Nokia 6 (2018): Θα κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις;

Nokia 6 (2018) κυκλοφορήσει αρκετές εκδόσεις, Nokia 6 (2018): Θα κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις;

Η Nokia επέστρεψε δυναμικά στην αγορά κινητών τηλεφώνων το 2017, παρουσιάζοντας εξαιρετικά smartphones με ποιοτικά υλικά κατασκευής, χαρακτηριστικά αντάξια της εκάστοτε κατηγορίας και (πλέον) λειτουργικό Android. Τα νέα smartphones κατασκευάζονται από την HMD αλλά φέρουν το θρυλικό Φινλανδικό λογότυπο.

Μια από τις συσκευές που κέντρισε το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κοινού ήταν το Nokia 6. Η συσκευή ανακοινώθηκε πριν από σχεδόν έναν χρόνο (Ιανουάριος 2017) και πρόκειται για ένα καθαρό mid-range μοντέλο. Σε γενικές γραμμές το 6 ήταν ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας του, υστερώντας μόνο λίγο στον επεξεργαστή (Snapdragon 430). Καθώς όμως φτάνουμε στο τέλος της παρούσας χρονιάς και την αρχή της επόμενης, είναι λογικό να ετοιμάζεται ο διάδοχος του επιτυχημένου κινητού. Πριν λίγες ημέρες είχαν διαρρεύσει εικόνες του νέου Nokia 6 (2018) (οι ίδιες που παρατίθενται στο παρόν άρθρο), πλέον όμως φαίνεται να γνωστοποιούνται κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Nokia 6 (2018) κυκλοφορήσει αρκετές εκδόσεις, Nokia 6 (2018): Θα κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις;

Το Nokia 6 (2018), αν φυσικά ονομάζεται έτσι, είχε περάσει για πρώτη φορά από το TENAA πριν περίπου δύο εβδομάδες. Όμως, τώρα έκανε την εμφάνιση της μια συσκευή με ίδια ονομασία, αλλά ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, το αρχικό μοντέλο υποτίθεται πως θα ενσωματώνει οθόνη με αναλογία 18:9, ενώ η νεότερη προσθήκη θα έχει aspect ratio 16:9, όμως το ίδιο μέγεθος 5.5 ιντσών και ανάλυση 1920×1080 pixels. Ενδέχεται η HMD να κυκλοφορήσει παραπάνω από μια εκδόσεις του 6 (2018), οι οποίες θα διαφοροποιούνται κυρίως όσον αφορά την οθόνη.

Από εκεί και πέρα, όλες οι εκδόσεις του επερχόμενου νέου Nokia 6 θα ενσωματώνουν έναν οκταπύρηνο Qualcomm επεξεργαστή, χρονισμένο στα 2.2 GHz, δηλαδή μάλλον έναν εκ των Snapdragon 630 ή 660. Η μνήμη συστήματος θα είναι της τάξης των 4GB, ενώ οι αγοραστές θα διαλέξουν ανάμεσα σε 32GB και 64GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου (εκτός των πιθανών εκδόσεων με διαφορετική οθόνη). Τέλος, η κύρια κάμερα θα “αισθάνεται” 16 Megapixel, o selfie φακός 8 MP και η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3000 mAh. Μένει να μάθουμε και την έκδοση του Android με την οποία θα αποσταλούν οι συσκευές, η οποία μάλλον θα είναι αρχικά το 7.1.1 Nougat. Σύντομα θα έχουμε την επισημοποίηση του.

Nokia 6 (2018) κυκλοφορήσει αρκετές εκδόσεις, Nokia 6 (2018): Θα κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ανδ. καρλ

Άσε μας ρε Νόκια και εσύ… άπατο θα πάει. Με το ζόρι ο επιλεκτικός και γνώστης, δεν θα πάρει συσκευή πού προσπαθούν να του το πασάρουν .ειδικά Ελλάδα…

ανδ. καρλ

Άσε μας ρε Νόκια και εσύ… άπατο θα πάει. Με το ζόρι ο επιλεκτικός και γνώστης, δεν θα πάρει συσκευή πού προσπαθούν να του το πασάρουν .ειδικά Ελλάδα…

Πέτρος Π

@ανδ. καρλ : Έχεις καμιά ιδέα γενικά, ή γράφεις ό,τι να ‘ναι? Το Νοκια 6 ήταν από τις πιο επιτυχημένες συσκευές για το 2017. Στο GSM arena μάλιστα βγήκε το δεύτερο δημοφιλέστερο κινητό, η μόνη mid range συσκευή, ανάμεσα σε άλλες 9 ναυαρχίδες… Εντωμεταξύ αυτό που γράφεις ότι προσπαθούν να το πασάρουν είναι τελείως άτοπο, αφού δεν προωθείται πουθενά… Ίσα ίσα που ο γνώστης θα πάει σε κάποιο νόκια, σε αντίθεση με αυτούς που δεν το πολυψάχνουν και παίρνουν μόνο Samsung…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.