Nokia 1.4: Έρχεται με οθόνη 6,51 ιντσών, διπλή κάμερα και τιμή κάτω από 100€

nOKIA 1.3, Nokia 1.4: Έρχεται με οθόνη 6,51 ιντσών, διπλή κάμερα και τιμή κάτω από 100€

H HMD Global ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της οικονομικό smartphone για το 2021, με το Nokia 1.4 να έρχεται με μεγάλη οθόνη και τιμή κάτω από 100 ευρώ. Συγκεκριμένα, το entry-level μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 6,51 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+, την οποία θα συνοδεύει η selfie κάμερα των 5MP.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει διπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 8MP και δεύτερο αισθητήρα 2MP, χωρίς να γνωρίζουμε τη χρηστικότητά του. Στο εσωτερικό του Nokia 1.4 θα δούμε τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz, συνοδευόμενο από 1GB μνήμης RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία ανέρχεται στα 4.000mAh, όμως η φόρτιση θα πραγματοποιείται μέσω microUSB 2.0.

Αν και θα είναι Dual SIM, το Nokia 1.4 θα υποστηρίζει μία 4G κάρτα και μία 2G, αυστηρά και μόνο για κλήσεις και μηνύματα δηλαδή. Επιπλέον, η συσκευή θα προσφέρει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, θα κυκλοφορήσει σε Blue και Grey χρώμα και θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 10.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΤΠΝΟΚΙΑ

1GB RAM=ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!! ΣΤΑ 20€ Κ ΠΟΛΎ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΆΚΟΥ 100€

Bobol

Με τέτοια χαρακτηριστικά δεν θα το διαφημιζα καν…

Γιάννης Μάγος

Στην ίδια τιμή έρχεται το Xiaomi Redmi 9C στις 6.53 inches με 8 πυρίνες, τριπλή κάμερα, 3 GB RAM, 64 GB Μνήμη, και 5000mAh μπαταρία! Μας δουλεύουν; Με 1GB RAM… θα σέρνετε. Κανά 50άρικο και πολλά του είναι.

Last edited 3 years πριν by Γιάννης Μάγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global

HMD Skyline: Έρχεται με σχεδιασμό που θυμίζει Nokia N9 και επισκευάζεται εύκολα

Η HMD αποκάλυψε το Skyline, το πιο ισχυρό τηλέφωνο του brand μέχρι σήμερα, με σχέδιο που θυμίζει το Nokia N9.

Smartphones featured HMD Global

HMD View: Διέρρευσαν προδιαγραφές και εικόνες

Tο νέο HMD View διέρρευσε πριν την κυκλοφορία του και πρόκειται για ένα smartphone με οθόνη FHD+ OLED, κύρια κάμερα 50 MP με OIS.

Smartphones HMD Global

H HMD ετοιμάζει συναρπαστικά νέα Android τηλέφωνα και αυτές είναι οι προδιαγραφές και οι τιμές τους

Mετά το διαζύγιο με τη Nοkia, η HMD παρουσίασε τα δικά της τηλέφωνα που προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά μια νέα διαρροή φέρνει συναρπαστικά νέα για το μέλλον.

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.