Nokia 7 & 8: Με Snapdragon 660 και νέο μεταλλικό unibody design;

Η Nokia έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση του Nokia 6, στη συνέχεια ακολούθησαν τα Nokia 5, Nokia 3 και Nokia 3310 στην MWC 2017. Αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι πότε θα έρθει η ναυαρχίδα που θα βάλει τη Nokia απέναντι σε high-end μοντέλα.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, έρχονται πληροφορίες για δυο νέα Nokia smartphones ονόματι Nokia 7 και Nokia 8. Οι ονομασίες δεν είναι βέβαιο ότι είναι οι τελικές, αλλά αν είναι, το πολυαναμενώμενο μοντέλο με Snapdragon 835 ίσως είναι το Νokia 9.

Τα Nokia 7 και Nokia 8 αναμένονται να φορούν επεξεργαστή Snapdragon 660, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και θα είναι ο διάδοχος του Snapdragon 653. Το 8 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη ανάλυσης QHD, ενώ το μικρότερο Nokia 7 θα αρκεστεί σε 1080p. Και τα δυο περιμένουμε να έχουν εξαιρετικά λεπτά περιθώρια και νέο μεταλλικό unibody design.

Το design για την κάμερα στην πλάτη θα είναι διαφορετικό απ΄ότι έχουμε δει σε Nokia 3, 5 και 6. Θα υπάρχουν αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και μεγαλύτεροι αισθητήρες για την κάμερα (από τα Nokia 3,5,6). To Nokia 8 θα μπορούσε να έχει ακόμη και Zeiss.

Δεν είναι σαφές πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, αλλά δεν αποκλείεται Nokia 7,8 και 9 να έρθουν μαζί Μάιο ή Ιούνιο. Επίσης, να πούμε ότι καμία από τις παραπάνω πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένη, επομένως κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Nokia 6

nokia 7 and nokia 8, Nokia 7 & 8: Με Snapdragon 660 και νέο μεταλλικό unibody design;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris966

Τουλάχιστον σε εμφάνιση είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ και ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ. Φαντάζομαι πώς θα είναι το 7 και το 8…Θα το πώ για ακόμα μία φορά κι ας γίνομαι γραφικός.
Η APPLE να τα βλέπει αυτά…Να παίρνει μαθήματα σχεδίασης και ποιότητας κατασκευής.

james

Όταν βγει το 7 αν δω καλά review για κάμερα και μας πουν ξεκάθαρα πόσα χρόνια υποστήριξη θα έχει, παίζει να το προτιμήσω λόγω stock Android και fhd οθόνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.