Nokia 8: Διέρρευσε η ναυαρχίδα με Snapdragon 835 [video]

HMD Global και Nokia ανακοίνωσαν το πρώτο smartphone, το οποίο σηματοδοτεί και την επιστροφή του brand στην αγορά. Ωστόσο, το Nokia 6 εκτός του ότι προορίζεται μόνο για την Κίνα, δεν είναι ναυαρχίδα.

Με πρόσφατο teaser στο Facebook, η Nokia υπόσχεται περισσότερες ανακοινώσεις στις 26 Φεβρουαρίου, λογικά στο πλαίσιο της MWC 2017.

Αν και δεν είπε τι θα ανακοινώσει, χάρη στις διαρροές αναμένουμε το Nokia 8. Πρόκειται για smartphone ναυαρχίδα, το οποίο η Qualcomm είχε για επίδειξη στην CES 2017, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες. Μπορεί οι φωτογραφίες να απαγορεύονταν, όμως κάποιος κατάφερε να τραβήξει και video.

Tο Nokia 8 αναφέρεται ότι θα έρθει σε δυο εκδόσεις, η μια θα έχει Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, κάμερα 24 Megapixel με OIS + EIS. Στην μπροστινή πλευρά έχει τοποθετηθεί κάμερα 12 Megapixel και dual ηχεία. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 64GB ή 128GB, ενώ θα υπάρχει και υποδοχή για microSD.

Η δεύτερη πιο οικονομική έκδοση θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 821, κατώτερη κάμερα, μνήμη RAM 4GB. Τα δυο smartphones εμφανίζονται στο video, το ένα δίπλα στο άλλο.

Η κάμερα του Nokia 8 θεωρείται ότι θα έχει Carl Zeiss οπτικά, όπως κάποια παλιά Nokia. Περισσότερα θα μάθουμε σε έναν μήνα και κάτι.

nokia 8 flagship, Nokia 8: Διέρρευσε η ναυαρχίδα με Snapdragon 835 [video]

nokia 8 flagship, Nokia 8: Διέρρευσε η ναυαρχίδα με Snapdragon 835 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos8

Κινταρα απλα!! Η καμερα δεν υπαρχει!

Nikos8

Τελειο

lsantas

Άντε καλή αρχή με την κάμερα.. Να αντικαταστησω κάποια στιγμή το 1020

Gvirginia

Πάντα μου άρεσε το μάτι του Sauron για τις κάμερες της Nokia.

Ελπίζω σε κάτι πολύ καλό από άποψης software και μία καλή τιμολογιακή πολιτική, για να τραβήξει δύσπιστους (πχ κάτω από 700€).

Γιώργος

Κρίμα που θα έχει Android.
Μην παρεξηγηθώ και εγώ Android έχω…
Θα ήθελα ένα τέτοιο με Windows 10

albanti

Nokia 6 unboxing
https://youtu.be/s90l42IbpPM

Blats

Αυτο ειναι που περίμενα!!αν ειναι ωραίο σχεδιαστικά και με τα ανώτερο αναγραφομενα χαρακτηριστικά έγινε η αντικατάσταση του πιστού μου Νοκια 930!!!

dimitris

γιωργο εγω εχω λουμια και πιστεψε με καλυτερα που το γυρισε σε ανδροιδ…δυστυχως τα windows phones ηταν κατι που πιστεψαμε,ρισκαραραμε αλλα δεν καταφεραν να φτασουν τα αλλα 2 λειτουργικα..το windows εχει προβληματα και θελει δουλεια και δεν φαινονται να μπορουν να τα καταφερουν,παρολα αυτα ενα λουμια για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη για μια αγορα μεχρι 150 ευρω!!

