Nokia: Ναυαρχίδα με 6 κάμερες το 2018;

Nokia 6 κάμερες, Nokia: Ναυαρχίδα με 6 κάμερες το 2018;

Με έξι κάμερες θα έρχεται η ναυαρχίδα της Nokia, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο έτος, σύμφωνα με πληροφορίες που έκαναν την εμφάνισή τους στο Baidu.

Σύμφωνα με τη φήμη, η εταιρεία για φέτος ετοιμάζει μια ναυαρχίδα με κάμερα με πέντε φακούς στην πλάτη και μία εμπρόσθια. Οι αισθητήρες στην πλάτη θα έχουν πιθανότατα κυκλική διάταξη παρόμοια με του Lumia 1020 (που βλέπουμε στην κεντρική εικόνα) και θα υπάρχουν 5 τρύπες για τους αισθητήρες και δύο για τα φλας.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή θα ενσωματώνει το Snapdragon 845 και δεν θα είναι το Nokia 8 2018.
Δημοσίευμα στο Nokialatest αναφέρει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η εν λόγω συσκευή, αλλά αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή την άνοιξη.

Επιπλέον, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το Nokia 8 δεν θα παρουσιαστεί στο MWC 2018 καθώς δεν έχει εισέλθει ακόμη στην παραγωγή, ενώ η εταιρεία στη Βαρκελώνη θα παρουσιάσει τα Nokia 7 και Nokia 9.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sasuk1z

Αυτο ηταν το μεγαλο που θα ανακοινωναν ;
Για αλλη μα φορα ενα χαμηλης ποιοτητας προιον θα φερει την εταιρια στο γκρεμο και παλι

Blats

δεν ακούγεται άσχημο……απλά το θέμα είναι τι θα προσφέρει με τόσες κάμερες και πως θα ανταπεξελθετε στις απαιτήσεις αυτές οι μπαταρία……..

Darth

με τόσες cameres software που χρειάζεται (το οποίο δεν έχουν) και επεξεργαστική ισχύ που χρειάζεται είναι χαώδες (δεν μπορεί να την προσφέρει το 845 κλπ)
με λιγα λόγια μαλλον θα δούμε κατι μετριο

Ante_geia

Μα γιατί δεν βγάζει ένα 1020 ”2” να τρελαθούμε όλοι μαζί.

bezilys

6 κάμερες Χαχαχα και από τους χρόνου 12!

Σταύρος Χρι

Η αυτοκρατορία των ΝΟΚΙΑ όσο αφορά στις κάμερες τελείωσε στα Lumia. Τα τελευταία Lumia 950 και 950ΧL είχαν την καλύτερη κάμερα της αγοράς όταν βγήκαν την οποία δεν την έφτανε κανένα κινητό τότε… Τώρα απλά ότι κινητό βγάζει η ΝΟΚΙΑ προς το παρόν φιγουράρει μόνο το ονομα Carl Zeiss χωρίς να βλέπουμε τίποτε ο αξιόλογο ! Ελπίζω να γυρίσει στην κορυφή (ξαναλέω: οσο αφορά στην κάμερα) είτε με, είτε χωρίς την Carl Zeiss.

ΝΙΚΟΣ

Βγάλτε και με 10 κάμερες .Δε θα αλλάξει κάτι

NikosAr

Δώσε ποσότητα …

mourgos1234

Το προβλημα με τα κινητα που εχουν παραπάνω απο 1 κάμερα ειναι οτι το λογισμικο δεν μπορει να κρινει σωστα το ποια να χρησιμοποιησει πότε σε ολες τις περιπτώσεις μα αποτέλεσμα να μην βγαινουν σωστες αρκετες απο τις φωτογραφιες. Το Sony Xperia Z το απλο που το ειχα παρει το 2013 βγάζει καλυτερες φωτο απο το Xiami Mi A1 το οποιο εχει διπλη πισω καμερα, ισως βεβαια να φταιει η ελλειψη OIS στο 2ο… Επισης στο 2ο οταν στο manual mode αλλάξω τον φακο που χρησιμοποιειται (wide/tele) οταν κλεισω την εφαρμογη της καμερας μετά ξεχνάει την επιλογη μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.