Nexus 5, Το λευκό μοντέλο και κυκλοφορία 1 Νοεμβρίου

Ο γνωστός @evleaks, έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες του επερχόμενου Nexus 5 της Google, το οποίο όπως είναι γνωστό έχει αναπτύξει η LG και βασίζεται στο γνωστό μας, LG G2. Οι δύο φωτογραφίες δείχνουν το κορυφαίο smartphone της Google σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Update: Ανακοινώθηκε επίσημα το Nexus 5.

Προσέξτε στην φωτογραφία που δείχνει το Nexus 5 σε λευκό ότι η πρόσοψη του είναι μαύρου χρώματος, όπως και τα πλήκτρα για την αυξομείωσης της έντασης της φωνής και της ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της συσκευής καθώς και στο στρογγυλό περίγραμμα της κάμερας ότι είναι μαύρου χρώματος. Κατά μέρος, η επιλογή αυτή της διχρωμίας, θυμίζει την λευκή έκδοση του Nexus 4.

Ο ίδιος χρήστης του Twitter μας αποκαλύπτει επίσης το launch του συγκεκριμένου μοντέλου, και πως θα είναι η 1η Νοεμβρίου. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για την συσκευή, θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών 1080p, θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 chipset με συχνότητα λειτουργίας 2.2GHz, θα διαθέτει 2GB RAM και θα κυκλοφορήσει σε χωρητικότητες των 16GB και 32GB.

Πηγή: 1, 2

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2013 21:13

Σχόλια

  • Πληκτικός ο σχεδιασμός!!δεν λέω καλός και ο Snapdragon καλή και η 2GB ram(ουσιαστικά είναι αναγκαία!!!)αλλά ολο το υπολοιπο μ φαίνεται βαρετο,μονοτονο!

    • Nikos, Δεν έχω μάθει κάτι μέχρι σήμερα. Το Nexus 4 να θυμίσουμε ότι τι είχε φέρει αποκλεστικά η WIND τον περασμένο Φεβρουάριο, 3 μήνες μετά από τότε που ξεκίνησε να πωλείται σε άλλες χώρες μέσα από το Google Play.

  • Οποτε αφου οσοι δεν μπορουμε να περιμενουμε κανα 3μηνο, θα παμε προς g2 μερια γιατι δε φερνει η lg hellas το 32αρι?

  • Κώστα όταν λένε τιμή έναρξης στην Αμερική πχ 300$ εννοούν τελική τιμή; Δηλαδή ένας κάτοικος ΗΠΑ θα το αγοράσει με 300$ ή θα προστεθούν και άλλα ποσά;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.