Nokia 808 PureView ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia 808 PureView το smartphone με την μεγαλύτερη κάμερα στα 41 Megapixel. Το 808 Pure View έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας AMOLED (ClearBlack) ανάλυσης 640×340 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και μνήμη RAM 512MB. Ενσωματώνει μνήμη 16GB, έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και διαθέτει έξοδο micro HDMI αλλά και NFC chip. Δείτε το βίντεο.

Απολαύστε φωτογραφίες και βίντεο με την κάμερα του Nokia 808 PureView.

Nokia 808 PureView
Λειτουργικό σύστημα: Nokia Belle FP1 (αναβαθμίσιμο σε FP2)
Επεξεργαστής: 1.3GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, AMOLED (ClearBlack), 640×360 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 41 Megapixel, LED flash, Xenon flash, Full HD video 1920×1080 pixels/ 30fps
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, micro HDMI, NFC, Radio FM
Μπαταρία: 1400 mAh
Διαστάσεις: 123.9×60.2×13.9 χλστ.
Βάρος: 169 γρ.

, Nokia 808 PureView ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia 808 PureView ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia 808 PureView ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Nokia 808 PureView ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Το τεφτέρι
, Nokia 808 PureView ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghad21

Κωστα στα 34 και 38mp τα mb ειναι απο 8-15 απλα βαλε τη ρυθμιση ποιοτητας της φωτο στην επιλογη ελαχιστη και οχι κανονικη(εχει γινει λαθος μεταφραση απο το superfine που ειναι στα ξενα).

DELAS

εδώ και 3 χρόνια έχω το nokia 5530 xpressmusic και το symbian για εμένα είναι το πιο αποτυχημένο λειτουργικό…Android και πάλι Android!!!

Χάρης

χαχαχαχαχα το τεφτέρι όλα τα λεφτά!!

ghad21

Για τους απαιτητικους υπαρχει στο ovi store το camera pro 3.1 που τραβαει ατοφιο 41mp(7728*5368) με το αποτελεσμα να σε αφηνει αφωνο!Επισης στο 1080p video δινει 12χ ζοομ με ελαχιστη παραμορφωση.

fotis

Μπράβο Κώατα για το review στα ελληνικά!κάνεις πολύ καλή δουλειά.

Είχα μια ζωή Nokia ειδικά το Symbian από τα πρώτα του βήματα Nokia N70,N73,N82,N95,N86,N97,mini,5800 ΧΜ,Χ2,και άλλα κινητά…

Το Symbian για μένα πέθανε..Πλέον είμαι κάτοχος του Nokia Ν900 με πολλές προσθήκες και κουστομιές….

Όσο για το κινητό Nokia 808 με την εμπειρία που είχα από το Ν73,Ν82 και το Ν900 με ειδικό software στον τομέα της εικόνας είναι ΝΙΚΗΤΗΣ ακόμα και με τις ψηφιακές κάμερες…
Το Εδώ που χάνει ΠΑΝΤΑ η Nokia είναι στο ui…Μία ζωή κολλάνε!!! Μόνο εγώ βλέπω πως στο τέλος στο βίντεο σέρνετε??? Εντάξει ο Κωστάκης μας το ζάλισε λίγο πατούσε τα κουμπιά συνέχεια αλλά για μένα δεν δικαιολογείται….Στην καθημερινότητα ίσως εκνευριστούν ορισμένοι..Δέν θα πάρω ευχαριστώ! 🙂

DELAS

+1 στον fotis

Tony Cool

Ομολογω πως το εχω κραξει αρκετα το συγκεκριμενο τηλεφωνο κυριως για να την πω στους καγκουρες που θελουν να το παρουν μονο και μονο για να λενε οτι εχουν 41mp κινητο και θα τραβηξουν ολες κι’ολες 5-10 φωτο και αυτες την πρωτη εβδομαδα μεχρι να το βαρεθουν.Ισως και να το αδικησα.Σιγουρα δεν ειναι κακη συσκευη.Επισης σιγουρα δεν εχει καμμια δουλεια να εχει τιμη flagship.Mε μια πιο σωστη τιμολογηση ισως να ειναι μια καλη προταση για ενα πολυ συγκεκριμενο κοινο.

pgetsos

Ωραια παρουσιαση Κωστα! Μια διευκρινηση, το Ζουμ στο βιντεο/φωτο δε το κανεις οπως ηξερες μεχρι τωρα με τα 2 δαχτυλα, αλλα απλουστατα, με ενα δαχτυλο 😉 απλα το σερνεις προς/απο το κεντρο

giwrgos

ειναι ενα καλο και απλο κινητο και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τοσα χρηματα!!αν δεν ειχε 41mp θα κοστιζε 200-250 ευρω!!με το symbian προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα πατωσει!!μεγαλο fail απο τη nokia!!αν ειχε wp σιγουρα θα καλυτερη τυχη!!

