Nokia 9.3 PureView: Η τιμή του θα είναι τουλάχιστον 800 ευρώ

, Nokia 9.3 PureView: Η τιμή του θα είναι τουλάχιστον 800 ευρώ

Μπορεί η HMD Global να έχει κρατήσει τα σχέδια της για την επερχόμενη ναυαρχίδα του Nokia brand μυστικά εδώ και αρκετό καιρό, όμως σιγά σιγά μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για το νέο flagship της εταιρείας.

Ο γνωστός leakster για ότι αφορά τις συσκευές Nokia, @nokia_anew, μας ενημέρωσε πως υπάρχει ένα κατώτατο όριο τιμής που έχει θέσει η εταιρεία για το Nokia 9.3 PureView. Αυτό το όριο έχει οριστεί στα 800 ευρώ, οπότε η συσκευή θα κοστίζει τόσο ή παραπάνω από αυτό το ποσό. Βέβαια, ακόμα και σε αυτή τη τιμή, αν τα specs που αναφέρουν οι πηγές ισχύουν, τότε μιλάμε για μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε για το Nokia 9.3 PureView αναφέρουν πως θα έρθει εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 865, ενώ η οθόνη του θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και θα είναι χωρίς notch, καθώς θα έχει under-display selfie. Όπως αναφέρει και το όνομα του, το Nokia 9.3 PureView θα έρθει με στόχο να προσφέρει μία καταπληκτική εμπειρία κάμερας, η οποία θα αποτελείται από 5 αισθητήρες. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε τη συσκευή να ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Είμαι λίγο επιφυλακτικός απέναντι στα Nokia πλέον (είχα το 7 plus και είχε θέμα με την φόρτιση) μαρεσει εξωτερικά αλλά θα περιμένω να δω επίσημη τιμή και αν αξίζει τον κόπο….

Last edited 3 years πριν by Αλέξανδρος
Τολις

Για Νοκια διαβάζουμε και Νοκια δεν βλέπουμε τη συμβενει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.