Nokia 8 Pro: Με διπλή κάμερα και Android Oreo;

Nokia 8 Pro specs, Nokia 8 Pro: Με διπλή κάμερα και Android Oreo;

Μια λίστα με τα χαρακτηριστικά του Nokia 8 Pro ήρθε στη δημοσιότητα, η οποία δείχνει ότι η νέα συσκευή θα αποτελέσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του Nokia 8 Sirocco που είδαμε στο MWC 2018 στη Βαρκελώνη.

Αν ισχύει το spec sheet, το Nokia 8 Pro θα διατηρήσει τη διπλή κάμερα του Sirocco αλλά αναμένεται να έχει δύο αισθητήρες ανάλυσης 16MP έκαστος. Η μπροστινή κάμερα αναμένεται στα 13MP.

Επιπλέον, στην καρδιά του θα χτυπά ο Snapdragon 845. Η οθόνη του θα έχει μέγεθος 6,01 ίντσες και αναλογία 18:9 ανάλυσης 1080 x 2160p. Επιπλέον, θα έρχεται σε δύο εκδοχές για RAM και αποθηκευτικό χώρο. Η μία θα έχει 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Η δεύτερη θα έχει RAM στα 8GB και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB.

Ακόμη, η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh και θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Η συσκευή αναμένεται στο γ΄τρίμηνο του έτους με Android Oreo και πιθανότατα θα αποτελεί μέλος του Android One, ενσωματώνοντας μια stock έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Nokia 8 Pro σε προηγούμενες φήμες αναφερόταν ότι θα κυκλοφορήσει σαν Nokia 9 και θα ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος in-display.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

ας ελπισουμε να μην ξεχασεις OIS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.