Thanos

Κώστα για να πας στις φωνητικές εντολές πατάς συνεχόμενα το πράσινο πλήκτρο 🙂

Πανος.Λαστ

χαχα το ξεκοίλιασα λέει κορυφαία ατάκα!!!Κώστα γιατί οταν φαίνεσαι η φωνή σου ειναι διαφορετική ?:p στο κινητό τώρα….ωραίο καλό το symbian αλλα εχουν περάσει καμιά δεκαριά χρόνια απο το ”δοξασμένο nokia n96 και ακόμα τρώει τα ίδια κολλήματα με τότε για μια εταιρεία μεγέθους NOKIA αυτο ειναι απαράδεκτο το καλό ειναι οτι και κλωτσές να φάει αντέχει σαν ελβετικός σουγιάς ας το βάλουν 400-350 ωστε να χτυπήσουν στα σοβαρά τις άλλες εταιρείες γιατι ειναι κρίμα να πάει χαμένο!

keysmith

Για την κάμερα “ατενώς” (δλδ άψογη). Για το μενού του belle έχω να πώ πολύ άθλια τα εικονίδια. Αλλάζοντάς τα και μονο θα το έκανε να μοιάζει πιο σύγχρονο. Ισως να αλλάζουν δεν λέω και δεν ξέρω αλλα έτσι που είναι είναι απλά άσχημα. Λειτουργικά θα πρέπει να το δοκιμάσω για να πώ, μονο android ξέρω.

Μανώλης

Το κινητό είναι πολύ καλό για αυτούς (σαν κι εμένα) που φωτογραφίζουν ότι βρουν στο δρόμο τους, από ένα κάδο σκουπιδιών τίγκα στα σκουπίδια μέχρι ένα ηλιοβασίλεμα σε μια παραλία!!! Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ αλλά με χαλάει τρομερά το Symbian όχι σαν λειτουργικό που το λάτρευα παλαιότερα αλλά σαν UI..

συγκεκριμένα το έχω βαρεθεί τόσο πολύ που και μόνο που βλέπω τα εικονίδια ανακατεύομαι!!! 🙁

Kostas

Το SYMBIAN θέλει αλλαγή…ΤΩΡΑ!!! 🙂

akis

το κινητό είναι πολύ καλο. αλλα θα συμφωνήσω και με τους άλλους το symbian είναι αυτό που το χαλάει. ειδικά το UI είναι πολύ άσχημο… αν ήτανε windows phone απλά θα ήτανε η καλύτερη πρόταση αγοράς 😉

στα 670 euro που έχει προσωπικά δεν θα το έπαιρνα.. θα προτιμούσα χαλαρά samsung galaxy S3 που το λατρεύω σαν κινητό..! 🙂

Χρήστος

είναι πολύ ακριβό με 679 ευρω πέρνεις μια καμερα με 400 ευρω και με 279 ενα xperia solaki που είναι πένα το κινητάκι

(259 το sole με τα υπόλοιπα 20 γιορτάζεις τις αγορές σου :Ρ)

Γιάννης

πολύ ωραίο κινιτό αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχει 41 mpx κάμερα…

makis88

Υπέροχο!! Μόνο και μόνο που τα μισά σχόλια το συγκρίνουν έμμεσα με dslr λέγοντας παίρνεις με τόσα αυτή και ένα άλλο κινητό λένε πολλά! Το iphone ας πούμε που το παίρνει ο καθένας με 700 ευρώ είναι κάτι διαφορετικό ή εκείνα τα λεφτά έχουν μικρότερη αξία? Το 80% των χρηστών του έχουν ακόμα το ios 4 που είχε όταν το έβγαλαν απο το κουτί, μπαίνουν facebook και τραβάν φωτογραφίες απο νυχτερινές εξόδους σε glamourομαγαζιά. Αν μπορούσα να δώσω τέτοιο ποσό για κινητό θα το χτύπαγα.

akis

@Γιάννης, μην νομίζεις ότι είναι το τίποτα το ιδιαίτερο επειδή λέει ότι είναι 41MP η φωτογραφίες του iphone 4S είναι καλύτερες από την κάμερα του nokia 808 🙂

δηλαδή και με μια 8mp camera άμα το συγκρίνεις περίπου ίδιες σε ποιότητα είναι η φωτογραφίες..

