Nokia 2.2: Android One με MediaTek Helio A22, 3GB RAM, 32GB χώρο αποθήκευσης και τιμή 99 ευρώ

Nokia 2.2, Nokia 2.2: Android One με MediaTek Helio A22, 3GB RAM, 32GB χώρο αποθήκευσης και τιμή 99 ευρώ

Η Nokia έχει περάσει από σαράντα κύματα κι όμως έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και να βγάζει μερικές αξιόλογες συσκευές, υπό τη σκέπη της HMD Global βέβαια. Η εταιρεία παρουσίασε μία ακόμη οικονομική Android One συσκευή, η οποία ακούει στο όνομα Nokia 2.2 και η τιμή της ξεκινάει στα 99€.

Το Nokia 2.2 διαθέτει μία LCD 5,7 ιντσών οθόνη, με ανάλυση 1520×720, αναλογία 19:9 και waterdrop notch το οποίο στεγάζει την 5MP selfie κάμερα. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον τετραπύρηνο MediaTek Helio A22 με 2GB μνήμη RAM και 16GB χώρο αποθήκευσης ή 3GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Nokia 2.2, Nokia 2.2: Android One με MediaTek Helio A22, 3GB RAM, 32GB χώρο αποθήκευσης και τιμή 99 ευρώ

Επιπλέον, το Nokia 2.2 διαθέτει 3.000mAh αφαιρούμενη μπαταρία η οποία φορτίζει μέσω micro USB. Στον τομέα των καμερών, η συσκευή έχει μόνο μία 13MP κάμερα, όμως η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί να τραβήξει εκπληκτικές χαμηλού φωτισμού και HDR φωτογραφίες. Η συσκευή δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά η μπροστινή κάμερα έχει Face Unlock.

Tο Nokia 2.2 στην αριστερή πλευρά έχει ξεχωριστό κουμπί για τον Google Assistant, κι από τη στιγμή που είναι Android One θα λάβει τρία χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας και δύο χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού.

Nokia 2.2, Nokia 2.2: Android One με MediaTek Helio A22, 3GB RAM, 32GB χώρο αποθήκευσης και τιμή 99 ευρώ

Τέλος, το Nokia 2.2 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Tungsten Black και Steel. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά ή την τιμή της μεγάλης έκδοσης.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
blats

Για δεύτερο τηλέφωνο είναι καλό!!Μεγάλη μπαταρία καλός αποθηκευτικός χώρος και τίμια τιμή!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.