Smartphones

Nexus Marlin: Διέρρευσε η πρώτη εικόνα

Διέρρευσε μια εικόνα, η οποία αναφέρεται ότι δείχνει για πρώτη φορά το μη ανακοινωμένο Nexus Marlin, την κατασκευή του οποίου φαίνεται να έχει αναλάβει φέτος η HTC. Η εικόνα δείχνει μόνο την οθόνη, μην επιτρέποντάς μας να δούμε το design.

Δυστυχώς ακόμη δεν μπορούμε να έχουμε μια καθαρή εικόνα για την σχεδιαστική γραμμή του επόμενου Nexus, όμως η οθόνη επιβεβαιώνει την κωδική ονομασία Marlin (όλα τα Nexus δανείζονται ονομασίες από πλάσματα της θάλασσας), τρέχει Android N (προφανώς Android Nougat) και έχει τα security patches Ιουλίου από την Google.

Από προηγούμενες πληροφορίες έχει ακουστεί ότι το νέο Nexus από την HTC θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών QHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm (Snapdragon 820 ή 821), μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 3450mAh.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, πριν την επίσημη ανακοίνωση περιμένουμε να δούμε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι να περιμένουμε.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.