Νέο Redmi πέρασε από την TENAA με τεράστια μπαταρία 6.000mAh

Redmi, Νέο Redmi πέρασε από την TENAA με τεράστια μπαταρία 6.000mAh

Μία νέα συσκευή Redmi πέρασε από την TENAA και μας αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά της, αλλά και την τεράστια μπαταρία των 6.000mAh. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε την ονομασία της συσκευής, καθώς δε μοιάζει σε τίποτα με τα χαρακτηριστικά των συσκευών της επερχόμενης σειράς Redmi Note 9 5G.

Το μυστήριο Redmi λοιπόν έρχεται με επεξεργαστή στα 2.0GHz, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για το Helio G85 SoC. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε την οθόνη των 6,53 ιντσών τεχνολογίας LCD, με οπή στο πάνω μέρος για τη selfie κάμερα των 8MP. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στα πλαϊνά, ενσωματωμένος στο power button.

Η συσκευή της Redmi θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις RAM (4GB, 6GB και 7GB) και τρεις εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου (64GB, 128GB και 256GB). O κύριος αισθητήρας της κάμερας ανέρχεται στα 48MP. Παρά την τεράστια μπαταρία των 6.000mAh το πάχος της συσκευής ανέρχεται στα 9,6 χιλιοστά, με βάρος 198 γραμμαρίων. Δε γνωρίζουμε πότε θα δούμε τη νέα συσκευή, αλλά μάλλον λογικά μετά την κυκλοφορία των Redmi Note 9 5G.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!