Nokia 7070 Prism | Less in more!

, Nokia 7070 Prism | Less in more!Ένα από τα κινητά που αναμένονται μέσα στο 2008 από την Nokia είναι και το 7070 Prism. Πρόκειται για ένα αρκετά λιτό από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών κινητό τηλέφωνο άλλα αρκετά στιλάτο και ακολουθεί τις πρωτοποριακές σχεδιαστικές γραμμές με τους ρόμβους, των 7500 και 7900 prism. To 7070 ανήκει στην κατηγορία των clasmshell κινητών δηλαδή έχει πορτάκι και αναμένεται να εντυπωσιάσει αρκετά με την εμφάνιση του. Η συσκευή θα διαθέτει ταπετσαρίες (wallpaper), καθώς και ήχους κλήσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι αυτή.

Τέλος τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 7070 Prism είναι αρκετά περιορισμένα μιας και δεν διαθέτει σχεδόν τίποτα από όλες τις σημερινές καινοτομίες όπως Bluetooth, κάμερα κτλ. Περιορίζεται απλώς στη δυνατότητα που έχει να αναπαράγει MP3. Less is more!

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τιμή αλλά εκτιμώ ότι θα κοστίζει λιγότερο από 200 ευρώ.

Κώστας Βλαχάκης

Εντάξει μπορεί να μην κάνει παπαδες, όμως το έχω συμπαθήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Nokia

Nokia: Αλλαγή εμφάνισης μετά από 60 χρόνια – Το νέο λογότυπο

Στον επανασχεδιασμό του λογότυπού της προχώρησε η Nokia, καθώς η φινλανδική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού 5G προσπαθεί να σταματήσει τον κόσμο να τη συνδέει με τα κινητά τηλέφωνα.

Business Nokia

Nokia: Στα 1,15 δισ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη του δ’ τριμήνου του 2022

Με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να κλείσει το 2022 η Nokia, καθώς ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα λειτουργικά της κέρδη και πλέον οδεύει στο 2023 με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Business 5G Nokia Samsung

Nokia: Νέα συμφωνία με την Samsung για τις πατέντες 5G

H Nokia ανακοίνωσε την υπογραφή νέας συμφωνίας με τη Samsung σχετικά με διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες 5G που έχει αναπτύξει.

Business Nokia

Nokia: Λειτουργικά κέρδη τριμήνου χαμηλότερα από τις προσδοκίες

Λειτουργικά κέρδη τριμήνου χαμηλότερα από τις προσδοκίες της αγοράς, ανακοίνωσε η Nokia, παρά το ότι η φιλανδική εταιρεία κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συνεχίζει να επωφελείται από την ισχυρή ζήτηση από εταιρείες τηλεφωνίας που αναπτύσσουν τις υπηρεσίες 5G.