Nokia 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 749 ευρώ;

Nokia 9 price, Nokia 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 749 ευρώ;

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η HMD ετοιμάζεται να φέρει στην παγκόσμια αγορά τρια νέα Nokia smartphones, αλλά αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι η έλευση της ναυαρχίδας, η οποία ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Αυτή τη στιγμή η Nokia έχει επιλέξει να κάνει μια πιο ομαλή επανείσοδο στην αγορά των smartphones και όχι να ανταγωνιστεί απευθείας μεγάλα ονόματα στον τομέα της ναυαρχίδας.

Ωστόσο, η Nokia/HMD σχεδιάζει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως Samsung Galaxy S8, LG G6, και HTC U Ultra, απλώς όχι ακόμη. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για την ανακοίνωση του Nokia 9 τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τέλη τρίτου τριμήνου ή και λίγο αργότερα.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι το Nokia 9 θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά, αλλά οι τιμές πιθανόν να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Για παράδειγμα η τιμή στις ΗΠΑ φημολογείται στα 699 δολάρια και 749 ευρώ στην Ευρώπη. Στην Ινδία η τιμή αναμένεται γύρω στα Rs 44.999, που σημαίνει 699 δολάρια.

Ο λόγος που μπορεί το Nokia 9 να μην διατεθεί στην αγορά πριν από το τέλος του τρίτου τριμήνου είναι η περιορισμένη διαθεσιμότητα του Snapdragon 835.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Πολλά τα λεφτά νομίζω……ειδικα τώρα για αρχή έπρεπε να παίξει στο 500 βαριά 600€!!
Άποψη μου πάντα,εκτος ν βγάλει το ΟΥΑΟΥ τηλεφωνο που θα τα αξίζει…..ίδωμεν λοιπόν!

Μανώλης

Να η Nokia που όλοι ξέραμε και (δεν) νοσταλγούμε…. ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ συσκευές, πολλές φορές χωρίς λόγο αλλά και καλές συσκευές που αν είχες λίγη υπομονή έπεφτε η τιμή τους γρήγορα στο μισό!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Ειναι πολλά χρήματα για μια συσκευή μόνο και αν κανει τρομερό μπαμ και φέρει καινοτομίες και δικαιολόγηση κάπως το υψηλό κόστος.

Αλέξανδρος

Κανένα κινητό δεν πρέπει να έχει πάνω από 500 ευρώ ότι και να λέμε.

Kostas

Το “Έρχεται Ευρώπη” δηλώνει από μόνο του ότι δεν είναι NOKIA

plousios

Μπαίνεις σε site τεχνολογίας, διαβάζεις ένα ωραίο άρθρο και από κάτω τους τσίπηδες να σχολιάζουν ότι είναι ακριβό. Ε, δε σας πίεσε κανένας να το αγοράσετε. Έλεος

Μωρακος Θεοδωρος

Το πρωτο μου κινητο ηταν ΝΟΚΙΑ εδω και 40 χρονια και τορα εχω το ΛΟΥΜΙΑ 8 επτα χρονια με κανενα προβλημα και δεν το αλαζω με κανενα αλο

Μωρακος Θεοδωρος

Το πρωτο μου κινητο ηταν ΝΟΚΙΑ εδω και 40 χρονια και τορα εχω το ΛΟΥΜΙΑ 8 ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Χωρις κανενα προβλημα και δεν θελω να το αλαξω με κανενα αλλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.