Χρήστος

μιλάμε πάντα εν μέσω χαρακτηριστικών πάνω στο θέμα κ.μάκη,πρωσοπικά ο καθένας κάνει οτι θέλει και οτι μπορεί,αυτό που είπα παραπάνω το είπα γτ στο συγκεκριμένο τηλέφωνο πληρώνεις την κάμερα κατα 99%. και οτι με τα χρήματα αυτα πέρνεις αυτα που ανέφερα και είσαι πιο ευχαριστημένος,γνωμη μου πάντα..
Φιλικα.

Κωστας

Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω το κινητό είναι για συγκεριμένο κοινό. Για εμένα προσωπικά, που θέλω να έχω δυνατή φωτογραφία ανά πάσα στιγμή (η κόρη μεγαλώνει), όπου και εάν βρίσκομαι, δυνατό media player (δέν έχουμε παντού smart tv), πλήρη συνδεσιμότητα, κορυφαίες κεραίες και χαρακτηριστικά και με εξαίρεση την παραχώρηση που θα πρέπει να κάνω σε ό,τι αφορά το internet και το σχεδιασμό (είναι ιδιαίτερο κινητό), είναι ιδανικό. Μείον επίσης η τιμή, όχι μόνο σε αυτήν τη συσκευή αλλά και γενικά σε όλες τις προτάσεις της ΝΟΚΙΑ, οι οποίοι νομίζουν, ότι πουλάνε χρυσάφι

Γιάννης

Εμένα πάντως το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτό το κινιτό είναι το μέγεθος του φακού της κάμερας αφού καλύπτει το μισό καπάκι… Ακόμη θα μπορούσε να είχε οριστεί ένα πιο αξιοπρεπές ποσό

panos13

@akis τα παραλες…

makis88

@akis όπως το θέτεις σύγκρινε και την κάμερα ενός feture phone στα 2mp με την κάμερα του 4s. To ίδιο είναι! δεν είναι τόσο τα megapixel ως νούμερο αλλά η τεχνολογία pureview, το xenon flash(+extra led για το βίντεο) και το τρελό zoom που κάνει το 808 χωρίς να ξεφτιλίζει την ανάλυση. αν τραβάς νύχτα έστω και κοντά και είσαι ευχαριστημένος με το ledάκι οκ.

Ηλιας

Μετα το κορυφαιο Νοκια Ν8 με την κορυφαια καμερα , ενας ακομα παναξιος διαδοχος. Οχι. Τα 670 ευρω ειναι πολυ λιγα για το τεχνολογικο αυτο επιτευγμα. Να καταθεσει τα πτυχια της η Apple και η Samsung παρακαλω. Τελος.

Tony Cool

Συμφωνω με τον Ηλια.Να ενημερωθει ΑΜΕΣΑ η nokia και να παει την τιμη του στα 1152 euro.Αν δεν το κανει προκειται για σκανδαλο!Επισης αν δεν θελει να φαληρισει η apple καλα θα κανει να μην τιμολογησει το iphone 5 κατω απο 1400 ευρω.Τελος.

iceman(the original)

ρε δεν την παλεβετε με τιποτα… σας εχει χτυπησει η κριση κατακεφαλα και λεω παλι… δεν την παλεβετε….

ghad21

@akis πεταξες τη λαλακια του αιωνα!Το νοκια απεχει στην καμερα απο το 4s oσο η γη απο τον ηλιο.Εδω δεν υπαρχει compact φωτογραφικη που να το πλησιαζει καν,και κοντραρει για πλακα τις περισσοτερες slr.Oσοι κραζετε το συμπιαν(κατοχος και του galaxy note) μια χαρα νερακι παει και δεν εχει καμια σχεση με τις παλαιοτερες εκδοσεις.Οσο παει ολο και περισσοτερο μοιαζει στο android.H τιμη του μια χαρα ειναι αν αναλογιστει κανεις οτι η καμερα του δεν εχει αντιπαλο σε πολυ ακριβοτερες συσκευες και σου δινει και ενα αξιοπρεπεστατο smartphone.Tι να πει και η σαβουρα το iphone που κοστιζει τοσο και σου δινει ολο κλειδωματα.Ξεκολατε και πηγαιντε να το δοκιμασετε για να δειτε για τι μηχανημα μιλαμε!

