Smartphones

Nokia 2: Εμφανίστηκε με τιμή 99 δολάρια

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Nokia 7, από την HMD Global περιμένουμε την παρουσίαση δυο ακόμη συσκευών, οι οποίες έχουν απασχολήσει αρκετά τα leaks. Πρόκειται για τα Nokia 9 και το Nokia 2, που αναμένεται να είναι το πιο φθηνό μοντέλο μέχρι σήμερα.

Το Nokia 2 εμφανίστηκε για λίγη ώρα σε αμερικανικό online κατάστημα με τιμή μόλις στα 99 δολάρια. Εκτός από την τιμή, με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι το κινητό θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ. Αργότερα το B&H κατέβασε το κινητό από τη σελίδα του, αλλά πήραμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το Nokia 2 (dual-SIM) θα γίνει διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα, περιμένουμε να δούμε entry-level χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστή Snapdragon 210 ή 212, μνήμη RAM 1GB και μπαταρία 4000mAh. H οθόνη έχει ακουστεί στις 4.5 ίντσες και ότι θα τρέχει Android 7.1.1 Nougat.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Οκτωβρίου 2017 11:26

Σχόλια

  • Κάτι τέτοια κινητά είναι καλά για android mp3 players. Spotify, sd card και μεγάλη μπαταρία στα μισά χρήματα από το ipod touch.

  • οντως ειναι πολυ πιο ομορφο αλλα και αχρηστο , αν παρει αυτο το design και το χρωμα και το κανει να φαινεται πιο ακριβο και φινετσατο, με μικροτερα bezels και πιο λεπτο και ολα τα καλα των ναυαρχιδων σε προσιτη τιμη , θα κανει παταγο , το εχουμε ξαναπει

  • Κρίμα για τις εταιρείες που είχανε ωραία κινητά android με 4 ίντσες μικρά, ελαφριά, χωρίς να σπάζει η οθόνη και γενικά το κινητό και τώρα όπως βλέπω, από τις εταιρείες σιγά σιγά τα σταματάνε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.