Nokia 7.2: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB RAM και Android 9 Pie

Nokia 7.2, Nokia 7.2: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB RAM και Android 9 Pie

Στις αρχές Ιουλίου εμφανίστηκε μερικές φωτογραφίες μιας επερχόμενης συσκευής της HMD Global, η οποία έχει κωδική ονομασία Daredevil. Λίγο αργότερα άρχισαν να κυκλοφορούν αναφορές και φήμες ότι η συσκευή θα είναι το Nokia 7.2.

Πέραν του ότι έχουμε δει κάποιες αναφορές στα χαρακτηριστικά της συσκευής, το Nokia 7.2 πέρασε τελικά από το Geekbench. Χάρη στην καταχώρηση του smartphone γνωρίζουμε πλέον τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Το Nokia 7.2 διαθέτει σίγουρα επεξεργαστή της Qualcomm, ενδεχομένως τον Snapdragon 710, χρονισμένο στα 1,84GHz. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταχώρηση έχει 6GB μνήμη RAM και τρέχει Android 9 Pie. Κατά τα άλλα, η συσκευής έπιασε 1.604 πόντους στο Single-Core τεστ και 5.821 στο Multi-Core.

Nokia 7.2, Nokia 7.2: Εμφανίστηκε στο Geekbench με 6GB RAM και Android 9 Pie

Παλαιότερα leaks και αναφορές θέλουν τη συσκευή να έχει τριπλή πίσω κάμερα με 48MP κύρια, κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, 3.500mAh μπαταρία, και 6,2 ίντσες FHD+ οθόνη με waterdrop notch.

Όπως και να έχει, η HMD Global θα βρίσκεται στην IFA 2019 στις 6 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ανακοινώσει τα Nokia 7.2, 6.2 και 5.2. Αν και τότε ίσως μάθουμε τα πάντα για τη συσκευή, μεσολαβεί αρκετός χρόνος για leaks και φήμες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Nokia

Nokia: Αλλαγή εμφάνισης μετά από 60 χρόνια – Το νέο λογότυπο

Στον επανασχεδιασμό του λογότυπού της προχώρησε η Nokia, καθώς η φινλανδική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού 5G προσπαθεί να σταματήσει τον κόσμο να τη συνδέει με τα κινητά τηλέφωνα.

Business Nokia

Nokia: Στα 1,15 δισ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη του δ’ τριμήνου του 2022

Με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να κλείσει το 2022 η Nokia, καθώς ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα λειτουργικά της κέρδη και πλέον οδεύει στο 2023 με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Business 5G Nokia Samsung

Nokia: Νέα συμφωνία με την Samsung για τις πατέντες 5G

H Nokia ανακοίνωσε την υπογραφή νέας συμφωνίας με τη Samsung σχετικά με διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες 5G που έχει αναπτύξει.

Business Nokia

Nokia: Λειτουργικά κέρδη τριμήνου χαμηλότερα από τις προσδοκίες

Λειτουργικά κέρδη τριμήνου χαμηλότερα από τις προσδοκίες της αγοράς, ανακοίνωσε η Nokia, παρά το ότι η φιλανδική εταιρεία κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συνεχίζει να επωφελείται από την ισχυρή ζήτηση από εταιρείες τηλεφωνίας που αναπτύσσουν τις υπηρεσίες 5G.