Nokia Belle, Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Ελλάδα

Μόλις τώρα ενημερώθηκα από φίλο του Techblog ότι αναβάθμισε το κινητό του Nokia N8 (ελληνικό, αγορασμένο από Cosmote) στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Nokia Belle. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Nikos “Το σύνδεσα στον υπολογιστή για τυχόν ενημερώσεις και βρήκε την Nokia Belle. Όταν όμως έψανχα στο κινητό για ενημερώσεις μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Τα αρχεία μετά την αναβάθμιση τα κρατάει.”

Συνδέστε τώρα το κινητό σας Nokia N8, C7, C6-01, E7, X7 και E6 και ενημερώστε μας αν βρήκατε την ενημέρωση! (πείτε μας το μοντέλο και από που το έχετε αγοράσει).

update: Και το δικό μου Nokia E7 αναβαθμίζεται αυτή την ώρα!

Kudos to Nick Zagkanas

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2012 15:15

Σχόλια

  • +confirmed *Nokia E7 "Yeeyy Babyyyy" ;) lol
    (...με το που έβαλα το "βύσμα" απο πίσω τσαααακκκ...είναι σε εξελιξη κορυφαια σεξουαλικη επαφη, η ανταλλαγη υγρών.. εεεμμ με συγχωρειτε πληροφοριων εννούσα πάει συννεφο!!!)

  • Dimitris, η αναβάθμιση θα διατεθεί μόνο για μοντέλα Nokia N8, C7, C6-01, E7, X7, E6 και το N500 αργότερα.

    • kostas, τι κινητό σύνδεσες; Πες μας λεπτομέριες για να μας βοηθήσεις, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος ;)

      niotheros, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πάω να το προσθέσω στον Πίνακα Αναβαθμίσεων https://techblog.gr/updates

  • Και εμενα δυστυχως στο Ν8 δεν βρισκει ακομα διαθεσιμη ενημερωση. Λογικα σιγα σιγα θα ερθει σε ολους!

  • οπως δειχνει και το βιντεο η αναβαθμιση γινεται μονο μεσω υπολογιστη (οχι over the air) και αφου πρωτα κανετε - πολυ σημαντικο - αναβαθμιση του nokia pc suite! νοκια n8, καλωσηρθες belle :)

  • εγκατασταθηκε! Αλλο κινητο πραγματικα! πολυ σωστο αυτο που λεει ο φιλος iceman!
    αντε τωρα και με την carla!

  • συνδεσα το ν8 μου το οποίο εχω αγοράσει από κάποιο κατάστημα της νοκια εδώ στην ελλάδα. Φοράει συμπιαν αννα. Το πισι σουίτ μου είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση.

  • ρε παιδια σασ παρακαλω πειτε μου....

    εγω εχω ενα c7 και το συνδεω με το pc σε 3.3 και δν βρισκει τιποτα!!!

    :( γτι??????

    • Παιδια, σας ευχαριστω πολυ ολους για την ενημερωση. Συνεχιστε ετσι δυνατα :-D

  • Συγνωμη ρε παιδια αλλα το belle ειναι λιγο εως πολυ πισω σε σχεση με android και ios.Ετσι νομιζω εγώ!!! Μπορεί καποιος να μου πει,παντα ως software, που υπερτερει σε σχεση με τα υπολοιπα που ανέφερα?Εστω και σε εναν τομέα.Π.χ στο sync με google. Πρεπει να εισαι expert και να ξερεις να βάλεις ολες τις ρυθμισεις manually στο κινητο(το expert σχετικό παντα ε!!!).Το αντιστοιχο γίνεται σε ένα wp7 κινητο χωρις να χρειαζεται να εισαι guru τεχνολογιας. Στο wp7 που εχω(LG Optimus 7) αυτο γίνεται σχεδον αυτοματα με μια εισαγωγη του google account(και πριν απο την αναβάθμιση σε Mango παρακαλω). Εκτος και αν εχω καταλάβει κατι ανάποδα και η Nokia απευθύνεται σε ανθρώπους που μια ζωή είχαν symbian κινητό. Τέλος θα ήθελα να πώ,πως δεν κατακρινω με τα προηγούμενα την Nokia απλα δεν καταλαβαινω γιατι τετοια απλα πραγματα πλέον, δεν τα δινουν σημασία και δεν τα επιλύουν.Μάλλον μας σπρώχνουν προς τα Windows κινητά έτσι? Απλά απράδεκτοι οι κύριοι... ή μαλλον κυριε Ellop!!!!

  • sorry για το διπλο σχολιο αλλα νομιζω πως ενοειται οτι το κινητο πρεπει να φορα την αννουλα για να αναβαθμιστει στην belle.....

  • ρε παιδια..το εχω συνδεσει τοσες φορες και μετα απο ωρα κιολας..μηπως βγαλει το κανουργιο λογισμικο,τιποτα ομως..για ποιο λογο γινεται αυτο?κατοχος Ν8 ειμαι αλλα..παπαλα..belle πουθενα!

