Nokia A110, Ένα Nokia με Android στην βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark!

Λογικά, πρόκειται για ένα πρωτότυπο Nokia Normandy, το γνωστό κινητό με Android που δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ από την Nokia, ωστόσο πως μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος για το τι σημαίνει αυτή η… βόλτα από την βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark, ειδικά αφότου η συσκευή, με την ονομασία Nokia A110, “τρέχει” Android 4.4.1;

Το Nokia A110 βασίζεται σε Snapdragon chipset, έχει κάμερα 5.0 Megapixels και η ανάλυση της οθόνη του – άγνωστης διαγωνίου, αλλά υποθέτουμε 4 ιντσών – είναι 480 x 854 pixels. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, ο γνωστός “leaker” @evleaks άφησε να εννοηθεί, ότι το “project” δεν έχει ακόμα “πεθάνει”. Τι υποθέσεις κάνετε;

Nokia A110, Nokia Normandy, Nokia A110, Ένα Nokia με Android στην βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark!Nokia A110, Nokia Normandy, Nokia A110, Ένα Nokia με Android στην βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark!Nokia A110, Nokia Normandy, Nokia A110, Ένα Nokia με Android στην βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolis Vlv

Μα δεν υπήρχε κάποιος λόγος να ακυρωθεί το Project, αν δε το δουμε να κόβει βόλτες στη CES, θα το δούμε σίγουρα στην MWC

Prototype

Nokia με android όχι δεν αφήνει η Microsoft..ελεος ..τι φοβούνται στην Microsoft ότι θα πάει η δική τους εταιρία πλέον (Nokia) καλύτερα στις αγορές με άλλο λειτουργικό? Αλήθεια θα είναι αυτο έτσι θα γίνει!!ποιότητα κατασκευής με ανοιχτό λειτουργικό σαν το android=ενας συνδυασμός που θα σκοτώνει!! άστε το αν έχετε σας βαστάει!!

Nickolas

Μου αρέσει που απλά μιλάμε για πρωτότυπο με χαμηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και έχουν βάλει την πιο πρόσφατη έκδοση του android και άλλες εταιρείες που βγάζουν χρόνια τώρα κινητά με android και φέρουν τα κινητά τους με την 4.1 άντε την 4.3 αν μιλάμε για ναυαρχίδες.
Αν είχε ασχοληθεί η Nokia με το android στα σοβαρά θα έκανε παπάδες.

solar

Εγώ νομίζω ότι εκεί στην Nokia κάνουν ναρκωτικά. Τι νόημα έχει το Normandy λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ενοποίησης της Nokia στην Microsoft δεν μπορώ να καταλάβω. Άσε που με το που γίνει αυτό δεν το βλέπω να κυκλοφορεί.

tasos

Σοβαρά τώρα….θα ήταν το μόνο που θα είχε Android 4.4

χχ

@solar

ειτε απλα η NOKIA κανει τσαλιμια στην MICROSOFT , για να πουλησει ακριβα το τομαρι της
(κοστος εξαγορας),
ειτε η ΝΟΚΙΑ αποδεικνυει σε μελλοντικους επενδυτες που θα επενδυσουν σε 3/4 ετη
στο νεο τμημα κινητων που θα φτιαξει (μιας και πωληται μονο ο τομεας κινητων)
οτι θα μπορει να φτιαξει κινητα , και …οτι δεν χανει ολη την τεχνογνωσια προς την ΜαλακοΜαλακη.

Giorg

Πήγε ένας Κινέζος και έφτιαξε μερικές εικόνες στο PhotoShop και όλοι πειστήκατε ότι πρόκειται για Android. Στις εικόνες του evleaks δεν δείχνει πουθενα ότι πρόκειται για Android. Να δείτε που θα ανακοινωθεί στην MWC στην Βαρκελώνη σαν μοντέλο Asha.

Panos7GR

Δεν υπάρχει απλά περίπτωση να συμβεί αυτό. Η Nokia (το τμήμα που ασχολείται με τα smartphone) εξαγοράστηκε. Αν θυμάμαι καλά στο Techblog το είχα διαβάσει πως μάλιστα η εξαγορά εγκρίθηκε και για την Αμερική και για την Ευρώπη. Το project μάλλον υπήρχε και θα ήταν το plan B σε περίπτωση που η Microsoft έκανε καμμία κουτσουκελα. Βλέπε παλαιότερα ότι πρώτη η Samsung φόρεσε τα WP8 σε smartphone της (ATIV) και μάλιστα το είχε ανακοινώσει στην Βαρκελώνη, η MS εψηνε κι άλλους κατασκευαστές να φορέσουν τα WP ενώ η Nokia ήδη είχε δώσει πάρα πολλά στην MS με κορυφαίο τους χάρτες της (αν δεν κάνω λάθος) να μπορούν να τους έχουν προεγκατεστημένους όλα τα WP smartphones. Έτσι έχοντας αυτή την εναλλακτική του Android δεν θα έβγαινε εκτός αγοράς αν τα τσουγκριζανε ή η ίδια η MS την παρατουσε για άλλη… Τεσπα. Το Normandy για εμένα είναι απλό project, όπως προείπα δεν υπάρχει περίπτωση να βγει γιατί απλά στους όρους για την εξαγορά, υπάρχει η σημείωση πως η ΚΑΝΟΝΙΚΗ (το τονίζω) Nokia δεν μπορεί να βγάλει δικό της smartphone για κάποιο χρονικό διάστημα. (10+ χρόνια). Εν τούτοις καταλήγω στο συμπέρασμα ότι κανένας απολυμένος υπάλληλος της Nokia που ασχολιόταν με αυτό το project,… Συνέχεια »

solar

Όπως λέει και ο Panos7GR η Nokia δεν μπορεί να παράγει smartphones με το brand name Nokia. Ήταν στους όρους της εξαγοράς. Επιπλέον η συμφωνία έχει κλείσει εδώ και μήνες οπότε ότι προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή εξαγοράς της επίσης είναι άκυρο. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να είναι κάποιο ξεχασμένο back up plan. Το περίεργο είναι γιατί βγήκε τώρα και γιατί επιμένει ο evleaks ότι το project είναι ακόμα ενεργό.

chris

Για όποιον δεν το πρόσεξε έχει κουμπιά απο Asha

tech21man

Και εγω την ομοιοτητα με το Asha κοιταξα.

Any publicity, good publicity.

No news good news ηταν μονο για τον B παγκοσμιο και το μνημονιο!

θεολόγος Καλοτραπέζης

απ ότι ξέρω θα εχει πειραγμενο android απο microsoft για την nokia!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.