Nokia 803, Ο αντικαταστάτης του N8 με Symbian Belle [φήμες]

Τα παιδιά από το PocketNow δημοσιέυουν εικόνα από ένα ακυκλοφόρητο Nokia Symbian κινητό που ανακάλυψαν μέσα σε ένα εγχειρίδιο χρήσης. Το κινητό ονομάζεται Nokia 803 και όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα ενσωματώνει μια τούμπανο-κάμερα και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του Nokia N8.

Από ότι μπόρεσε να συγκεντρωθεί από το manual το Nokia 803 φέρεται να έχει επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, οθόνη 3.5 ίντσες ClearBlack και NFC τσιπ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2011 8:36

Σχόλια

  • camera phone θα είναι, γιαυτό και το εξογκωμα. Αν έχει οπτικό ζουμ θα είναι super! ;)

  • Πολυ fail η νοκια παλι απωλειες θα μετραει δεν ξερω αν θα ειναι παλι 40% ομως

    δεν την βλεπω καλα με τετεια κινητα που βγαζει.

  • Ναι δεν ειναι λειτουργικο πιστευω το οποιο "τραβαει" αν και τελευταια η νοκια εχει δωσει
    αρκετα updates ομως δεν παυει να ειναι ενα λειτουργικο με ημερομηνια ληξης ..

    Οπως fail ειναι και ο σχεδιασμος ολων των κινητων νοκια ..

  • Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα τελειώματα στις γωνίες του. Θα προτιμούσα γραμμές (και φυσικά αλουμίνιο) n8 και e7 σε πιο λεπτή γραμμή (το εξόγκωμα δεν με χαλάει, αφού είναι για "καλό σκοπό".
    @Sotiris
    Το με ημερομηνία λήξης, το δέχομαι με επιφύλαξη, γιατί στην ουσία οι αναβαθμίσεις θα είναι μέχρι το 2016, 4 χρόνια ακόμα (και σχετικά με το "λίγο" ή όχι του χρονικού διαστήματος, απλά αναλογίσου, πώς ήταν τα κινητά και τα λειτουργικά τους το 2008). Το "δεν τραβάει", σε ποιους τομείς αναφέρεσαι;

  • Κατ αρχας δεν κρυβομαι πισω απ το δαχτυλο μου σαφως δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο OS (αν και απ οσο ξερω μπορει να εχει σχετικα μικρο αλλα φανατικο κοινο) απο την αλλη ακομη και να μ αρεσε γιατι να ξερω πως ληγει καποια στιγμη δεν εχει νοημα να το αγορασω. Ολα τα πραγματα ειτε τεχνολογικα ειτε μη καποια στιγμη τελειωνουν παυουν να υπαρχουν
    κατι νεο τα αντικαθιστα ομως δεν ειναι ομορφο σε ενα λειτουργικο να ξερεις το ποτε θα γινει ..

    Οσο αφορα την νοκια εχω σταματησει ηδη απο το νοκια 3330 δεν μου κανει ουτε σχεδιαστικα
    δηλαδη.

  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικούς φαίνεται fail το symbian; Θέλετε κινητό ή υπολογιστή; Γιατί αν θέλετε υπολογιστή, πάρτε ένα tablet! Το symbian είναι μια χαρά λειτουργικό για κινητό και πολύ πιο ασφαλές από μερικά άλλα! Εγώ πάντως που έχω android εδώ και πάρα πολύ καιρό, σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο symbian ή να πάω στο wp. Η μόνη περίπτωση να ξαναπάρω android είναι μόνο αν πάω για το active λόγω αντοχής! Όσο για το κινητό που φαίνεται να είναι ο αντικαταστάτης του N8, πιστεύω ότι θα είναι super για τη χρήση που θα προορίζεται.

  • @Sotiris
    Γι' αυτό σε ρώτησα σχετικά με το τι δεν "τραβάει" κατά τη γνώμη σου το symbian, γιατί από αυτά που λες, μάλλον δεν το έχεις δοκιμάσει, αφού το 3330 είναι κινητό δεκαετίας. Όσο για το χρόνο, συμφωνώ στο ότι είναι δυνατόν να "χαλάσει" κάποιον, όταν του ανακοινώνεται το τέλος,απλά σου θυμίζω, ότι το βάθος τετραετίας είναι πολύ μεγάλο για τεχνολογική εξέλιξη. Θυμάσαι πώς ήταν το ios το 2008 ή το android με cupcake και πώς είναι τώρα;

  • Κόστα δεν νομίζω ότι θα είναι έτσι δεν πιστεύω να κάνουν κάτι τέτοιο εγώ διάβασα κάπου (δεν θυμάμαι που:( ) ότι θα μοιάζει με το ν9 αλά θα έχει και ένα εξόγκωμα στην κάμερα σαν του ν8 και ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη.

  • Καλά δεν επιμένω απλά αυτό διάβασα και μου φαινόταν αρκετά ρεαλιστικό.
    Οπότε ας περιμένουμε μέχρι ένα καινούριο στοιχείο.:)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.