Nexus 5 ελληνικό unboxing βίντεο

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Nexus 5 που πρόσφατα έφτασε στην χώρα μας από τη WIND με τιμή 399 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Το νέο Nexus smartphone τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.2 KiKat, έχει οθόνη 4.95 ίντσες Full HD, Snapdragon 800, 2GB RAM και κάμερα 8MP. Δείτε το βίντεο.

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 25 Ιανουαρίου 2014 19:52

Σχόλια

  • Πωπω ρε κωστα-dyne ακομα δεν ηρθε τσουυπ ρηβιου! Ειναι και τα γενεθλια μου μεθαυριο, μην το βαλεις για διαγωνισμο ρε μαν καλυτερα ... χαρισε το μου ντιρεκτ! Και θα ερχομαι για αλλα 33 χρονια στο σαϊτ :)

  • ωραίο βίντεο Κώστα..αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όλες οι εταιρείες(καλά για την πλαστικοσακούλα sammy το ξέραμε) να αντιγράφουνε την apple..το μπροστινό τμήμα του nexus με το μάυρο φόντο φέρνει κάτι σε apple..ακόμα και η google προσπαθεί με αυτό το μοντέλο να χτυπήσει πέραν του android ανταγωνισμού και την apple αλλά οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ nexus 5(καλό κινητό αλλά μέχρι εκεί) iphone 5s θα θεωρηθεί ιεροσυλία..

  • Απαράδεκτο να μην έχει hands free μέσα... Εδώ έχουν στάνταρ, κινητά των 100-120 ευρώ... Δεν καταλαβαίνω γιατί έκαναν αυτή τη γκάφα...

  • Ούτε στο Ν4 είχε ακουστικά...αν ήθελες τα "επίσημα" έσκαγες ένα 15άρι-20άρι..Λίγο γυφτιά αλλά οκ...Κατά τ'άλλα πανάκριβο αλλά αναμενόμενο για Ελλάδα.
    Που ακριβώς μοιάζει με iphone?? Δεν μπορώ να καταλάβω...Και τι έχει να ζηλέψει από το iphone φίλε μου? Πάλι δεν μπορώ να καταλάβω!!!

  • Βούτυρο, ξεβούτυρο, δίνεις 400 ευρώ και ούτε ακουστικά δεν σου δίνουν!
    Υπερκοστολογημένο κι ας βρίσκουν κάποιοι την τιμή ελκυστική. Άκου ελκυστική τιμή τα 400!!!
    Συνηθίσατε στα 600 & 700 και αυτό σας φαίνεται φθηνό!
    249 έπρεπε να κάνει.

  • @george N συμφωνώ μαζί σου....είναι κινητό των 250 ευρώ..άντε 300 βαριά βαριά...το μόνο κινητό που αξίζει τα λεφτά του είναι το iphone 5s το οποίο και έχω...όσα και να δώσεις για android είτε λέγεται sammy είτε λέγεται lg είτε google μια ζωή θα λαγκάρουνε και θα κολλάνε.

  • Προσωπική μου άποψη, το κινητό είναι άσχημο. Το Ν4 ήταν πολύ πιο όμορφο. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί η κάμερα προεξέχει. Για να γρατζουνιέται πιο εύκολα;

  • ΝΙΚΟ φιλε εχεις δικιο.Μερικοι νομιζουν ότι κρατανε ένα iphone κ κατι εγινε η ότι είναι ΚΑΤΙ.Εγω προσωπικα που εχω κ ios σου λεω ότι απλα έιναι ενα διαφορετικο καλο λειτουργικο με καλα κ ασχημα αλλα κ πως τα τα αλλα δεν εχουν να ζηλεψουν κατι πλεον.ΑΠΛΑ είναι θεμα μυαλου τι να πω...ισως προκατάληψης η ασχετοσύνης μπορει κ να λεω λαθος δε ξερω.

  • @ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 Πραγματι το iphone 5s ειναι κλασεις κατωτερο του nexus 5. Και δεν μοιαζει καθολου με iphone... ειστε τοσο ψωνια οι apple fanboys π νμζετε πως ολοι σας αντιγραφουν.

