Nokia 112, Δίκαρτο κινητό με τιμή 60 ευρώ

Το Nokia 112 είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει στους χρήστες μία γρήγορη και οικονομική εμπειρία διαδικτύου. Η συσκευή είναι ιδανική για επικοινωνία μέσω Facebook, Twitter και eBuddy, ενώ ο Nokia Browser προσφέρει μία εύκολη εμπειρία διαδικτύου. Η συσκευή έχει βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να προσφέρει μεγάλης διάρκειας μπαταρία, με περισσότερες από 10 ώρες χρόνου ομιλίας και standby για σχεδόν ένα μήνα.

Το Nokia 112 είναι μία συσκευή με Dual SIM και την κορυφαία τεχνολογία της Nokia, Easy Swap, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν τις κάρτες SIM γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσουν τη μπαταρία ή να κλείσουν το τηλέφωνό τους. Η τεχνολογία Easy Swap μπορεί να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις και να θυμάται έως πέντε διαφορετικές κάρτες SIM, ενώ παράλληλα βοηθάει τους καταναλωτές να διατηρούν τον έλεγχο του κόστους.

Οθόνη: 1.8 ίντσες, Κάμερα: VGA, Bluetooth, Radio FM, micro SD (έως και 32GB), Βάρος: 85.5 γρ.

, Nokia 112, Δίκαρτο κινητό με τιμή 60 ευρώ

, Nokia 112, Δίκαρτο κινητό με τιμή 60 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos216

Το περιμένω εδώ και κάποιο καιρό! Δεν ήρθε ακόμα Ελλάδα?

KostasB

Ήρθε. Τουλάχιστον εδώ https://www.multirama.gr/products/product?pid=0693779&catid=100400 από τα μεγάλα καταστήματα. Αλλιώς skroutz..

makis88

Δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη στο skroutz παρα μόνο στα multirama και αυτό κατόπιν παραγγελίας… Σημασία έχει οτι επιτέλους φαίνεται σιγά σιγά να έρχεται.. Το περιμένω καιρό αυτό το κινητό για 2ο καθώς βολεύει το δίκαρτο και οι χρήσιμες εφαρμογές που είναι συμβατές όπως και η τρελή μπαταρία!

Anastasios

εγω εχω ενα ακομη πιο φθηνο (το 101) και ειμαι θετικα εκπληκτος. Του εχω περασει 121 τραγουδια και παω για περπατημα με αυτο. Ειναι πολυ μικρο και απιστευτα ελαφρυ, μπορεις να αλλαξεις τραγουδι και ενταση με το πατημα ενος πληκτρου, γενικα δεν περιμενα στην τιμη του κατι τοσο καλο. Φανταζομαι αυτο θα ειναι ακομη καλυτερο

makis88

To 101 είναι series30 και όχι series40! Το 112 έχει browser και store επιπλέον και μπορείς να περάσεις μερικές βασικές χρήσιμες εφαρμογές! Κατα τα άλλα για βασική χρήση και το 101 είναι μια χαρα! Εμένα μου έχει μείνει το nokia 5030 απο τον στρατό (χωρίς κάμερα) και είναι επίσης πολύ καλό για τελείως βασική χρήση με πολύ καλή αυτονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.