Ηλιας

Tony cool πραγματικα δεν ειναι πλακα , σε συγχαιρω για το χιουμορ σου , αποτι καταλαβα διαφωνεις , μακαρι να ειχαμε περισσοτερους να χειριζονται ετσι το λογο , ωστε να χαιρομαστε τις αντιπαραθεσεις μας και παλι μπραβο σου !

iceman(the original)

η νοκια με το 808 ηθελε να λυσει το προβλημα του οπτικου ζουμ απο το οποιο επασχαν οι καμερες των κινητων εξου και τα 41 μεγαπιξελ που με συνδυασμο αλγοριθμων της, πετυχαινει το απιστευτο 4χ ζουμ χωρις καμια απωλεια! αν παλι δεν θες μια φωτο 12 με 15 mb, εκει χρησιμοποιεις το pureview το οποιο σου προσφερει ιδια αποτελεσματα! με 8,5,3,μεγαπιξελ που «χωρουν» την ποιοτητα των 41! ολα αυτα με αποκλειστηκη gpu μονο για την καμερα + την gpu του 808 + τον επεξεργαστη του… και ολα αυτα με τι; το symbian… τωρα σαν κινητο 1)δεν χρειαζετε hd οθονη καθως η clear black amoled δεν εχει να ζηλεψει τιποτα (δειτε βιντεο hd που τραβηχτηκαν με αυτο,συν κανα βιντεο 1080p απο youtube του ken block στην οθονη του θα παθετε πλακα )-βαλε κ.βλαχακη διπλα διπλα το 808 με ενα που εχει hd οθονη το ιδιο hd βιντεο να διαλυθει αυτος ο μυθος, διαφορα θα δειτε μονο σε μια τηλεοραση hd 40 ιντσων και πανω… 2)τραβαει 1080p βιντεο σε πραγματικο χρονο (αν δεν ξερετε μαθετε τι ειναι) με εγραφη ηχου ποιοτητας cd (δεν υπαρχει αυτο σε αλλο κινητο) 3)καινουργιος browser ποιανει ηδιες ταχυτητες με αυτες του android(προσφατες μετρησεις) με πληρη υποστηριξη html… Συνέχεια »

sotiris

+1 @iceman(the original)

AnakinSkywalker

Μπράβο Κώστα, πληρέστατο το hands on. Ελπίζω η τιμή του κινητού να πέσει σύντομα και πολύ…

asikis

@iceman(the original) συνυπογραφω 100% τα λεγομενα σου!!! Αν ειχε βγαλει συσκευη με τετοαι τεχνλογια καμερας η Apple ή η Samsung θα ειχανε τρελλαθει ολοι στα φορουμς και θα λεγανε για παπαδες και ιστοριες!! Τωρα τους χαλαει το Symbian. Παιδια η συσκευη δεν παιζεται. Ειναι σφαιρατη και η τελευταια εκδοση Belle απλα ειναι πανεμορφη με πολυ μελεμετημενα widgtet. Καλα σε κανα δυο που ειπανε οτι η καμερα δεν λεει και τιποτα κτλ τους προκαλω να ερθουν με οποιο κινητο θελουν να κανουμε ενα crash test φωτογραφικο. Δηλαδη μην ακουμε οτι θελουμε εδω μεσα. Η καμερα του απλα δεν υπαρχει: 1. Πραγματικη εννοια του ορου Κρυσταλλινη φωτογραφια με ζουμ που ειναι σαν οπτικο χωρις την παραμικρη απωλεια ποιοτητας. Και οποιος θελει να δει τρελες λεπτομερειες βγαζει την φωτο στα 38MP και του πεφτει το σαγονι με το ζουμ 2. Βιντεο που σε εικονα απλα ειναι μιλια μακρια πο τον ανταγωνισμο. Το κυριοτερο ομως ειναι το απιστευτο lossless zoom που δεν χανεις καθολου ποιοτητα. Νομιζεις οτι εχεις μια ακριβη βιντεοκαμερα και βιντεοσκοπεις. Ο δε ηχος ηχογραφησης με τα διπλα μικροφωνα και την τεχνολογια nokia rich recording απλα σε κανει να απορεις με το τι καταφεραν να δημιουργησουν Κλεινοντας να πω το εξης. Καντε… Συνέχεια »

simxat

Δειτε αυτο το link https://www.flickr.com/photos/82761066@N05/

Εχω ανεβασει φωτογραφιες απο το 808 σε διαφορες συνθηκες και κοντρα στην eos 5d mkii. Aντε και να μην ακουω βλακιες με συγκριση με το 4s διοτι θα αρχισω τα μπινελικια μαθατε ολοι οι αχετοι απο φωτογραφια και λετε τις εξυπναδες σας χωρις καν να το εχετε στα χερια σας..!!! ενημερωθειτε και απο καποιους που ειμαστε επαγγελματιες φωτογραφοι και εχουμε κανει και ειδη τα τεστ με τις τοπ dslr και ανοιξτε επιτελους τα ματια σας κα ξεκοληστε προβατα της apple..!!!!!