  • @ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 ελα τωρα που αξιζει το 5S!!! ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ολα υπερκοστολογημενα ειναι κανενα δεν αξιζει με τη κυκλοφορια του κοιτανε ολοι να βγαλουν οσο περισσοτερα γινεται. και το iphone δεν αξιζει γιατι δε ριχνει τη τιμη του και βγαζει συνεχεια το μεγιστο δυνατο κερδος. η συσκευη που αξιζει ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ για τον καθε ενα απο εμας. για εσενα το 5S. για αλλον το S4 για αλλον το NEXUS για αλλον το 1020 και για αλλον το κινητο του 20ευρου. μη συγχεουμε την υποκειμενικοτητα με την αντικειμενικοτητα. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ. καποτε ηταν στη μοδα τα PC (και καποιοι ακομα ειναι πορωμενοι) και αλλαζαν καθε 3 μηνες και καποιο εξαρτημα. τωρα το ιδιο γινεται με τα smartophones καθε 6μηνο-ετος και αλλα 500-900 ευρω μονο κ μονο για 2-3 βλαμενες προσθηκες! αυτο δεν μπορεις να πεις οτι αξιζει!

    ΥΓ συγγνωμη αν βγηκα off-topic.
    φιλικα GiannisMix_Lumia920

  • Και αν μιλας για ναυαρχιδες, τα αντροιντ δεν λαγκαρουν οσο κ αν δεν σου αρεσει. Το οτι σκας 900 δεν σημαινει οτι εχεις δυνατο κινητο.

  • σκας 700+ ευρώ για ιφον και να μην σου δίνει ούτε μια homescreen είναι εντάξει, αλλα 400 ευρώ χωρις ακουστικά δεν είνια???

  • Αγαπητέ φίλε @ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 αυτή είναι η επιτυχία του μάρκετιγκ.
    Να νομίζεις ότι το αηφον αξίζει τα 700€
    Η επιλογή αηφον ή όχι είναι κυρίως θέμα γούστου και απαιτήσεων απο μία συσκευή αλλά όχι ότι αξίζει τα λεφτά που ζητούν.

  • Εννοειται πως ειναι κλασεις πολυ ανωτερο το iphone 5s εχεις και το κεφαλι σου ησυχο με την αγορα του μπορει να λειτουργησει αψογα για τουλαχιστον 5 χρονια εχει και πολυ καλη μεταπωλητικη αξια ενω τα android αστο βαλτε και οτι το πηρα απο apple store στην αμερικη και εδωσα 580 ευρω για το iphone 5s 32 gb gold οποτε η καλυτερη αγορα οου θα μπορουσα να κανω ειναι.

  • Και ο πατερας μου εχει το Samsung Galaxy S απο τοτε που βγηκε και παει ρολοι. Οποτε θα επαναλαβω οτι μπορει να εχετε iphone αλλα δεν σημαινει οτι ειναι δυνατα.

  • ακουστικά λείπουν κλπ καθαρά και μόνο γιατί αυτό είναι develeoper phone ουσιαστικά nexus δεν είναι για ευρείο κοινό ασχέτως που διαδόθηκε έτσι

  • Dimintrinho o αδερφος μου πηρε προχθες από Νεα Υορκη 400e to 32αρι πιο gold όμως από το δικο σου κ πιο φθηνα!! μετα από δυο χρονια αρχισε κ κολλαγε το 4s το δωσε 200 σε ένα κ
    ολλητο του που το μοσχοαγoρασε τοτε από εδώ, οποτε τρίχες μεταπωλητικη μη ψάχνεις κ παλι καλα από την άλλη.

  • Καλά όλα αυτά με το κινητό, όμως πάλι η αχίλλειος πτέρνα του είναι αναμφισβήτητα η μπαταρία...Κακώς κάκιστα που έχουν μόλις 2300μαω. Θα ξεψυχάει γρήγορα. άσε που δεν είναι και αποσπόμενη. στην ουσία μόλις συμπληρώσει ένα χρόνο θα θέλει αλλαγή κάτι που σημαίνει περίπου 80 ευρώ κόστος. Βασική πατάτα που κάνει με το νέξους η εταιρεία πάλι. Κατά τ'άλλα είναι τούρμπο και έχει τρομερή εμπειρία χρήσης, είχα το 4.

  • χαχαχααχ τι αλλο θα ακουσουμε!!! τα nexus λαγκαρουν!!!....

    μαλιστα... και γω θα αρχισω να λαγκαρω εγκεφαλικα και πολυ ασχημα αν ξαναδω κανα τετοιο μαργαριταρι comment σαν το παραπανω!!!!!

    σε ποιον κοσμο ζειτε εσεις (αληθεια)??? τι αλλο εχετε πιασει στα χερια σας εκτος απο το iphone σας (αληθεια) ???

