Smartphones

Nokia 8: Φωτογραφίες hands-on σε χρυσό χρώμα

Το Nokia 8 εμφανίζεται όλο και πιο συχνά στα leaks, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί πράγματι να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, όπως έχει ακουστεί. Μετά τα πρόσφατα renders, βλέπουμε εικόνες hands-on.

Το κινητό εμφανίζεται σε “gold-copper” χρώμα και αναφέρεται ότι οι φωτογραφίες έρχονται από τη γραμμή παραγωγής της Nokia.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές από τα renders που δημοσίευσε ο @evleaks και τις εικόνες αυτές. Αρχικά, από την διπλή κάμερα απουσιάζει το brand της Zeiss, με την οποία φημολογείται ότι θα συνεργαστεί για τη νέα ναυαρχίδα. Επιπλέον, το home button του Nokia 8 φαίνεται να είναι αρκετά μεγαλύτερο συγκριτικά με τα renders.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, πιθανόν να είναι κάποιο μη ολοκληρωμένο prototype και γι αυτό βλέπουμε τις διαφορές.

Το Nokia 8 αναμένεται με οθόνη 5.3 ιντσών 1440p, επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα 13 Megapixel και τιμή 550-600 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουλίου 2017 11:27

Σχόλια

  • Αυτή την ανοησία με το ανάποδο back κουμπί δεν μπορώ να την καταλάβω. Αντί για σύμβολα, βάλτε κάτι ουδέτερο κάτι σαν παύλα ή κυκλάκι, ή τελεία.. και τα ρυθμίζει τα ρημάδια τα κουμπιά ο καθένας όπως θέλει.
    Επίσης, αν όντως είναι αυτό το τελικό σχέδιο, το κάτω μπέζελ είναι λίγο κάτω απο το οικοδομήσιμο όριο για οικόπεδο.

  • Απαίσιο. Η αισθητική είναι ξεπερασμένη. Όταν κυκλοφορούν τόσο ομορφότερα και καλύτερα κινητά,γιατί να πάρει κάποιος αυτό το έκτρωμα - και δη σε χρυσό χρώμα. Ο ορισμός της κακογουστιάς.

  • Βρε τι έχουμε πάθει με το Nokia 8 που σε λίγο από τις τόσες φωτογραφίες θα μείνει τελικά μόνο σαν φωτογραφία ...αν είναι έτσι κακάσχημο

  • Photoshop ειναι.....ουτε το logo Zeiss δεν έχει στην κάμερα!!
    Δεν νομιζω να είμαι αυτο το τελικό αποτελεσμα

  • Δυστυχώς εμφανισιακά τουλάχιστον δεν έχει τίποτα να πει..... Άσε που υποπτεύομαι μέχρι να κυκλοφορήσει, θα επίκειται η έλευση του 845.....

  • Εμένα δεν μου αρέσει, γενικά σε χρυσό μόνο η Samsung βγάζει όμορφα κινητά.

  • Εκει στην νοκια δεν βλεπω να εχουν σοβαρη ομαδα για το σχεδιο. Το μπροστινό μέρος ειναι άσχημο πολυ θα ελεγα. 550 ευρω θελουν κιολας; Ειναι ακομα made in Finland τουλάχιστον;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.