Nokia 500, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Symbian Belle;

Το τελευταίο μοντέλο Nokia που είχε ανακοινωθεί ότι θα αναβαθμιστεί στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Belle και περίμενε υπομονετικά ήταν το Nokia 500. Φίλοι του Techblog με ενημερώνουν ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση για το κινητό τους. Τα υπόλοιπα Nokia Symbian smartphones έχουν αναβαθμιστεί. Συνδέστε το κινητό στο Ovi Suite και πείτε μας αν ισχύουν οι πληροφορίες.

Από αυτή εδώ τη λίστα και συφμωνα με το product code μαθαίνουμε ότι για τα Nokia 500 που έχουν αγοραστεί από την Cosmote/ Γερμανός η αναβάθμιση αναμένει έγκριση. Ισχύει;

Kudos to ntelas.46

Επεξεργάστηκε την 17 Φεβρουαρίου 2012 18:14

Σχόλια

  • όταν πρωτοείδα ότι στο πίνακα δείχνει ότι είναι διαθέσιμο το update χάρηκα.. αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι για nokia 500 αγορασμένα από cosmote(σαν το δικό μου)δεν είναι έτοιμη. οπότε υπομονή techblogers!

  • Εγώ αναβάθμισα το Ν8 σε belle και ενα εχω να πω: ο browser είναι τρελή μάπα αλλά Τρελή όμως. Κολάει του κερατα. Άσε που το κάτω μέρος της οθόνης το τρώει μια μαύρη φασα η οποία δείχνει κάποια εργαλεία. Η οθόνη μικρενει τρελα. Αυτα! Κατα τα αλλά το κινητό!! Ρολαρει "σμουθ" Αυτό τους μαρανε!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.