  • Για μια ακόμη φορά ένα τέλειο unboxing. Περιμένω με ανυπομονησία το hands-on.
    Και μακρυά το μαγικό κοπίδι Κώστα ... Την έκανε τη δουλειά του... ;-) :D

  • Τρία πουλάκια κάθονται.....
    Και unboxing καφετιερας lg η samsung να γίνει, σε iphonoσυζητηση θα καταλήξει.....το καλώδιο της καφετιερας είναι copy-paste με το Καλώδιο του iphone,διακρίνω ένα lag Στη ροή που στάζει ο καφές,στο iphone lag δεν υπάρχει και τέτοια.....

  • @tiamat κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους οι iphoneακηδες τους 3-4 μήνες στέρησης για να πάρουν την συσκευή. γιατί αν υπάρχει άλλο κινητό που δεν έχει lag σημαίνει αυτόματα ότι έκαναν λάθος επιλογή... γιαυτο υποστηρίζουμε τους iphoneακηδες, ΌΛΑ τα κινητά έχουν lag εχτός του iphone. H google βάζει σκόπιμα lag στο android και δεν μπορεί να το φτιάξει μετά απο τόσα χρόνια. μόνο η apple ξέρει να γράφει κώδικα, κανείς άλλος. και κάτι τελευτέο τα apple δεν κολλάνε ρεεεεεεεεεεεεεεε

  • Ήμουνα σε δίλημμα αρκετό καιρό για NEXUS 5 ή LG G2 τρ που ανακοινώθηκε το nexus από την wind στα 400 ευρω δεν βρισκω τον λογο να παρει καποιος το nexus 5 , όταν στην ίδια τιμή μπορεί να παρει απο skroutzoμαγαζα το lg g2 το οποιο θεωρω καλυτερο !!!
    Βεβαια καποιος θα πει δεν έχει kit kat 4.4 ( θα ερθει μεχρι τον μαρτιο πιστευω για g2) και δεν εχει τοσο καλη οθονη ( σιγα την διαφορα των 20 ppi που μπορεί να καταλαβει καποιος παραπανω στο nexus).. 400 ευρω ειναι πολλα για το nexus , εαν καποιος τα εχει ας κοιταξει να τα επενδύσει καλύτερα ;)

  • Δεν ξερω αν lagαρουν η αν κολλανε γενικα τα iPhone αλλα απο την προσωπικη εμπειρια (3gs,4,4S,5 και 5S) δεν μου εχει συμβει ολα αυτα τα χρονια κατι τετοιο

    Και για να μην παρεξηγηθω παραλληλα εχω χρησιμοποιησει και S3,S4

  • Mogli σωστά όσα λες αλλά να ξέρεις ότι το g2 έχει καλύτερη οθόνη από το nexus. Για κάποιο λόγο η lg συνεχίζει αυτή την περίεργη παράδοση που θέλει τα nexus κινητά της να έχουν κατώτερη οθόνη απο τα αντίστοιχα flagships της.

  • θα το ξαναπώ ακόμα μια φορα. τα nexus είναι developer phones. δεν είναι ναυαρχίδες. γιαυτό δεν θα είναι ποτε τέλεια τηλέφωνα.
    για την οθόνη αν τα πράγματα στο nexus 5 είναι τα ίδια με το 4 τότε έχει την ίδια οθόνη με το g2 απλά δεν την έχουν κάνει calibrate. αυτό λύνεται εύκολα με root και κατεβάζεισ συγκεκριμένα application που σε αφήνει να αλλάξεις τισ παραμέτρους τις οθόνης. εγώ με nexus 4 έχω βρει έτοιμα profiles που κάνουν την οθόνη να μοιάζει με optimus g , me iphone ή samsung.

  • LG, G Pro με 430 ευρουλάκια από τον Νοε του '13 και κάντε κωλοτούμπες! Με 5,5 οθόνη και SD 16άρα (εγώ δηλαδή) αφήνει πίσω ακόμη και το G2. Κρίμα! Για όλα τα υπόλοιπα ΔΕΝ το συζητάω καν! Η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει! Η επόμενη φυσικά ΠΑΛΙ LG θα είναι! "Έχουνε γνώση οι φύλακες".

