Nokia 10 PureView: Έρχεται με Snapdragon 875 και Sapphire glass

Nokia 10, Nokia 10 PureView: Έρχεται με Snapdragon 875 και Sapphire glass

Αν και δεν έχουμε δει ακόμα το Nokia 9.3, έρχονται οι πρώτες αναφορές για το Nokia 10 PureView, το οποίο θα δούμε με Snapdragon 875. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το Nokia 9.3 PureView να έρχεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όμως μάλλον η HMD Global μας έχει μία ακόμα πιο ευχάριστη έκπληξη.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας NokiaPowerUser η εταιρεία ήδη ετοιμάζει την επόμενη της ναυαρχίδα, το Nokia 10, ενώ υπάρχει έτοιμο prototype. Στην καρδιά του εν λόγω prototype υπάρχει το Snapdragon 875 SoC, ενώ εξωτερικά περιμένουμε premium σχεδιασμό, με stainless steel frame και Sapphire glass στην οθόνη. Όπως περιμένουμε από μία ναυαρχίδα της HMD Global, το επερχόμενο PureView μοντέλο θα έρθει με οπτικά μέρη της εταιρείας Zeiss, με την αναφορά να μη διευκρινίζει τον αριθμό των αισθητήρων.

Πάντως, αν και ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό, το Nokia 10 PureView αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021, ενώ αν κρίνουμε από το φετινό flagship μάλλον θα αργήσουμε αρκετά να το δούμε. Ήδη έχουν περάσει 20 μήνες από την ανακοίνωση του Nokia 9 PureView, οπότε αν και ενδιαφέρουσες οι πρώτες αναφορές για την επόμενη ναυαρχίδα, περιμένουμε περισσότερο με ανυπομονησία να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει η εταιρεία για φέτος.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Απόστολος Τριγκης

Νοκια 8.3 πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλαδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.