Nokia 8.3 5G: Έρχεται σύντομα στην Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ

Η Nokia ανακοίνωσε και επίσημα τη παγκόσμια κυκλοφορία της mid-range συσκευής, η οποία έρχεται με όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της Nokia. To Nokia 8.3 5G έρχεται έτοιμο για το μέλλον, καθώς έρχεται με ενσωματωμένο 5G Modem, χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 765G της Qualcomm, ενώ θα “πρωταγωνιστεί” και στη νέα ταινία James Bond.

Πέραν του επεξεργαστή, η νέα πρόταση της Nokia έρχεται με 8GB μνήμης RAM και 128GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης. Η LCD οθόνη του Nokia 8.3 είναι 6,81 ιντσών, με ανάλυση FHD+ και αναλογία οθόνης 20:9. Το τετραπλό σύστημα κάμερας έρχεται με οπτικά Zeiss και κύριο αισθητήρα 64MP με f/1.9, 12MP ultra-wide κάμερα, 2MP για λήψεις macro και 2MP αισθητήρα βάθους.

, Nokia 8.3 5G: Έρχεται σύντομα στην Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ

Η selfie κάμερα του Nokia 8.3 βρίσκεται σε οπή στα αριστερά της οθόνης και έχει ανάλυση 24MP, ενώ και ο εν λόγω αισθητήρας είναι Zeiss. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.500mAh και υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση έως 18W, ενώ θα προσφέρει και ήχο τεχνολογίας OZO. Η νέα πρόταση της Nokia έχει γυαλί στο πίσω μέρος, με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button.

Όπως όλες οι συσκευές της εταιρείας, το Nokia 8.3 βασίζεται στην πλατφόρμα Android One και θα κυκλοφορήσει με την έκδοση Android 10. Το μοναδικό χρώμα που θα κυκλοφορήσει είναι το Polar Night, μία ιριδίζουσα απόχρωση του μπλε. Το Nokia 8.3 θα κυκλοφορήσει από σήμερα σε διάφορες αγορές παγκοσμίως, ενώ θα κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ελλάδα, σύμφωνα με την HMD Global, με τιμή 699 ευρώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nefeli

700€ για soc series 7 και lcd οθόνη ας έχει carl zeiss lens ούτε για πλάκα

Sardanapalos

Μετα τη μλκια που εκαναν με τη Microsoft, τα Nokia Να ξέρεις οτι ειναι τα καλυτερα τηλεφωνα! Και σε επιδόσεις σε σχεση με τα χρηματα πο δινεις, και σε βαθμό τενολογίας.Ειναι η βέλτιστη αγορά.
Δεν ειναι δυνατων να ειναι σε ΟΛΑ πιο γρηγοο απο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Samsung που κανει 2000€ εκτος απο τα παιχνιδια, και να εχουμε και το παραμικρο παράπονο. Δες τα benchmarks ΟΛΩΝ των τηλεφωνων ακομα κα των iphone και θα καταλάβεις.Το μονο που φοβαμαι ειναι η ποιοτητα του 5G, αλλα οπως και να’χει σεκαμια περιπτωση δε συγκρινετε το Νοκια με καμια αλλα μαρκα σε συναρτιση δυνατοτητων και τιμής Ουτε μια στο εκατομυριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.