Smartphones

Nexus Sailfish: Νέα renders και πληροφορίες για χαρακτηριστικά

Η HTC έχει αναλάβει φέτος την κατασκευή δυο Nexus smartphones για λογαριασμό της Google. Το ένα είναι το high-end Nexus Marlin και το άλλο είναι το μεσαίας κατηγορίας Nexus Sailfish, από το οποίο και διέρρευσαν σήμερα νέα renders και πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες έρχονται από το κινέζικο Weibo και λένε ότι το Nexus Sailfish θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Η κάμερα αναμένεται στα 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, στην πλάτη υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα έχει νέες λειτουργίες.

Επιπλέον, περιμένουμε μπαταρία 2770mAh, θύρα Type-C USB και φυσικά Android 7.0 Nougat out of the box. Θα διατεθεί σε ασημί, χρυσό και μαύρο χρώμα.

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων Nexus αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά δεν αποκλείεται και ο Οκτώβριος.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Αυγούστου 2016 10:20

Σχόλια

  • η HTC μας δουλεύει. βγαζει για τον εαυτο της κατι χρεπια και για nexus αυτο το κουκλι?

    μ αρεσει παρα πολυ

  • Αν κυκλοφορήσει σε καλή τιμή, θα είναι ό, τι καλύτερο για αυτούς που αρέσκονται σε nexus.. Αλλά htc είναι αυτή..Δεν το νομίζω. Μακάρι να διαψευστώ. Αλλιώς το lg nexus 5x θα μου κρατήσει πολύ ακόμα.

  • Από πίσω ειναι πράγματι το πιο άσχημο κινητό. Αν ήταν και λευκό θα το αγόραζε όλη Θεσσαλονίκη.

  • Με ξενερονει απίστευτα ο σχεδιασμός τι σκατά κάνουν στην htc κάποτε ήτανε πολύ μπροστά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.