  • Πω έχω βαρεθεί να διαβάζω σχόλια iPhoneακιδων! Το διαβάσαμε κι αυτό... Τα Nexus λαγκαρουν και το iPhone είναι value-for-money!!! Είστε τραγικοί και μόνο που σχολιάζω αυτά τα λόγια, αξία δίνω. Τόσες παρωπίδες ούτε ο Τάκης Τσουκαλάς με τον τον γαύρο δεν είχε!!!
    Πιάστε πρώτα Nexus στα χέρια σας, εκεί θα καταλάβεις τι εστί Android... Μιλάτε για το Android λες και είναι το Android του 2009-2010.
    Επίσης σύγκριση μεταξύ iPhone 5S με Nexus 5 είναι φυσικά ιεροσυλία. Πως να συγκρίνεις αγγούρια με ντομάτες. Είναι 2 ανόμοια πράγματα... Το ένα φοράει το κλειστό (ότι κι αν σημαίνει αυτό) iOS και το άλλο το ανοικτό Android (με όλα τα καλά και κακά ενός open source λειτουργικού).

    Για το unboxing δεν έχω να πω πολλά. Ο αγαπημένος μας Κώστας με τα μαραφετια του. Μας έδωσες μια τζούρα και τώρα περιμένουμε πως και πως την επόμενη δόση, το hands-on! Είμαστε συντονισμένοι! ;)

  • Με 3€ handsfree τουμπανο στο Jumbo με πλατυ καλωδιο σε διαφορα χρωματα για οποιον θελει. Πηρα της γυναικας μου σε ροζ κ παιζει μια χαρα με το Moto G.
    Δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα να μην το εχει μεσα στην τελικη...

  • Κώστα εγώ είχα δοκιμάσει την πρώτη έκδοση του lg google nexus 5 και είχε κάποιες διαφορές, η πλάτη του smartphone ήταν από τα χειρότερα πλαστικά και όχι τύπου γόμας, ενώ το ηχείο ήταν λίγο αδύναμο.

    ευχάριστο το ότι το βελτίωσαν!

  • Aris pateras οκ.πηρες το lg σου μπραβο σου αλλα οχι κ καλυτερο απ g2;μην τρελαθουμε;το g2 ειναι κινητο κ το αλλο παντοφλα σανιδα.το μονο μειον του g2 ειναι η μνημη.σε ολα ταλλα ειναι πρωτοπορια.αστα.οκ πηρες το κινητο ωραιο καλο συμφωνω αλλα μην βγαζεις κ ντελαλι οτι εχεις τι best off.το g2 ειναι μιλια μπροστα απο το δικο σου

  • Stamatis 21 δεν έχει άδικο ο aris pateras, όχι επειδή έχω και 'γώ το g pro αλλά επειδή είναι φοβερό εργαλείο και ναι για αρχές του 2013 ήταν best off. Τώρα όσο αναφορά του g2 έχει τον 800άρι και είναι καλύτερος από τον 600άρι.
    Τώρα όσο αναφορά το σανίδα και όλες αυτές τις αηδίες χρησιμοποιείστε 5.5" και τα ξαναλέμε και αυτό στο ότι είναι μίλια μπροστά πως το έβγαλες ?

  • Εχω αι φον και πιστευω οτι θα ζησω περισοτερο απο τους αλλους. Γιατι απλα δεν χανω χρονο με λαγκ. Για καθηστε και χρονομετρηστε ποσα λεπτα λαγκ χανετε την μερα?

    Σορυ που γραφω χωρις τονους, κριμα αλλα το πληκτρολογιο μου στο νεξους μου δεν βγαζει αυτοματα τονους. Χανω που χανω χρονο και ζοη απο λαγκ. Μιν χασω και απο τονο...

  • Ένα πράγμα έχω καταλάβει ως χρήστης iOS με το 3GS παλιότερα και Android με το Z1 τώρα. Αν το android smartphone σου όπως πχ το Z1 είναι "θηρίο" δεν έχεις να φοβηθείς από κολλήματα κλπ. Αν δεν έχεις ένα Android θηρίο τότε μάλλον θα υποφέρεις από lag, γιατί το android είναι απαιτητικό λειτουργικό ενώ το iOS δεν είναι. Απλά το iOS "προσαρμόζεται" στα specs της κάθε συσκευής...
    Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ...

  • Άλλο να βγάζεις λειτουργικό που θα τρέξει σε 7 διαφορετικά μοντέλα και άλλο να βγάζεις λειτουργικό που θα τρέξει σε εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα. Αυτό που κάνει η google είναι κομμάτι πιο δύσκολο.

