Netflix: Νέα αύξηση τιμής, προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ

Netflix, Netflix: Νέα αύξηση τιμής, προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ

Το Netflix ανακοινώνει νέα αύξηση τιμών των συνδρομητικών πακέτων της υπηρεσίας, κάτι που αφορά προς το παρόν μόνο τους συνδρομητές στις ΗΠΑ. Το βασικό πρόγραμμα της υπηρεσίας, το οποίο αφορά μόνο ένα άτομο και streaming ανάλυσης 480p παραμένει στην ίδια τιμή, δηλαδή 9 δολάρια το μήνα.

Τα δύο μεγαλύτερα πακέτα όμως βλέπουν μικρή αύξηση τιμών. Αρχικά, το δημοφιλέστερο πρόγραμμα Standard που αφορά έως και δύο άτομα για ταυτόχρονο streaming σε ανάλυση FHD, ανεβαίνει στα 14 δολάρια από τα 13 δολάρια ανά μήνα. Το κορυφαίο πακέτο του Netflix, με την ονομασία Premium, αυξάνει τη τιμή του κατά 2 δολάρια και φτάνει τα 18 δολάρια ανά μήνα, επιτρέποντας έως και σε 4 άτομα ταυτόχρονο streaming με ανάλυση έως 4K.

Οι παραπάνω αλλαγές ενεργοποιούνται άμεσα και οι χρήστες θα δουν τις νέες χρεώσεις στην επόμενη ανανέωση της συνδρομής τους. Όπως είπαμε, προς το παρόν αυτές οι αυξήσεις αφορούν μόνο την αγορά των ΗΠΑ, αν και ίσως θα πρέπει να προετοιμαστούμε και εμείς. Το Netflix αυξάνει τη τιμή καθώς στοχεύει σε περισσότερο original περιεχόμενο, έχοντας δαπανήσει 18,5 δισεκατομμύρια δολάρια στις παραγωγές του μόνο το 2020.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.