Netflix: Φέρνει το πολυαναμενόμενο offline playback

Το Netflix είναι μια από τις πιο δημοφιλείς online streaming υπηρεσίες παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Πολλοί από τους χρήστες του, εδώ και καιρό ζητούν να τους δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθούν offline το περιεχόμενο, αλλά το Netflix ήταν αρχικά αρνητικό στην ιδέα.

Τελικά το Netflix έφερε το πολυαναμενόμενο feature στις mobile εφαρμογές και οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το περιεχόμενο που θέλουν για offline playback.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται με το τελευταίο update σε iOS και Android app, όπου μπορείς να επιλέξεις από τον ειδικό κατάλογο ταινιών και τηλεοπτικών show, αυτό που θέλεις να κατεβάσεις. Δεν είναι διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο, αλλά για το περισσότερο.

Όταν μια ταινία ή τηλεοπτικό show υποστηρίζει το downloading feature, εμφανίζεται το download button στην περιγραφή της ταινίας ή δίπλα από το επεισόδιο ή τον τίτλο της σειράς.

Από τις ρυθμίσεις μπορείς να ενεργοποιήσεις τα downloads μόνο μέσω Wi-Fi, αλλά και την ποιότητα. Μπορείς να δεις πόσο χώρο πιάνουν τα downloads στη συσκευή και να σβήσεις κάποιο, αν χρειαστεί. Υπάρχει επίσης και η κατηγορία “My Downloads” στην sidebar όπου μπορείς να βρεις όλο το περιεχόμενο που έχεις κατεβάσει.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Νοεμβρίου 2016 18:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.