Nokia D1C: Πληροφορίες για δυο εκδόσεις με τιμή 150 και 200 δολάρια

Τα πρώτα smartphones με το brand της Nokia και λειτουργικό σύστημα Android, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2017 από την HMD Global, που έχει τα δικαιώματα χρήσης του brand για 10 χρόνια.

Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν αναμένεται να ανήκουν στη μεσαία κατηγορία και η φινλανδική εταιρεία φημολογείται ότι θα ακολουθήσει επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Αρχικά τα κέρδη της θα είναι χαμηλά, όμως στόχος είναι να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και να ανοίξει τον δρόμο για την κυκλοφορία Nokia ναυαρχίδας.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ανακοίνωση του νέου Nokia smartphone θα γίνει από την HMD τον Φεβρουάριο στην MWC 2017. Πρόκειται για το smartphone που γνωρίζουμε ως Nokia D1C και φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις. Οι δυο εκδόσεις θα ξεχωρίζουν από τη μνήμη και το μέγεθος της οθόνης.

Το πιο ακριβό μοντέλο του Nokia D1C θα έχει τιμή στα 200 δολάρια και θα έρθει με μνήμη RAM 3GB και οθόνη 5.5 ιντσών full HD (1080p). Η δεύτερη έκδοση θα είναι πιο οικονομική στα 150 δολάρια με μνήμη RAM 2GB και οθόνη 5 ιντσών full HD. Προηγούμενες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάμερα 13 Megapixel στο οικονομικό μοντέλο και 16 Megapixel στο πιο ακριβό.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται να είναι όμοια, όπως ο επεξεργαστής Snapdragon 430 1.4GHz, Adreno 505, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και Android 7.0 Nougat right out of the box. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο.

noia smartphones price, Nokia D1C: Πληροφορίες για δυο εκδόσεις με τιμή 150 και 200 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Αυτό ακριβώς, πολύ καλή η πολιτική αυτή! Ξεκινάει με οικονομικές συσκευές για να πάρει μερίδιο αγοράς και έχει στα σκαριά να κάνει και μια ναυαρχίδα ! Η Nokia, ήρθε για να μείνει πιστεύω!

Kostas

Ποια ΝΟΚΙΑ ήρθε ρε φίλε; funai ή κάτι τέτοιο είναι… έχει παραχωρηθεί το όνομα αλλού . Τέτοια γράφετε και θα τα πουλάνε οι βλάχοι εδώ σε τιμές Nokia

Jorge

Το ότι τα φτιάχνει η Foxconn σε παραπέμπει να πεις ότι θα λέγεται Funai; Φαντάζομαι πως είναι γνωστό αλλά και ο κατασκευαστής iPhone της Apple, η Foxconn είναι. Το θέμα είναι τι χαρακτήρα έχει η εταιρία. Και αυτοί, προσπαθούν έστω, να έχουν την ποιότητα της κάποτε Nokia. Σίγουρα δεν θα είναι η Nokia που ήταν κάποτε, αλλά πιστεύω θα προσπαθήσουν να δώσουν τον αέρα εκείνης της Nokia.

Σταύρος Χρι

Αν ειναι έτσι μάλιστα… Έχει καταλάβει το νόημα… Αν ειναι 150 ευρουλακια εγω θα τσιμπήσω ένα για την μανα μου… (για να το παίξω και εγω) έτσι μόνο πας μπροστά, με καλές οικονομικές συσκευές και σιγα σιγα ανεβαίνεις (βλέπε Xiaomi)

Πέτρος Π

Εδώ και τόσα χρόνια η Nokia προσέφερε οικονομικές ποιοτικότατες συσκευές με Windows και όλοι την έγραφαν και τη σνόμπαραν… Και τώρα που δίνει αυτά τα μέτρια χαρακτηριστικά την εκθειάζετε και λέτε μπράβο κλπ κλπ… Ό,τι να’ναι είστε, πραγματικά…

Γιώργος

Ναι οι καταναλωτές σνόμπαραν την Nokia γιατι πολύ απλά ερχόταν με ένα άθλιο λειτουργικό.

Blats

Μπραβο στην Νοκια! Φαινεται να έχει πιάσει το νόημα της επιστροφής!!!ειδικά στα μεσαίας κατηγορίας τηλεφωνα θα χτυπήσει αρκετά την Samsung,Huawei…! Απο Ναυαρχίδα να δούμε τι θα κανει…

Chris966

Αξιοπρεπέστατη αλλά και πολύ όμορφη συσκευή δείχνει να είναι εκ πρώτης όψεως το εν λόγω τηλέφωνο. Και όλα αυτά με 150 και 200 δολλάρια παρακαλώ!
Η APPLE πολύ απλά θα έπρεπε να κοκκινίζει από ντροπή και μόνο που σκέφτεται να βγάλει για 4η (!!!) συνεχόμενη χρονιά ένα ίδιο ουσιαστικά τηλέφωνο και να σου ζητάνε και 1.000 ευρώ για να το αποκτήσεις.
Η επιτομή της ντροπής είναι αυτό παιδιά μην το ψάχνετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.