  • Ναι στο κινητό εχω περασμένο το Symbian Anna...ok παιδία ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :) Απλα θα περιμένω να έιναι διαθέσιμη και σε εμένα :)

  • παιδια ασχετο αλλα ξερει κανεις αν η ανάβαθμισει μπορεί να πραγματοποιηθεί και απο το nokia software updater για mac

  • παιδια οσοι απο εσας δεν εχετε παρει ακομα την αναβαθμιση πηγαινεται σε αυτο το site https://europe.nokia.com/find-products/nokia-belle-update/nokia-belle-update-availability
    και ελεγξτε αν το product code του κινητου σας ειναι καποιο απο τα αναγραφόμενα (για να δειτε ποιο ειναι το product code σας πατηστε *#0000#

  • ρε παιδια εχω το νοκια c7 rm-675 και ακομα δν εχει ερθει......
    διαβασα στο σιτε τησ νοκια πωσ σε καποια rm δν θα ερθει :'(

    πειτε απλα στο δικο μου θα ερθει??????? :(((((((

  • @gounaro.. απλα ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ : το ουσιαστικότερο upgrade ,TURBO έγινε!!!
    -Θες interface..? Θες διαχειρηση μνημης κλπ..? Θες smooth scrolling..?Ακομα και το boot βελτιώθηκε_ειναι σαν να ειναι κατι διαφορετικο απο "Symbian"... _a totally MUST upgrade!

  • αυτο δεν το ξέρω. Δεν διαβασα τιποτα σχετικο. Πάντος αφου η ανβάθμιση εχει διατεθει ήδη για αρκετα product codes δεν πιστεύω να αργήσει πολύ και για τα υπόλοιπα

  • 'Εχω τό nokia n8 αγορασμένο από Ελλάδα αλλά προέρχεται από Γερμανία. Εκανα μια φορά αναβάθμιση παλαιότερα και χάθηκαν τα ελληνικά, θα χαθούν και τώρα;

  • τον ηπια ασχημα το κινητο μου ειναι γερμανικο πληκτρολογιο νοκια Ε7 και οταν ηταν ΑΝΝΑ εγραφε ελληνικα ΤωΡΑ οχι..τι κανω τωρα?...να μαντεψω?....debrand?

  • @ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ θα χαθουνε και τωρα φιλε! θα πρεπει να το φλασαρεις μετα με τον φοινικα με balkans με το ελληνικο product code! αναγκαστηκά γιατι η Belle δεν περνιεται ota!

  • ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ ΤΟ belle ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ SMARTFONE .ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ pc ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΩ

  • Πραγματικά θα πρέπει όσοι και όσες κατάφεραν να αναβαθμίσουν το κινητό τους με τη Nokia Belle να φαντάζονται για όλους εμάς που δεν έχει η ώρα του δικού μας product code (ακόμη) τι νεύρα έχουμε!!! :-) Πλάκα κάνω. Το ενθαρρυντικό δεν είναι πως αποδίδει η belle αλλά ότι θα έρθει και η Carla. Άντε να δούμε, προσωπικά θα το ξενυχτήσω περιμένοντας. Πάλι πλάκα κάνω.....

  • τι λετε ρε παιδια?
    Θα ερθει και η καρλα για c7????
    γτι εγω ηξερα μονο για τα νεα διπυρηνα της νοκια......

    λειστε μου την απορια πλζ......αν ναι.....ποτε θα βγει?

    λολ σορρυ για τισ πολλεσ ερωτησεισ.....απλωσ να χουμε κατι να λεμε :)

  • δοκιμες γινονται στα S3 για την καρλα αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο αν θα παρουμε την αναβαθμιση ολοκληρη η μονο τον browser (οπως ειχε γινει με τα S60v5 οταν βγηκε η αννα)! αναμενουμε και ελπιζουμε να την παρουμε και στα N8,C7,C6-01 κλπ! δεν θα ειναι παντως μονο για τα νεα διπυρηνα! θα την παρουν σιγουρα οσα εχουν επεξεργαστη 1Ghz (701 κλπ)!

  • @ alessio : (1) απο που μπορεις να δεις τωρα ποση μπαταρια εχεις ; (2) μπορεις απο καπου να μπεις απευθειας στα θεματα απο καπου; (εκτος απο τις ρυθμισεις!!!!) - Οσοι εχετε συσκευες εκτος ελαδας μπορειτε να πατε σε ενα καταστημα νοκια care και να σας περασουν ελληνικο firmware και την belle !!!!!! :)

  • Πριν λιγο συνδεσα το ν8 στο pc εψαξα αλλα δεν βρηκα καμια αναβαθμηση ενω τοτε
    που ειχε δοθει η αννα την ειχα παρει 2 μερες πιο πριν. τωρα τι να κανω; να περιμενω;
    η να ψαξω αλλου;

  • @iceman..
    1. κατεβασε το widgjet "Nokia Battery Monitor 2.2" -ειναι αξιοπιστo (!)+ by Nokia made.
    2.Mόνο μέσω settings (*..δεν θα χρειαζόμουν απαραίτητα shortcut για τα themes menu!)
    -Όσοι θέλετε Greek support για το πληκτρολόγιο..(*το main menu θα παραμένει english!)
    κάντε sign up στο Nokia Beta labs (*source : https://goo.gl/ve6s6 ) ,βυσματώστε το Nokia
    κινητό σας στο PC (*NOT Mac!) & κάντε download απο το link "Greek" να εγκαταστησε
    το .SIS swype language file! (*για τους κατόχους Nokia E7 το swype ισχύει απλα τίθεται εκτος λειτουργείας -Εαν- κάνεται slide up την πρόσοψη & θα γράφεται με το συμβατικό keyboard.
    P.S Otherwise.. προσεγγίστε το πλησιεστερο NOKIA Store/service as friend "iceman" said

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.