Το Nokia 3310 θα τρέχει S30+ και θα θυμίζει Nokia 150

Πρόσφατα ακούσαμε τα σχέδια της Nokia να ανανεώσει το Nokia 3310, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην MWC 2017. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παρόμοιο σχέδιο και μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη. Σήμερα όμως ο διάσημος για τα leaks του Evan Blass αποκάλυψε επιπλέον λεπτομέρειες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές του Evan Blass, το Nokia 3310 θα τρέχει το λογισμικό Series 30+, ένα λειτουργικό για feature συσκευές, όπως αυτό που βρίσκεται στο Nokia 150. Επιπλέον, το Nokia 3310 θα έχει ένα χαρακτηριστικό που λάτρεψαν παλαιότερα οι χρήστες, το οποίο είναι η δυνατότητα αλλαγής προσόψεων. Όταν αυτό κυκλοφορήσει θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα της πρόσοψης που σου αρέσει και να την αλλάξεις.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του, θα είναι μια μίξη μεταξύ του παλαιού Nokia 3310 με το νέο Nokia 150. Σίγουρα δεν αναμένουμε η Nokia να κατακτήσει την αγορά με ένα 17 χρόνων smartphone, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να προκαλέσει το συναίσθημα της νοσταλγίας. Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Nokia 3310, Το Nokia 3310 θα τρέχει S30+ και θα θυμίζει Nokia 150

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

“Πως σας φαίνεται η ιδέα;”
ΑΨΟΓΗ.
Δεν θα αγχώνεσαι άν θα φτάνει η ram άν θα πάρεις updates, η μπαταρία θα κρατά δεκάδες ώρες…και το κυριότερο 50-60 euros.
Προσωπικά θα βάλω παραγγελία απο την δεύτερη ημέρα.
Άστο να βρίσκεται…

Nikos

Πως να μην κρατάει η μπαταρία τόσο;; Όταν δεν έχει ούτε WiFi ούτε ίντερνετ ούτε οθόνη μεγάλη λογικό είναι! Τουλάχιστον στην παλικ έκδοση σε αυτήν δεν ξέρω τι θα βάλουν!

ChristosT

Aυτή θα είναι και η ομορφιά όμως χωρίς wifi, ούτε οθόνες 6 ιντσών, ούτε τίποτε…
Για ομιλία και sms…αυτό άλλωστε κάνει και η πλειοψηφία όσων έχουν smartphones.
Το λέει και η έρευνα άλλωστε…

Gvirginia

Εγώ θα περιμένω να δω τι και πώς πρώτα και αν είναι όπως το παλιό αλλά λίγο βελτιωμένο, θα προχωρήσω στην αγορά 2-3 συσκευών.

@ChristosT

Η έρευνα συμπεριλαμβάνει και τους χρήστες των feature phones.
Το ποσοστό δηλαδή δεν είναι μόνο για τα smartphones.

NikosAR

Μάλλον θα προχωρήσω στην αγορά, όταν με το καλό βγεί !!

Techskepticon

Γιατί δε θα έχει wifi? νομίζω πως θα έχει κανονικά

Γιάννης

@ChristosT +1

Σωστός!!!

Δημήτρης Hotel

Δεν νομίζω ότι θα αντισταθεί κάποιος να το αγοράσει και εγώ απ την πρώτη μέρα θα το πάρω!

JohnWave

Καμία απολύτως νοσταλγία από μένα αλλά δεν διαφωνώ ότι είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση από πλευράς εταιρίας για την κατηγορία των feature phones και όποιος αγοράζει τέτοιες συσκευές θα στραφεί προς σ’ αυτό.

Kostas K.

Το κινητό απευθύνεται αποκλειστικά σε νοσταλγούς-ρομαντικους της τότε εποχής και σε άτομα άνω των 50-60 ετών που δεν τους ενδιαφέρει το ίντερνετ. Στην εποχή που ζούμε όταν το κινητό σου είναι πλέον η φωτογραφική μηχανή σου, το mp3 player, η παιχνιδομηχανή σου, η multimedia συσκευη σου, να πάρεις ένα 3310 να το κάνεις τι; Είμαι σίγουρος ότι πολλοί το έχουν ακόμη το original και δουλεύει ακόμη αλλά πιάνει χώρο σε κάποιο συρτάρι ξεχασμένο αφού η εποχή του έχει περάσει ανεπιστρεπτί

Dinos

Εγώ νομίζω σαν τα smartphones της εταιρείας Blackberry δεν υπάρχει. Και δυστυχώς που δεν υπήρχε προτίμηση από κανέναν.

