Nokia 8.2: Με Snapdragon 7XX series, τετραπλή κάμερα 64MP και τιμή 450 ευρώ;

Nokia 8.2, Nokia 8.2: Με Snapdragon 7XX series, τετραπλή κάμερα 64MP και τιμή 450 ευρώ;

Πρόσφατα είδαμε αναφορές για το Nokia 8.2 5G, ένα νέο προσιτό 5G smartphone που περιμένουμε να παρουσιάσει αυτόν τον μήνα η HMD Global. Τώρα, διέρρευσαν όλα τα χαρακτηριστικά του Nokia 8.2 ή Nokia 8 2019, το οποίο θα είναι ο διάδοχος του Nokia 8.1.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με τις αναφορές, το smartphone θα έχει οθόνη IPS LCD 6,2 ίντσες με ανάλυση 2.340×1.080 pixels, αναλογία 18.7:9 και υποστήριξη HDR10. Η selfie κάμερα θα έχει αισθητήρα 32MP και θα είναι τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό. Το πίσω module θα έχει τετραπλή κάμερα 64MP της Zeiss με OZO Audio capture.

Στο εσωτερικό του Nokia 8.2 θα υπάρχει ένας Snapdragon 7XX series και θα βγουν δύο εκδόσεις, μία με υποστήριξη 5G και μία χωρίς. Σε επίπεδο μνημών, το smartphone θα έχει 4GB, 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμο μέσω microSD αποθηκευτικό χώρο.

Κατά τα άλλα, το smartphone θα έχει μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης και ασύρματης φόρτισης, θύρα ακουστικών, κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, USB type-C, πιστοποίηση IP68, και θα τρέχει Android 10.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Nokia 8.2 αναμένεται να ανακοινωθεί στην MWC 2020 και να κυκλοφορήσει άμεσα στην αγορά, με τιμή περίπου 500 δολάρια Αμερικής ή 450 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Ωραίο πακέτο αλλά κάπως ακριβό. Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έτσι τους κινέζους.

Nickolas

Πολύ καλό φαίνεται, αλλά νομίζω σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα ασύρματη φόρτιση από την αδιάβροχοποίηση ή ακόμη καλύτερα κάνα πιο ισχυρό επεξεργαστή, δε μιλάω για 855, αλλά φαντάζομαι 845 θα μπορούσαν να βάλουν.
Η τετραπλή κάμερα πάντως, με το Ozo για καλύτερο ήχο στην εγγραφή βίντεο, φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Νίκος

Λέει ότι θα έχει ασύρματη φόρτιση διάβασε..

Blats

Συμφωνώ και εγώ!αρκετά δελεαστικό πακέτο!!ας το βγάλουν πρώτα και βλέπουμε!Εγώ περιμένω το ΝΟΚΙΑ 9 η 10 δεν ξέρω πως θα το πουν

Greg

Δυστυχώς και με τρόμο διαπιστώνω πως το μάτι κουζίνας (για της κάμερες) έγινε μόδα και υιοθετείτε από όλες της μάρκες… κάτι μου λέει πως το 2020′ θα δυσκολευτώ πολύ να βρω κινητό που θα μου αρέσει και δεν θα ντρέπομαι να κρατάω.

Kostas-DOHA

υπερβολικα ακριβο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.