  • Σε smartphone η Apple δεν αξίζει τόσο τα λεφτά της. Πολύ ακριβό το iPhone και πλέον δεν είναι τόσο κορυφαίο όσο κάποτε. Εκεί που η Apple δίνει ρέστα είναι στα iPad. Όσο για το Nexus, νομίζω το 5 δεν αξίζει γιατί το 4 είναι φτηνότερο και έχει ίδια έκδοση Android πλέον. Το πήρε ένας ξάδερφος μου 299€ και με το 4.4.2 πετάει και δεν κάνει το παραμικρό lag. Αν και προσωπικά δεν θα άλλαζα το Galaxy S4 για άλλο Android.

  • Stamatis 21. Το ...μίλια κι εγώ δεν το κατάλαβα όπως και ο Αλέξανδρος! Η διαφορά είναι στον επεξεργαστή που με τις εφαρμογές να χρειάζονται λιγότερες απαιτήσεις μόνο στα χαρτιά φαίνεται! Όσο για την οθόνη μη λες μεγάλα λόγια γιατί ΑΝ αποκτήσεις το G3 που θα έχει 5,5'' ...θα λες άλλα μετά για παντόφλες και πασούμια! Επίσης να σου υπενθυμίσω πως σε αρκετά μαγαζιά το G Pro είναι ακριβότερο από το G2! Tυχαίο?

  • Μπαίνω να δω το unboxing του Κωστα που μετά απο τόσο καιρό ανέβασε βίντεο ήρεμος και διαβάζω τα σχόλια και θα μου πέσουν τα μαλια σε λίγο..Το ακουσαμε κ αυτο...Τα Nexus λαγκαρουν..!!!!!!!!!!! @ ΓΙΩΡΓΟΣ 32 Με 445 ppi ανάλυση οθόνης (αλήθεια η "retina" του 4" φουλ υπερκοστολογημενου Iphone πόσα έχει?) snapdragon 800 και 2gb Ram ξέρεις πολλά κινητά να κοστίζουν 250 ευρώ? ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα..

  • Για κάποιους σαν τον George32 @ Το i-phone κοστιζει στιν apple καπου 150 ευρω για να το φτιαξει (εκει στην κινα) και εσυ ζωο πας και το περνεις με 700 εως 1000!!! (αναλογα τη μνημη).
    Περαστικά σε όλα τα i-sheep και καλα μυαλα.

    Για το nexus 5 τωρα, ωραιο ειναι και αρκετα ποιοτικό με high-end δυνατοτητες hardware κτλ. Το software απλα top για την ωρα και μιας και ειναι google-phone, για ολη του τη ζωη θα εχει το top πριν απ ολα τα αλλα.
    Η τιμη τωρα ειναι τσιμπιμένη λιγο στα 400 εδω στο Ελλαδιτσαν αλλα τι να κανουμε. Αλλοι που ειναι στο δικτυο αγορων του play store το παίρνουν με 400 δολάρια δλδ 292 Ευρω. Κι εδω ομως σε λιγο καιρο θα το βρισκουμε αρκετα φτηνότερα απο σκρουτζομαγαζα οσο περνα ο καιρος.

  • Καλο το hands on. Ωραίο το Nexus 5. Για την κόντρα με τους iPhone users απλα θα πω πως αν θες iOS επειδή ζεις στο κόσμο της apple και σε εξυπηρετεί και γενικά θες iOS για τους δικούς σου λόγους καλα κάνεις και διαλέγεις iPhone μιας και δεν υπάρχουν άλλες συσκευές που να φοράνε ios πλην των iPhone. Αλλα ας μη το συγκρίνουμε με το andeoid διότι τα android μπαίνουν σε high-end συσκευές και σε low-end το ios φτιάχνεται για τα iphone και μόνο εκεί μπαίνει οπότε συγκρίνουμε πορτοκαλια με μήλα.
    Τώρα όσον αφορά το Nexus 5 μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι και αυτο οπως και το nexus 4 το έφερε αποκλειστικά η wind. Ενώ όμως το nexus 4 είχε 469€ αρχική, το nexus 5 έρχεται με 399€. Επίσης είναι πιο άσχημο από το nexus 4. Και συνολικά πέρα από τα "χαρτιά" δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Εχω nexus 4 και δε με έκανε δευτερόλεπτο να το θέλω η να το βρίσκω καλύτερο ώστε να κάνω την αλλαγή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.