Nokia 808 Pure View, Τρελό ζουμ από απόσταση 30 μέτρων

Η κάμερα του Nokia 808 Pure View μοιράζει πόνο και ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε τις φωτογραφίες. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γερή γεύση από το κινητό και να παρατηρήσετε το ζουμ που μπορείτε να έχετε τραβώντας φωτογραφίας από τα 30 μέτρα απόσταση.

Πηγή

Σχόλια

  • 41 mp, pureview και εντυπωσιακό ζοομ...

    Νέα εποχή για τις κάμερες σε κινητά τηλέφωνα.
    Βέβαια, πολλοί λένε πως η ποιότητα δεν είναι δα και τόσο καλύ λόγω του μικρού αισθητηρα κλπ, αλλά δεν παύει να είναι ένα βήμα μπροστά (ή πίσω? θα πουν κάποιοι).

    Anyway, από το να ανεβάσουν συνεχώς ram και πυρήνες επεξερταστών κινητών για λόγους 100% μάρκετιν....καλύτερα μια πιο εντυπωσιακή κάμερα.

    Όπως έγινε και με τα 8 mp, που πλέον είναι σε όλα τα top android phones, στο μέλλον τα 41 με τεχνολογία αντίστοιχη του pure view θα είναι σε πολλά κινητά ;).

  • Πολύ εντυπωσιακό, αλλά καλύτερα να περιμένουμε και τα πρώτα reviews για να σιγουρευτούμε για την ποιότητα. Όσον αφορά τον αισθητήρα που αναφέρει και ο φίλος πιο πριν, είναι αν θυμάμαι καλά 2,5 φορές μεγαλύτερος από του Ν8 που ήταν ήδη ο μεγαλύτερος σε κινητό και μεγαλύτερος από τις περισσότερες compact φωτογραφικές που κυκλοφορούν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.