Nokia 8.1 Plus: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 660, 6 GB μνήμη RAM και Android One

Nokia 8.1 Plus, Nokia 8.1 Plus: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 660, 6 GB μνήμη RAM  και Android One

Την Τρίτη 2 Απριλίου η Nokia θα παρουσιάσει το νέο της smartphone σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊβάν. Η συσκευή αυτή θα είναι το Nokia X71 ή Nokia 8.1 Plus, όπως θα ονομάζεται η global έκδοση του smartphone. Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του, το Nokia 8.1 Plus εμφανίστηκε στο Geekbench, δίνοντας μας κάποιες πληροφορίες για τη συσκευή.

Στην καταχώρηση του Geekbench το smartphone αναγράφεται ως “HMD Global Nokia X71”, έχει επεξεργαστή Snapdragon 660, 6 GB μνήμη RAM και Android 9 Pie. Η έκδοση με τα 6 GB RAM ενδεχομένως δεν θα κυκλοφορήσει εκτός Ασίας, και κατά πάσα πιθανότητα το λειτουργικό του Nokia 8.1 Plus θα είναι Android One, όπως σε αρκετές συσκευές της Nokia.

Nokia 8.1 Plus, Nokia 8.1 Plus: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 660, 6 GB μνήμη RAM  και Android One

Τον Ιανουάριο είχαν διαρρεύσει μία σειρά από renders του Nokia 8.1 Plus, τα οποία αποκάλυπταν punch-hole selfie κάμερα και σετ δύο καμερών στο πίσω μέρος. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν το Nokia 8.1 Plus θα έχει όντως punch-hole selfie κάμερα, αλλά σύμφωνα με αναφορές το Nokia X71 θα έχει τρεις πίσω κάμερες.

Αναλογιζόμενοι ότι το Nokia 8.1 χρησιμοποιεί τον Snapdragon 710, είναι παράξενο το γεγονός ότι το Nokia 8.1 Plus ή Nokia X71 έχει τον Snapdragon 660. Ίσως η global έκδοση (Nokia 8.1 Plus) να χρησιμοποιεί τον Snapdragon 710 και το Nokia X71 να έχει τον Snapdragon 660.

Κατά τα άλλα, αναμένεται το Nokia 8.1 Plus να έχει 48 MP κάμερα και μία ultra-wide 120 μοιρών υπό το brand της Zeiss. Επίσης, ενδεχομένως η οθόνη του να είναι 6,22 ιντσών.

Όπως και να έχει δύο ημέρες έμεινα μέχρι να μάθουμε τα παντα για τη συσκευή. Υπομονή έως τις 2 Απριλίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.