Smartphones

OPPO: Νέα διαρροή δείχνει το R11 με διπλή κάμερα

Στο κινέζικο Weibo έκανε την εμφάνισή του μια φωτογραφία του επερχόμενου OPPO R11. Στην φωτογραφία φαίνεται η πίσω πλευρά του OPPO R11, όπου διακρίνεται και η διπλή κάμερα.

Οι δύο κάμερες, όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία βρίσκονται τοποθετημένες οριζόντια στην επάνω αριστερή πλευρά του smartphone, ενώ το LED flash βρίσκεται στα δεξιά τους.

Στο αριστερό μέρος βλέπουμε και το κουμπί ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Δεδομένου ότι η φωτογραφία μοιάζει αρκετά με το επίσημο teaser του OPPO, δεν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες σχετικά με τη γνησιότητα της συσκευής

Επίσημα δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή, αλλά σύμφωνα με το Android Headlines, το άτομο που ανέβασε τη φωτογραφία ανέφερε σε σχόλιό του ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη κάπου στις αρχές Ιουνίου.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του OPPO R11, ας ανακεφαλαιώσουμε ό,τι είναι μέχρι στιγμής γνωστό. Στο εσωτερικό του OPPO R11 θα χτυπά ένας 64bit οχταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 660  με Adreno 512 GPU και 4GB RAM. Ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι 64GB. Η οθόνη του αναμένεται στις 5.5 ίντσες με ανάλυση Full HD ενώ θα έχει και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 20 MP. Για λειτουργικό πιθανότατα θα τρέχει το Android 7.1.1 Nougat με το UI Color OS της OPPO. Από τις οπίσθιες κάμερες, η μία αναμένεται να είναι 20 megapixel και η άλλη είτε 12 είτε 16. Για χρώματα αναμένεται να διατίθεται σε μαύρο, χρυσό και χρυσορόζ.

Αν και δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο, υπάρχει μια φήμη ότι θα υπάρξει κι ένα OPPO R11 Plus.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.