Vaggos

Το κινητό δεν αξίζει:

1. Είναι 38 mpxixel και όχι 41
2. Το Symbian είναι το πιο αποτυχημένο λειτουργικό
3. Δεν είναι ανάγκη να κουβαλάς τόσα mpixel μαζί σου
4. Αγόρασα το Sony Ericsson XPERIA mini που έχει κάμερα 5.0 mpixel και είναι μια χαρά. Ποιος ο λόγος να έχεις 41?
5. Η τιμή του είναι τσιμπημένη

Vaggos

Επίσης μπορείς να τραβήξεις 5-10 φωτό. Μέτα πάει η μνήμη

iceman(the original)

μακαρι να καταφερουν να ενσωματωσουν στα wp 8 την τεχνολογια pureview, ετσι θα πεσει πιο γρηγορα η τιμη του 808 και θα καταφερω να το αποκτησω…. βλεπεις τα… κουτακια, δε τα παω καθολου… οσο για το προηγουμενο σχολιο τι να πω…. συγκρινει ενα “κανονικο” κινητο με ενα…. “σπιρτοκουτο”….

mitsos

πρεπει να παραδεχτω οτι το εχει παρατραβηξει υπερβολικα με την καμερα αλλα το κινητο ειναι ωραιο,εχει ωραιο ui και εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη απο τα αλλα κινητα και εχει μεγαλη εσωτερικη μνημη.Εγω ομως θα το πηγαινα περιπου στα 599 ευρω.

mitsos

και το nokia 500 εχει φωνητικες εντολες ,πλακα εχει

iceman(the original)

αρχισε η διαθεση της NOKIA BELLE FP2 (700, 701, 603), (808 – με εξτρα χαρακτηριστικα-). αντε με το καλο και σε εμας, οπου να ναι νομιζω αν κρινω απο φιλο στη ρουμανια, την ελαβε πριν λιγο και ota μαλιστα! οσοι χρησιμοποιειτε νοκια κατεβαστε απο νοκια store τον opera mobile browser εκδοση 12(νεα), υποστηριζει πλεον φουλ flash player!!! – για κινητα εως 256 ραμ τον opera mini !!!!(εκδοση 12 νεα)-

Vaggos

Ρε παιδιά παραδεχτειτε το πια. Το συμπιαν ειναι το πιο αποτυχημενο λειτουργικο και δεν χρειαζεσαι τοσα πολλα μπιξελ μαζι σου.
5-8 mpixel ειναι μια χαρα

iceman(the original)

-για να φορτισεις το κινητο πρεπει να ειναι ανοιχτο… – για να ακουσεις ραδιοφωνο πρεπει να εισαι online…. – δεν εχουν ραδιο…. – δεν εχουν ελευθερη πλοηγηση…. – δεν χτυπα το ξυπνητιρι οταν ειναι κλειστα…. – δεν εχουν κλασικα ελευθερες εφαρμογες…. – δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ηχους απο την μουσικη βιβλιοθηκη…- δεν υποστηριζουν 160 χαρακτηρες στο μυνημα, και τοσα αλλα πολλα για τα android, wp, iphone,….. πρεπει εκεινο πρεπει το αλλο…. και ειναι το συμπιαν αποτυχημενο; μια χαρα λειτουργικο ειναι που κανει τα παντα! εσεις οι αλλοι καθηστε να καταβαζετε εφαρμογες μπας και κανετε την συσκευη σας κινητο….

