Nexus 8, Έρχεται νέο tablet από τις Google και LG;

Πριν λίγο καιρό είχε διαρρεύσει ότι ένα μυστηριώδες νέο tablet της LG, με την ονομασία LG-V510 “περνούσε” από αξιολόγηση Bluetooth από τους σχετικούς φορείς. Αναπτύχθηκε μία φημολογία γύρω από την συσκευή ότι πρόκειται για ένα νέο Nexus tablet, ωστόσο αργότερα οι φήμες κόπασαν, όταν κυκλοφόρησε ότι πρόκειται επί της ουσίας για μία έκδοση του LG G Pad 8.3 που προορίζεται για την αγορά της Κίνας.

Ο αριθμός του μοντέλου για το LG G Pad 8.3 είναι LG-V500 οπότε εύκολα κάποιος θα μπορούσε να καταλήξει στο σχετικό συμπέρασμα. Επιπλέον, είχαμε και την διαρροή του εγχειρίδιου χρήσης της συσκευής.

Απο το εγχειρίδιο χρήσης έγινε γνωστό ότι η συσκευή διαθέτει 8.3 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1200 x 1920 pixels και ότι ενσωματώνει 2GB RAM. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4600mAh και διαθέτει δύο κάμερες, μία 1.3 Megapixels στην πρόσοψη και μία με αισθητήρα 5 Megapixels στην πλάτη. Όλα τα παραπάνω όπως είναι φυσιολογικό, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία νέα, ίσως κάποια 4G LTE-enabled έκδοση του LG G Pad 8.3.

Πρόσφατα ωστόσο ο γνωστός για τις διαρροές χρήστης του Twitter @evleaks, υποστηρίζει ότι όντως πρόκειται για μία συσκευή Nexus, και πιο συγκεκριμένα για το Nexus 8 tablet. Αν όντως πρόκειται για το νέο Nexus 8, είναι πολύ πιθανό να περιμένουμε σχετική ανακοίνωση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.