Nokia 1.4: Έρχεται με οθόνη 6,51 ιντσών, διπλή κάμερα και τιμή κάτω από 100€

nOKIA 1.3, Nokia 1.4: Έρχεται με οθόνη 6,51 ιντσών, διπλή κάμερα και τιμή κάτω από 100€

H HMD Global ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της οικονομικό smartphone για το 2021, με το Nokia 1.4 να έρχεται με μεγάλη οθόνη και τιμή κάτω από 100 ευρώ. Συγκεκριμένα, το entry-level μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 6,51 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+, την οποία θα συνοδεύει η selfie κάμερα των 5MP.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει διπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 8MP και δεύτερο αισθητήρα 2MP, χωρίς να γνωρίζουμε τη χρηστικότητά του. Στο εσωτερικό του Nokia 1.4 θα δούμε τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz, συνοδευόμενο από 1GB μνήμης RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία ανέρχεται στα 4.000mAh, όμως η φόρτιση θα πραγματοποιείται μέσω microUSB 2.0.

Αν και θα είναι Dual SIM, το Nokia 1.4 θα υποστηρίζει μία 4G κάρτα και μία 2G, αυστηρά και μόνο για κλήσεις και μηνύματα δηλαδή. Επιπλέον, η συσκευή θα προσφέρει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, θα κυκλοφορήσει σε Blue και Grey χρώμα και θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 10.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΤΠΝΟΚΙΑ

1GB RAM=ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!! ΣΤΑ 20€ Κ ΠΟΛΎ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΆΚΟΥ 100€

Bobol

Με τέτοια χαρακτηριστικά δεν θα το διαφημιζα καν…

Γιάννης Μάγος

Στην ίδια τιμή έρχεται το Xiaomi Redmi 9C στις 6.53 inches με 8 πυρίνες, τριπλή κάμερα, 3 GB RAM, 64 GB Μνήμη, και 5000mAh μπαταρία! Μας δουλεύουν; Με 1GB RAM… θα σέρνετε. Κανά 50άρικο και πολλά του είναι.

Last edited 3 years πριν by Γιάννης Μάγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.