Nexus 5X: Προβλήματα με την οθόνη κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Σε χθεσινό άρθρο είδαμε ότι κάποιοι χρήστες του Nexus 6P ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το μικρόφωνο της συσκευής κατά τη διάρκεια των κλήσεων, αλλά φαίνεται ότι και οι κάτοχοι του Nexus 5X έχουν τα δικά τους προβλήματα. Οι χρήστες επισημαίνουν ότι η οθόνη του κινητού κολλάει ή δεν ανταποκρίνεται καθόλου κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Υπάρχουν διάφορες αναφορές χρηστών σε Google, Reddit και XDA, ακόμη δεν είναι σαφές αν πρόκειται για πρόβλημα στο software ή το hardware. Η Google φανταζόμαστε ότι είναι ενήμερη για το ζήτημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Κάποιοι από τους χρήστες του Nexus 5X αρχικά θεώρησαν ότι το κινητό δεν είναι καλά θωρακισμένο για την 3A φόρτιση, στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι έφταιγε ο ίδιος ο φορτιστής. Μια αλλαγή στον USB charger, ίσως βοηθήσει. Αν υποθέσουμε ότι το πρόβλημα οφείλεται πράγματι στον φορτιστή, λογικά Google/LG θα πρέπει να ξεκινήσουν πρόγραμμα αντικατάστασης του φορτιστή.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Nexus 5X: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

, Nexus 5X: Προβλήματα με την οθόνη κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αντε το μικρόφωνο είναι θέμα firmware (drivers για noice cancelling)…. το κλασσικό κόλλημα της οθόνης κατά την φόρτιση είναι θέμα PMIC (το πρόβλημα συχνά παρουσιαζόταν στο optimus g παλιά και στο iphone 5c)

το αστείο είναι ότι μπορεί και να το ξεπεράσουν με άλλο φορτιστή…………. (ναι… με κάποιους δορτιστες το κάνει με κάποιους οχι)

NLS

Πολλά τα προβλήματα πια σε όλες τις συσκευές όλων των κατασκευαστών.
Φταίει αυτή η καταναλωτική λύσσα (φαντάσου να μην ήταν πλανήτης σε κρίση – αν και μέρος της κρίσης είναι ακριβώς αυτό), που οι εταιρίες βγάζουν στα γρήγορα νέο hardware χωρίς σοβαρές δοκιμές, ούτε εκτενείς χρονικά.
Άρπα κόλλα.

hatzipanos

Δυστυχώς οι εταιρείες ίες στον βωμό του “εγώ το έβγαλα πρώτος” προωθούν προϊόντα χωρίς πολλές δοκιμές με γνωστά αποτέλεσμα. Κολλήματα και προβλήματα όλων των ειδών παρουσιάζεται συνεχώς. Ο κόσμος όμως ψωνίζει, η εταιρείες πουλάνε και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.
Υγ. Και εγώ είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής του Nexus 6p αλλά όταν έρθει στην σωστή τιμή και αφού υπάρξουν report χωρίς προβλήματα

Θανασης

Ο φορτηστης φταιει….
Θυμαμε για το παλιο μου το sony πηρα εναν φθηνο κινεζικο φορτηστη και οταν το φορτιζα δεν δουλευε η οθονη…

intr0n

Το κακό του να είσαι “early adopter” σήμερα. Ότι και να πάρεις πληρώνεις για να κάνεις beta testing και QA control…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.