VasiliS7Edge

Εγώ έχω ένα Future phone της Samsung για να το έχω backup στο αυτοκίνητο. Το είχα πάρει πριν 2 χρόνια 16€ και προχθές το είδα και είχε μπαταρία ακόμα!!! Αυτό έχει αναμονή αναμμένο 1 μήνα σχεδον. Αλλά όπως και να το κάνεις για όλα τα άλλα θες Smartphone. Όσο για την Nokia εύχομαι να βγάλει ξανά symbian γιατί πραγματικά ήταν αξιόλογο λειτουργικό για Future phones.

bezilys

Κάτι τέτοια κινητά είναι ξεπερασμένα πλέον πρέπει να είσαι σε μεγάλη ηλικία και να μην σε βολεύουν τα “μεγάλα” κινητά ή πολύ καμένος αλλιώς δεν εξηγείται!μόνο κλίσεις και μηνύματα θα μπορείς να κάνεις σε αυτό το κινητό με λίγα λόγια “άχρηστο” για τα σημερινά δεδομένα!

ChristosT

Τέτοια κινητά σαν τα Nokia είναι τα μόνα στα οποία μπορείς να βασιστείς σε δραστηριότητες Βουνού. Δεν παθαίνουν τίποτε, Δεν χρειάζεσαι power Bank και ξέρεις δεν θα σε αφήσουν ποτέ.
Ένα κινητό στην ολοτέλεια του γιάυτό το χρειάζεσαι.
Να πάρεις τηλέφωνο.
Εκτός των άλλων είναι συλλεκτικά κομμάτια.
Ποιός δεν θα ήθελε να πάει βόλτα με ένα παλιό κλασικό αναπαλαιωμένο αμάξι;
Άν είχα την τσέπη να αγοράσω ένα τέτοιοι Αμερικάνικο, ούτε σε χίλια χρόνια δεν θα έπαιρνα απο τα καινούρια.

Alex

Ουσιαστικά δεν απευθύνεται σε κανέναν αυτό το τηλέφωνο. Στο όνομα της ρετρολαγνίας όμως και της δήθεν νοσταλγίας το επανακυκλοφορούν για να κονομήσουν. Ακομα και μια ναυαρχίδα να ηταν με όνομα 3310 θα πούλαγε. Τοσο απλά

keysmith

κινητά σαν το νέο 3310 κυκλοφορούν ήδη. Είναι όλα τα σημερινά feature phones πχ nokia 150. Μην κάνετε σαν “τρελοί” κάποιοι λες και θα κυκλοφορήσει κάτι που δεν υπάρχει και αμαν να το πάρουμε γιατί θα κρατάει η μπαταρία και είναι απλό και απλά μιλάς και στέλνεις σμσ. Υπάρχουν τέτοια τηλέφωνα αμα νομίζετε ότι χρειάζεστε ένα και τώρα σε πολλές μάρκες.

απλά αυτό θα μοιάζει με το 3310 εξωτερικά.. Σαν να βρεις μια νέα κοπέλα που μοιάζει με την πρώτη σου ή τες πα την πιο αγαπημένη σου. Θα σε κάνει να ξαναγυρίσεις νοερά στα παλιά.. τα εξιδανικευμένα. Μόνο που τώρα δεν είσαι 20 χρονών όπως τότε.. 🙁 Αυτό θα είχε πιο πλάκα και ας μην είχες καθόλου κινητό..

Υ.Γ. Και εγώ μπορεί να το πάρω αν και ήμουν των Ericsson με πορτάκι 😛

Saša

Τι να σας πω το 6310i που κοιμαται καμια 15αριά χρονια στο στο συρταρι μου δε μου εκανε ποτε την αισθηση να το ξαναδουλεψω. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η κινηση αυτη ειναι ευκολα λεφτα για τη Nokia.

Στέφανος Λύκος

Η βασική λειτουργία μιας τηλεφωνικής συσκευής είναι κλήσεις και μηνύματα. Για το λόγο αυτό μάλιστα θεωρώ ότι το νέο 3310 που ανακοινώνεται ότι θα έχει επιπλέον 2,5G και κάμερα 2 MP, ήδη έχει κάποια περιττά. Για μένα και το φιδάκι ακόμα περιττό είναι, δέχομαι όμως ότι είναι must για πολλούς λάτρεις των NOKIA.
Τώρα για όσους λένε ότι η ρετρολαγνεία είναι πιο περιττή από τη δική μου εκδοχή και ότι ένα feature phone είναι άχρηστο, θα πω με άλλο τρόπο το ίδιο που έχουν πει πολλοί πριν από μένα: “Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται” Ο νοών, νοείτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.