Νέο Essential Phone αποκλειστικά για την Amazon με Alexa app

Ύστερα από την πρόσφατη αποκάλυψη των τριών συλλεκτικών εκδόσεων του Essential Phone η εταιρεία προχώρησε στην κυκλοφορία μίας ακόμη έκδοσης. Ο λόγος για το νέο Essential Phone “Halo Gray” που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Amazon και μάλιστα με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Alexa.

To έκτο στη σειρά pure Android smartphone της Essential με κωδική ονομασία PH-1 δεν έχει ιδιαίτερες εξωτερικές διαφορές με την έκδοση Stellar Gray. Πρόκειται για σασί ίδιου γκρι ματ χρωματισμού αλλά με ανοιχτόχρωμα bumpers από τιτάνιο περιφερειακά της συσκευής.

Σε αντίθεση με τις συλλεκτικές εκδόσεις το αποκλειστικό μοντέλο της εταιρείας για την Amazon θα ενσωματώνει όπως προείπαμε Alexa app και θα πωλείται στις τιμές των Black Moon και Pure White εκδόσεων.

Συγκεκριμένα, το Halo Gray είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στο site της Amazon στην τιμή των 449 δολαρίων ή κατά 50 δολάρια ακριβότερα με την προσθήκη της 360 κάμερας στο πακέτο αγοράς.

Δωράκι δηλαδή αξίας 150 δολαρίων εφόσον η 4Κ κάμερα της Essential από μόνη της κοστίζει 199 δολάρια!

Η τιμή των 449 δολαρίων θα ισχύει για λίγες μόνο ημέρες. Από τις 24 Φεβρουαρίου και μετά το Halo Gray Essential Phone θα πωλείται στην τελική τιμή των 449 δολαρίων.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Φεβρουαρίου 2018 22:09

Σχόλια

  • Πολλοι εδω σκεφτονται να το αγορασουν γιατι βρηκαν την alexa χρησιμη. Αντικαθιστα πληρως τα google search της στιγμης. Μεχρι και σε δημοσιες υπηρεσιες ακουγεται οτι θα μπει για να αντικαταστησει αλλα εργαλεια (Λονδινο)

  • ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Στοιβαρή κατασκευή, τετραγωνισμένη ''σοβαρή'' σχεδίαση κι όχι με τις αστείες καμπυλότητες που μας έχει φλομώσει η APPLE από το 2014 με το 6, όχι ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο (πολύ σημαντικό ΚΑΙ αυτό), το notch στο σωστό μέγεθος, καθόλου εξωγκόματα στις κάμερες πίσω αλά iphone με τους τερατώδεις φακούς και πάει λέγοντας...
    Με μία λέξη ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ.
    Εάν δε, το συγκρίνει κανείς με τις τιμές του iphone (κυρίως του Χ), θα τον πιάσει η απόλυτη απελπισία..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.