Redmi Note 9 5G: Νέο μοντέλο πέρασε από την TENAA, δείτε χαρακτηριστικά και renders

Redmi, Redmi Note 9 5G: Νέο μοντέλο πέρασε από την TENAA, δείτε χαρακτηριστικά και renders

Το μεγαλύτερο μοντέλο της επερχόμενης, νέας σειράς Redmi Note 9 5G πέρασε από την TENAA, δίνοντας μας όλα τα χαρακτηριστικά αλλά και renders. Αρχικά, το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς έρχεται με LCD οθόνη 6,67 ιντσών, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz, που οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι adaptive από 30Hz έως 120Hz, ανάλογα το περιεχόμενο.

Στα renders φαίνεται ότι θα υπάρχει οπή στο κέντρο της οθόνης για τη selfie κάμερα των 16MP, όμως δε μπορούμε να καταλάβουμε τα bezel. Στο πίσω μέρος βλέπουμε τετραπλό σύστημα κάμερας σε στρόγγυλο module στο κέντρο, με κύριο αισθητήρα 108MP, ultrawide 8MP, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Το πίσω μέρος φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από γυαλί, με διαφορετικό τόνο χρώματος από το frame.

Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου Redmi Note 9 5G βλέπουμε τον Snapdragon 750G, συνοδευόμενο από 6GB, 8GB ή 12GB μνήμης RAM με αντίστοιχα 64GB, 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου, ανάλογα με την έκδοση. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.820mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 33W. Τέλος, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο power button στα πλαϊνά. Παρά τα χαρακτηριστικά και τα renders, δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν Δεκέμβριο του 2020 ή Ιανουάριο του 2021.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!