Nexus 5, Τον Ιανουάριο στη WIND με τιμή 400 – 450 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, το Nexus 5 θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο στη WIND με τιμή μεταξύ 400 και 450 ευρώ. Πρόκειται για την έκδοση 16GB και γίνονται προσπάθειες ώστε η τιμή να κρατηθεί εκεί στα 399 ευρώ. Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για ένα μικρό pre-launch μέσα στο Δεκέμβριο κάτι που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε.

Η WIND σε συνεργασία με την LG ήταν εκείνη που είχε φέρει πρώτη και αποκλειστικά το Nexus 4 8GB στη χώρα μας και φαίνεται ότι αυτή η καλή σχέση προετοιμάζει και την άφιξη του νέου Nexus 5 τον Ιανουάριο.

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 10 Δεκεμβρίου 2013 21:51

Σχόλια

    • @theo, Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας αναφέρουμε την πιθανότητα συνεργασίας των δύο εταιρειών, την τιμή του κινητού, και την περίοδο που θα έρθει επισήμως στην χώρα μας.

      @ΝΙΚΟΣ, Σκέτη η συσκευή χωρίς συμβόλαιο.

  • @Γιώργος Ιωσηφίδης υπάρχει όμως 2-3 βδομάδες στο skroutz και οι δυο εκδόσεις του σε 3-4 μαχαζιά γιατί δεν το αναφέρατε γιαυτά??

  • ωραια γιατι τα σκρουτζομαγαζα το ειχαν ξεφτυλισει το θεμα, πριν λιγες μερες το 16αρι 465 ευρω το φθηνοτερο.... τουλαχιστον αν το ριξει η wind στα 400 θα φυγει σαν ζεστη σοκολατα και θα αναγκαστουν να το ριξουν και τα σκρουτζομαγαζα.

  • γιατι μπορεις να το παρεις απο το ebay?το ωρικα και εγω 324.αμα ειναι να παω να το παρω

  • arg, είσαι "το βαθύ λαρύγγι" της LG? 3 ολόκληρα ευρώ επάνω απο όσα λέει το ρεπορταζ? Τι λές ρε θηρίο?

  • Άνετα φίλε μου, θα κάνει 400 + τα 3 = 403 άν δέν κατάλαβες καλά.

    Ευτυχώς που υπάρχουν και skroutzομαγαζα ή τα ebay-amazon

  • εγώ ! και λέω τα πράματα όπως είναι. κινητό που πωλείτε λιανική τιμή στο google play 350 ΔΟΛΑΡΙΑ = με 270 ΕΥΡΩ να πωλείτε σχεδόν διπλάσια τιμή σε ελληνικά καταστήματα που μας βομβαρδίζουν κάθε μέρα με email και διαφημίσεις στις τηλεοράσεις υποτίθεται ΤΣΑΜΠΑΣ και διάφορα.

    Δυστυχώς ακόμα το μεγαλύτερο ποσοστό του έλληνα ακόμα δέν έχει μάθει τα skroytzomagaza και απλά πάει με κλειστά τα μάτια σε μία αλυσίδα υποτίθεται για λόγους ασφαλείας και εγγύησης.

    Επλίζω εκεί οι πωλητές στα ΤΣΑΜΠΑΣ και τα υπόλυπα να έχουν μάθει ποιο είναι το τελευταίο λογισμικό του android γιατί ακόμα έχουν μείνει στο 2,3

  • @dmark Συνολικα μου βγηκε τοσο, απλα προσεχε στη σελιδα περιγραφης να γραφει το παρακατω...
    "No additional import charges at delivery!"

  • Πάλι τελευταία τρύπα του ζουρνά είμαστε.. Ελπίζω τουλάχιστον η τιμή να μείνει στα 399 euro όταν έρθει στην Ελλάδα.

  • Λογο των αλλαγων στο ebay δε μπορω να περιηγηθω ευκολα .
    Μπορει καποιος να μου στειλει το nexus 5 σε καλη τιμη;
    Ειμαι αναμεσα σε nexus 5 και lg g2 και εγω

  • Αξίζει να περιμένω να το φέρει η WIND ή να το πάρω από σκρουτζομάγαζο; Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα το φέρει στα 399, αλλά μου φαίνεται τζάμπα περιμένω. Τι λέτε;

  • Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης σε περίπτωση αγοράς του Nexus 5 από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από google play store Αγγλίας.Ευχαριστώ πολύ.

  • @Diagrafeas

    Εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω και το πήρα από skroutzoμαγαζο. Έτσι και αλλιώς η τιμή έχει πέσει αρκετά πλέον. Δε νομίζω η WIND να το φέρει κάτω από 400 Ευρώ όταν την ίδια ώρα πουλάει το LG G2 599 Ευρώ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.