iceman(the original)

nokia belle feature pack 2 v.113.010.1507, (445mb), διαθεσιμη για νοκια 808, 701, 700, 603, μεσω nokia pc suite. αλλαγες : 1) ξεκλειδωμα οθονης με swype 2) ξεκλειδωμα οθονης απευθειας σε οποια ειδοποιηση εχεις στην οθονη ξεκλειδωματος 3) νεο πληκτρολογιο με απευθειας εναλαγη γλωσων, διορθωση κειμενου, προβλεψη λεξεων 4) νεα εφαρμογη μουσικης με προσθηκη στοιχειου “καλιτεχνες” και swype εναλαγη μεταξυ των οθονων στη μουσικη 5) νεο ui στη μουσικη 6) πολλες προσθηκες στην εκθεση -διαγραφη πολαπλων αρχειων, μεγεθος και στοιχεια αρχειου, 7) εμφανιση πληκτρων μουσικης στη μπαρα ειδοποιεισεων 8)πολλα νεα widgets π.χ. νεα ρολογια, facebook, αναζητηση, ημερολογιο, και πολλα αλλα 9) νεα εφε εναλαγης οθονων-εφαρμογων-θεματων 10)ταχυτερη και πιο ομαλη λειτουργια 10)βελτιωση στην καταναλωση της μπαταριας. 11)καλυτερη υποστηριξη html και νεα εκδοση browser. 12) ολο και κατι θα ξεχναω! ενολιγης η fp2 δεν εχει να ζηλεψει ποια τιποτα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αγόρασα το 808 πριν περίπου 10 ημέρες. Έκανα αναβάθμιση στην fp2 και έχω να πω τα εξής: α)Στην καθημερινή χρήση άπαιχτο εάν το δούμε πρώτα σαν τηλέφωνο . Μιλάω τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα (λόγω δουλειάς) τέτοια ποιότητα σήματος δεν είχα σε κανένα προγενέστερο τηλέφωνο ,ακουστική τέλεια , μπαταρία άνετα μία ολόκληρη μέρα , παρά την χρήση που του κάνω,γενικά σαν τηλέφωνο πολύ καλό. Σήμερα μάλιστα πέρασα απο μία περιοχή που πάντα κοβόταν το σήμα με το nokia συνέχιζα να μιλάω.
β)Κάμερα : Εάν δεν το χρησιμοποιήσεται δεν θα το καταλάβεται. Καμία σχέση με οποιοδήποτε smartphone με κάμερα ανω των 8 mp και στην φωτογραφία και στα video.
γ) GPS πολύ καλό όχι άριστο αλλά δωρεάν!!
δ)Με την fp2 έκδοση ισχύουν όσα γράφει ο iceman πιο πάνω.
ε) Μοναδική ένσταση που έχω σε σχέση πάντα με τα κορυφαία της αγοράς είναι οι εφαρμογές κυρίως οι ελληνικές (Πχ eurobank) η ταχύτητα (ρολάρισμα) γενικά του ιντερνετ το οποίο υστερεί παρ’ ότι εγκατέστησα τον opera .
Εάν ήθελα να συνοψίσω θα έλεγα ότι το κινητό ειναι πολυ ποιοτικό και εύχρηστο στην καθημερινή χρήση και μένει πίσω μόνο στην λειτουργία γενικά του internet.

icecube

@ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : το θεμα με το ιντερνετ εχει να κανει με το 3g που ειναι για γελια και για κλαματα, αν υποθεσω οτι αυτο χρησιμοποιεις, (δεν εχει διαφορα ή εχεις iphone ή galaxy s3 εαν δεν υπαρχει δυνατο σημα 3g). εμενα με wi-fi μου πηγαινει σφαιρα, ακομα και με πολυ βαριες σελιδες. στο 3g εχει και εμενα καθυστερηση αναλογα ομως που βρισκομαι, αλλοτε “φορτωνει” απροβληματιστα. εχεις τον opera mobile browser v.12.00(2256); δες την εκδοση σου, αν οχι κανε μια βολτα απο το nokia store και κατεβασε τον, ταχυτατος με νεα εμφανιση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φίλε icecube καλημέρα. Έχεις δίκιο , τα έχω κάνει όλα όσα γράφεις. Εκεί που το κινητό παιζει μπάλα μονο του με τον δεύτερο να ακολουθεί πολύ μακρια είναι στις φωτο και video. Τράβηξα video στην παρέλαση και σε όποιον το έχω δείξει δεν πίστευε ότι είναι από κινητό. Στις δε φωτογραφίες ειδικά σε βραδυνές λήψεις με το flash xenon να κάνει εξαιρετική δουλειά η διαφορά με άλλα κινητά είναι χαοτική.

andreas

που μπορω να το αγορασω?απαντηστε καποιος

νασος

το αγορασα στην κυπρο σε προσφορα 199 ευρω!!!!
δε νομιζω να εχω κανει καλυτερη αγορα σε σχεση ποιοτητας τιμης ποτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.