, @nokia_anew, αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε είναι ένα νέο mid-range, με την ονομασία Nokia 7.3, για το οποίο μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τίποτα. Η ίδια πηγή αναφέρει πως υπάρχει μία μικρή περίπτωση να δούμε έστω το Nokia 9.3, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο. Όπως και να έχει σε μία βδομάδα περίπου θα μάθουμε τι ετοιμάζει η HMD για το μέλλον της Nokia.
Το YouTube φέρνει κουμπί αγοράς μέσα στις διαφημίσεις για smart TV. Με Google Pay, δύο κλικ φτάνουν για να ολοκληρωθεί μια αγορά χωρίς να φύγεις από την οθόνη.
Η Ευρώπη ανάγκασε την Apple να ανοίξει το NFC του iPhone σε τρίτους — πλέον μπορείς να πληρώνεις με δαχτυλίδι ή βραχιόλι και να επαληθεύεις banking apps με φυσική κάρτα.
Apple και Google δημιουργούν κοινό σύστημα για να μεταφέρεις επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες και κωδικούς όταν αλλάζεις από iPhone σε Android ή αντίστροφα.
Σχόλια