Nokia 5530 XpressMusic, Με οθόνη αφής

Η Nokia παρουσίασε το Nokia 5530 XpressMusic, μια συσκευή της οικογένειας XpressMusic, που έχει μικρές διαστάσεις και χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά φωτεινή και ευκρινή οθόνη αφής για να εξασφαλίσει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στους φίλους τους ή σε ψηφιακό περιεχόμενο. Μια μπάρα στην οθόνη, όπου βρίσκονται ενσωματωμένες οι Επαφές, παρέχει άμεση πρόσβαση σε 20 ανθρώπους, στις τελευταίες τους συνομιλίες και στο πιο πρόσφατο περιεχόμενο που μοιράστηκαν.

Επίσης, στην αρχική οθόνη υπάρχουν ειδικά shortcuts που επιτρέπουν, με ένα μόνο άγγιγμα, να συνδεθούμε σε παρόχους περιεχομένου ή σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το MySpace.

Tο Nokia 5530 XpressMusic ακολουθεί τα βήματα του κορυφαίου Nokia 5800 XpressMusic, επεκτείνοντας τη σειρά touch XpressMusic, με μια νεανική συσκευή με συμπαγές πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, σε πέντε πολύ ζωντανά χρώματα. Το Nokia 5530 XpressMusic αναμένεται στην αγορά εντός του τρίτου τριμήνου του 2009.

Σχόλια

  • Και πανω που ελεγα να παρω το 5800 (για καλοκαιρινο μου δωρο :-p) εμφανιστηκε και το καινουργιο μοντελο xpressmusic..Γνωμη σου ειναι να περιμενω το καινουργιο μοντελο , εως τον Σεπτεμβριο (καπου ακουσα οτι βγαινει 3 "τετραμηνο " αντι για τριτο τριμηνο..Νομιζω στο gsmarena το ελεγε..δεν ειμαι σιγουρος ) ή να παρω το 5800 οταν βγει το 5530;Τοτε θα εχει φτηνείνει κ' αλλο..Εχει ωραιο design ομως ρε γμτ το καινουργιο...Δεν ξερω...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.