Demis

@Γιώργος αυτά είχε πριν.. επειδή κανείς δεν τα ήθελε (και για λόγο… κυρίως αισθησιακό μετά apps) πτώχευσε και η nokia…(εξαγοράστηκε)

Γιώργος

Ναι αλλά με τα Windows δεν είχε να παλέψει με όλους τους άλλους που βάζουν Android στις συσκευές τους… Ξέραμε όλοι (επειδή είχα το 930) ότι μπορεί τα Windows να θέλουν ακόμα και σήμερα σκληρή δουλειά αλλά παίρναμε ποιοτική συσκευή Νόκια.
Τώρα που έχω το OnePlus 3 και το πήρα 400€ ολοκαίνουργιο και πάει σφαίρα σε όλα εδώ και έξι μήνες,δεν βλέπω για ποιο λόγο να αγοράσω ναυαρχίδα της Νόκια που θα κάνει και αυτή 650-750€…
Για αυτό το λόγο είπα και πριν αυτό που είπα…

dimitris

ναι γιωργο αλλα κανεις δεν θα δωσει τοσα που λες ουτως η αλλος για ενα ημιτελες λειτουργικο..και κακο!!!οποτε δοκιμαζουν και την λυση του δημοφιλους λειτουργικου και απο κει και [ερα οτι προκειψει..αυτοι εχουν κανει ερευνα και μελετες οποτε κατι παραπανω ξερουν για να το δοκιμαζουν..παντως φιλε γιωργο διαλεξες τουμπανο συσκευη αμα ηταν και λιγοτερες ιντσες(για μενα) θα ηταν το τελειο!!

bezilys

Φωτογραφική μηχανή με αφής οθόνη!

johntsian84

Ελπίζω να δούμε ένα ωραίο τηλέφωνο με την ποιότητα της ΝΟΚΙΑ και αν έχει ολα αυτά τα παραπάνω και ειναι και αδιάβροχο γιατί μου έλειψε από την προηγούμενη συσκευή Ζ1 μου κατευθείαν για αγορά.

KnightRider

Eπιτέλους η Nokia συνήλθε !!!! Για αρχή τα πάει πολύ καλά + που βλέπω ότι έχει και jack + Snapdragon 835.

Chris_BMW_exeis_BMW?

@dimitris Ημιτελές και κακό λειτουργικό; Το λειτουργικού είναι καλύτερα γραμμένο από το Android και από το iOS. Κακογραμμένες εφαρμογές, ναι. Λίγες εφαρμογές ναι.
Κάτοχος Lumia 640Ds με Windows 10 και με 10+ εφαρμογές ανοιχτές με 1Gb ram και το κινητό δεν κολλάει. Βέβαια messener μόνο και με πετάει..(κακογραμμένη εφαρμογή)

dimitris

ναι cris_bmw καταλαβα τι θελεις να πεις ομως οπως βλεπεις η φιλοσοφια της μικροσοφτ να τρεχει με 1gb, εφαρμογες τεραστιες οπως το iphone δεν καταφερε να το κανει βλεπε facebook ,instagram που θα θελουν 2gb ram!!!και θα ερθουν και αλλα τετοια..επισης οι εφαρμογες ειναι μερος ενος λειτουργικου οποτε συμβαλουν στο οτι ειναι κακογραμμενο σε συνδυασμο με τα παρα πολλα bugs που εχουμε(περισσοτερα απο ανδροιδ και ιος) ακομα ψαχνω λυση στο να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ το ριμαδι το data που πολλοι το εχουν προβλημα και στο browser να φυγουν τα μεγαλα και καθετα γραμματα που κανουν την αναγνωση ανεφικτη…..!!! οποτε οπως καταλαβαινεις πρεπει να κανουμε πολλα hard reset(τα soft reset ειναι πλεον κατι το καθημερινο) για να στρωσει ΑΝ στρωσει…!!! οποτε δεν ειναι για πενεμα το λειτουργικο!!

VasiliS7Edge

Μην τρέλαινεστε δεν είναι Nokia η συσκευή. Πιθανότατα να είναι συσκευή της ίδιας της Qualcomme.

Fotis

Μπράβο Νοκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.